Czy zostaliście kiedyś przyłapani ???
Moderator: modTeam
Kiedyś mówili w radiu, że jakis koleś wział autostopowiczke. Podczas jazdy widać nudziło im się, więc zaczeli się kochac. Kierowca nadal jechał (oczywiście wolno:)), a ona siedziała na nim.
Mieli niestety pecha,bo złapała ich policja. Wystawiła mandat i podała kierowce na kolegium. Mężczyzna się odwołał do sądu. Sąd orzekł, brak winy kierującego. Ostatecznie wycofano zarzuty przeciw kierowcy. Cała ta sprawa działa się w Holandi.
Mieli niestety pecha,bo złapała ich policja. Wystawiła mandat i podała kierowce na kolegium. Mężczyzna się odwołał do sądu. Sąd orzekł, brak winy kierującego. Ostatecznie wycofano zarzuty przeciw kierowcy. Cała ta sprawa działa się w Holandi.

Nawiasem mowiac ciekawie jest dostac mandat za sex podczas jazdy :-)
To nawet przebija mojego kolege ktoremu fotoradar zrobil zdjecie jak 140km/h jechal w terenie zabudowanym i dłubał sobie w nosie :-) :564:
Dopiero po ... zdalem sobie sprawe z tego co staloby sie ze mna (a w zasadzie z bardzo istotna czascia mnie) gdyby przypadkiem trzeba bylo ostro hamowac (samochod :-) )
To nawet przebija mojego kolege ktoremu fotoradar zrobil zdjecie jak 140km/h jechal w terenie zabudowanym i dłubał sobie w nosie :-) :564:
Dopiero po ... zdalem sobie sprawe z tego co staloby sie ze mna (a w zasadzie z bardzo istotna czascia mnie) gdyby przypadkiem trzeba bylo ostro hamowac (samochod :-) )
Był taki film. Ech, nie pamiętam tytułu, wiem, że grał tam Robbie Williams (ale nie tego, któremu odgryziono
)
Nauczycielka romansowała z uczniem. On ją zaszantażował i chciał, żeby chociaż mu loda zrobiła. Poszli do samochodu, ona przystąpiła do dzieła, a w pewnym momencie uderzył w nich inny samochód...
Nauczycielka romansowała z uczniem. On ją zaszantażował i chciał, żeby chociaż mu loda zrobiła. Poszli do samochodu, ona przystąpiła do dzieła, a w pewnym momencie uderzył w nich inny samochód...
a istnieje cos takiego jak zamek do drzwi i zwykla kultura zapukania do nich,nawet kiedy jestescie sami a drzwi sa zamkniete,moj pokuj moj azyl...czyba ze mlodsze rodzenstwo
ale jakos dla nich jest naturalne ze jestesmy spoceni i calkowicie na golasa a ono przyszlo pokazac jak slicznie namalowala kotka

ale jakos dla nich jest naturalne ze jestesmy spoceni i calkowicie na golasa a ono przyszlo pokazac jak slicznie namalowala kotka

hmm zostalam przylapana 2 razy, raz u siebie, jak rodzice wyszli na impreze, wiec w ogole sie nie przejmowalam, swieczki, zgaszone swiatelko, a okazalo sie ze mama wrocila sie po torebka na prezent, ktore chowa w przedpokoju kolo mojego pokoju... nawet chyba by nas nie zauwazyla (ciemno bylo) ale spanikowalam i krzyknelam jej zeby nie wchodzila a moj kochany zdazyl zwiac nago na drugi koniec pokoju
za drugim razem w knajpie, tego nie musze chyba dokladniej opisywac
a w ogole to zamontowalam sobie zamek w drzwiach i teraz hulaj dusza 
- ksiezycowka
- Weteran
mama Skarbka przyszla raz wczesniej z pracy i na dzwieku otwierajacego sie zamka szybciutko sie ubieralismy
tak samo z jego ojcem a u mnie raz babca weszla ale nic nie zauwazyla ja bylam w krotkiej spodniczce i dopiero sie zabieralismy do roboty wiec light
no ale tak do konca to jeszcze nas nikt nie przylapal
i cale szczescie choc moze to byc ciekawe 
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
- Entuzjasta
przyjaciel pisze:Widzę ze wiele par rajcuje przyłapanie na zbliżeniu a może załozyć topic czy chcielibyście byc obserwowani przy pieszczotach i zbliżeniu co Wy na to
To źle widzisz. Założę się, że tylko nielicznych to rajcuje. Reszta w momencie przyłapania czuła lekki wstyd, zażenowanie. A potem, kiedy sprawa ucichła i minęło sporo czasu od tego - wspominają to z uśmiechem.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Entuzjasta
Imperator pisze:przyjaciel pisze:Widzę ze wiele par rajcuje przyłapanie na zbliżeniu a może załozyć topic czy chcielibyście byc obserwowani przy pieszczotach i zbliżeniu co Wy na to
To źle widzisz. Założę się, że tylko nielicznych to rajcuje. Reszta w momencie przyłapania czuła lekki wstyd, zażenowanie. A potem, kiedy sprawa ucichła i minęło sporo czasu od tego - wspominają to z uśmiechem.
Wiele !
nielicznych!!
no może ileś par interesuje trudno przewidzieć co w bardzo intymnych ludzkich marzeniach
drzemie
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
przyjaciel pisze:I cóż z tego mozna załozyc nowy i poźniej połączyc
Lepiej znalezc stary i ie po prostu dopisac.
@ topic
Ja nie mialam nigdy zadnych przygod z wtargnieciem kogos do pokoju
Cześć wszystkim!!!!
a teraz do rzeczy
Ja zostalam przyłapana z moim chłopakiem kilka razy. Przez moją mamę, przez jego mamę
przez jakiś ludzi jak robiłam mu dobrze
w lesie na ławeczce.
W sumie nic sobie z tego nie robię, bo się nie wstydzę swojej seksualności (zostałam wychowana w świecie gdzie słowo TABU nie istnieje)
a teraz do rzeczy
Ja zostalam przyłapana z moim chłopakiem kilka razy. Przez moją mamę, przez jego mamę
W sumie nic sobie z tego nie robię, bo się nie wstydzę swojej seksualności (zostałam wychowana w świecie gdzie słowo TABU nie istnieje)
- ksiezycowka
- Weteran