A co do Plesers'a, no to jego Avatar odzwierciedla bardzo czesto ironiczne, wredne posty - ale bez obrazy
Dziękuje
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:A co do Plesers'a, no to jego Avatar odzwierciedla bardzo czesto ironiczne, wredne posty - ale bez obrazy
Andrew pisze:K-Y firmy Jonson & Jonson <aniolek2>
adi pisze:Witam, jestem nowy na forum, ale na temat seksu analnego moge sie wypowiedziec i to całkiem pozytywnie. Ten rodzaj seksu początkowo jest mało przyjemny, trzeba sie do tego przyzwyczaić - w szczególności chodzi o partnerke. Trzeba być delikatnym i stopniowo przechodzić dalej. Co do higieny to ja nie widze problemów. po prostu z moją partnerką robimy tak, że wymywamy dokładnie wnętrze odbytu - wodą. Kilkukrotne wpuszczenie i wypuszczenie wody doskonale czyści. No a potem to juz tylko kremy nawilżające i można działać. Dodam ze takie wymywanie może być przyjemne, ostatnio sam przekonałem sie, ponieważ moja partnerka zaproponowała mi masaż prostaty, było po prostu extra.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 202 gości