Szansa
Moderator: modTeam
Szansa
Co decyduje o tym ze kobieta przekonuje sie do meżczyzny i daje mu szansę??
(podobny temat był poruszany w rozmowach w toku TVN <aniolek2> )
(podobny temat był poruszany w rozmowach w toku TVN <aniolek2> )
Hmmm ja mysle, ze w obu przypadkach jest tak samo : jesli dziewczyna widzi zaangazowanie ze strony partnera, widzi jego milosc, jego starania, a poza tym pociaga ja fizycznie i psychicznie to wtedy daje mu szanse. Ale to tez zalezy po prostu musi byc miedzy nimi jakas chemia, jakies przyciaganie, etc...
Pzdr
Pzdr
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Po pierwsze mezczyzna musi miec w sobie "to cos" ( rozne gusty i gusciki, jak wiadomo nie kazdy kazdemu przypadnie do gustu)
Po drugie liczy sie kontakt, sposob rozmowy, zachowania, samopoczucia w swoim towarzystwie.
Po drugie liczy sie kontakt, sposob rozmowy, zachowania, samopoczucia w swoim towarzystwie.
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
mariusz pisze:Co decyduje o tym ze kobieta przekonuje sie do meżczyzny i daje mu szansę??
1. wygląd fizyczny (siedem sekund wystarczy, żeby dać komuś szansę bądź nie)
2. mężczyzna musi wykazać zainteresowanie (jak dla mnie)
3. kupa innych dupereli typu: głos, poczucie humoru, sposób bycia, ubierania się....
Let me sleep all night in your soul kitchen
Re: Szansa
Leanan Sidhe pisze:1. wygląd fizyczny (siedem sekund wystarczy, żeby dać komuś szansę bądź nie)
2. mężczyzna musi wykazać zainteresowanie (jak dla mnie)
3. kupa innych dupereli typu: głos, poczucie humoru, sposób bycia, ubierania się....
A tu się można nie zgodzić:P
1. Czasem jest tak że się kogoś nie lubi, nie podoba Ci się z wyglądu a jak się dłuzej porozmawia i spędzi trochę czasu razem okazuje się że ten ktoś jest zupełnie inny, ma podobne zainteresowania i nawet zaczyna imponować
2. Jak on nie okaże zainteresowania to o jakiej szansie mówimy??
3. To rzeczywiście ma spory wpływ...W dobrej kolejności wymienione:).
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
AlicE! pisze:1. Czasem jest tak że się kogoś nie lubi, nie podoba Ci się z wyglądu a jak się dłuzej porozmawia i spędzi trochę czasu razem okazuje się że ten ktoś jest zupełnie inny, ma podobne zainteresowania i nawet zaczyna imponowaćWcale nie prawda że pierwsze wrażenie jest najważniejsze.
I co, dasz jakiemuś Quasimodo szansę, bo fajnie się z nim gada? A gdzie napięcie? Gdzie (chociażby) szczątkowy pociąg fizyczny?
Pierwsze wrażenie w stosunkach damosko-męskich jest bardzo ważne.
AlicE! pisze:2. Jak on nie okaże zainteresowania to o jakiej szansie mówimy??
Pytanie brzmiało: "Co decyduje o tym ze kobieta przekonuje sie do meżczyzny i daje mu szansę??"
Umiesz czytać ze zrozumieniem???
AlicE! pisze:3. To rzeczywiście ma spory wpływ...W dobrej kolejności wymienione:).
Kolejność przypadkowa
Let me sleep all night in your soul kitchen
wy chyba na zadne kolonie i obozy nie jezdziliscie co ? pamietam dokladnie jak to bylo jak ich pierwszy raz zobacyzlem to tez mowie o boze... tak samo dziewczyny a po dwoch tygoniach wielki placz :567: zreszta co ja pisze juz znikam z tego topicu 
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Re: Szansa
Leanan Sidhe pisze:I co, dasz jakiemuś Quasimodo szansę, bo fajnie się z nim gada? A gdzie napięcie? Gdzie (chociażby) szczątkowy pociąg fizyczny?
Pierwsze wrażenie w stosunkach damosko-męskich jest bardzo ważne.AlicE! pisze:2. Jak on nie okaże zainteresowania to o jakiej szansie mówimy??
Pytanie brzmiało: "Co decyduje o tym ze kobieta przekonuje sie do meżczyzny i daje mu szansę??"
Umiesz czytać ze zrozumieniem???
Co wyście się tak przyczepili tego biednego Quaziego...On i tak był potem z Esmeraldą!!!!:D
2. Wydaje mi się że umiem..Napisałaś że on musi być zainteresowany. No przecież nie będą razem, jeśli facet nawet ne będzie chciał....Niewazne juz no....;/
ja tes ciem na kolonie;(
trzeba przedewszystkim okazać zainteresowanie
r o z m a w i a ć - niestety czasem są problemy typu brak tematów, gadanie głupot albo nie dawanie dziewczynie dojść do słowa - szczególnie jak się bardzo starasz i bardzo na kimś ci zależy. ale mądra dziewczynka zauważy starania <aniolek2> i doceni <browar>
hooah!

r o z m a w i a ć - niestety czasem są problemy typu brak tematów, gadanie głupot albo nie dawanie dziewczynie dojść do słowa - szczególnie jak się bardzo starasz i bardzo na kimś ci zależy. ale mądra dziewczynka zauważy starania <aniolek2> i doceni <browar>
hooah!
ekke pisze:trzeba przedewszystkim okazać zainteresowanie
hooah!
Kurcze to trafiałem na same nie mądre dziewczyny
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”