Panie jak wy macie?
Moderator: modTeam
Ja obsługuje na codzień cipke a'la number 2
Ładniutka
Zresztą 1 jest też fajna, 3 mi się w ogóle nie podoba, 4 nie wchodzi, 5 taka sobie, 6 osobisnie mi sie nie podoba, nie lubie takich rozwalonych warg, 7 nie działa, 8 jakaś taka zmaltretowana - potrzeba jej pielęgnacji
, 9 za dużo futerka a takto fajna, 10 nie jest tak źle, roche podgolić, umyć i będzie gicior - widać ze troche zurzyta, ale żeby od razu ochydna ?
Nie rozumiem powodu do burzenie się - przecież cipka to cipka - nic strasznego
I zamieszczone zdjecia nie są obrzydliwe - są normalne. I czy mojej dziewczyny jest najładdniejsza - jakoś nie patrze pod tym kątem
Liże się miło i tyle - cipka jak cipka 

Nie rozumiem powodu do burzenie się - przecież cipka to cipka - nic strasznego

Plesers czemu nie kochasz już mnie ...
Gosiu w ktorym momencie wyczytalas iz szanuje tematu typu "dlaczego niechce sie zemna umowic". Gdzie wyczytalas iz ja takich tematow nieszanuje. Te tematu dla mnie sa po prostu bezsensowne !. Gdyby temat byl o tym ktora z tych "cipek" (<<jak to SLICZNIE brzmi
) najbardziej sie nam podoba, niemial bym nic przeciwko.
Ale jak juz stwirdzilem temat dlamnie jest bezsensowny gdyz nieda sie w 90% wypadkow jednoznacznie odpowiedziec na pytanie zawarte w tym topicu. Tak samo nieda sie jednoznacznie odpowiedziec na pytania zawarte w tematach "Dlaczego niechce sie zemna umowic".
PS. Droga gosiu co do myslenia to ty rowniez czasami sproboj zanim cos napiszesz. Ja osobiscie obiecuje ze od teraz zaczne probowac :O.
PS2. Co do tolrancji, to jakze wielkim jej brakiem sama sie wykazalas besztajac mnie za moja skromna oppinie na temat bezsensownosci tego tematu
Edit:
Mav niektore laski stac na laserowe usuwanie owlosienia z okolicy intymnych ;]. Mimo iz mi tez wydaje sie ze to niestety
nazad jakiejs malolaty 

Ale jak juz stwirdzilem temat dlamnie jest bezsensowny gdyz nieda sie w 90% wypadkow jednoznacznie odpowiedziec na pytanie zawarte w tym topicu. Tak samo nieda sie jednoznacznie odpowiedziec na pytania zawarte w tematach "Dlaczego niechce sie zemna umowic".
PS. Droga gosiu co do myslenia to ty rowniez czasami sproboj zanim cos napiszesz. Ja osobiscie obiecuje ze od teraz zaczne probowac :O.
PS2. Co do tolrancji, to jakze wielkim jej brakiem sama sie wykazalas besztajac mnie za moja skromna oppinie na temat bezsensownosci tego tematu

Edit:
Mav niektore laski stac na laserowe usuwanie owlosienia z okolicy intymnych ;]. Mimo iz mi tez wydaje sie ze to niestety

Ostatnio zmieniony 31 maja 2005, 13:32 przez tr3sor, łącznie zmieniany 1 raz.
Andrew pisze:Naprawde myslicie ze to cipka? nie wierze ! ze mogliscie sie tak pomylić
Aniolek Banan cipki scie nigdy nie widzieli czy co !
Po coś się odzywał. Może wiecej ludzi by się nabrało...
Andrew to prawdziwy WETERAN. Zapewne nawet po pijaku rozróżni penisa od kciuka. Nie z nim te numery.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
A ja uwielbiam wieksze mniejsze od tych wiekszych , normalnie pychota
a jaka przyjemnosc w wssaniu sie w nie , rany normalnie cos pieknego , ale co WY MŁODZI MOZECIE WIEDZIEĆ JAK MACIE JEDNA ALBO DWIE CIPKI POZALICZANE ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> MÓWIE WAM
I CHOĆ OBIE NIE SA W MOIN GUSCIE to jednak mniejsze wargi mają wystawac ...wtedy jest zabawa
taki predatorek jest po prostu wspaniały
Tika
i nie tobie sie mają podobać tyl;ko twojemu facetowi , inaczej bedzie szukał ich gdzie indziej
<browar>

Tika

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
KTÓRA CIPKA?
mi się najbardziej podoba "3"... nie widzą mi się z wywalonymi wargami na zewnątrz... Moja dziewczynka ma podobną 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”