co jest przyjemnego dla faceta w robieniu minetki
Moderator: modTeam
co jest przyjemnego dla faceta w robieniu minetki
oczywiście pytam panów.. bo odpwiedź pań jest chyba oczywista:> także panowie? co was tak bardzo w tym pdnieca?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
sama świadomość, że dziewczynie której jąrobię jest naprawde przyjemnie
i to jak wieżga ciałem na boki jak dochodzi 
Ostatnio zmieniony 25 maja 2005, 21:09 przez Brateczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
Andrew pisze:Było ...dokładnie taki sam temat
Krzysiu, jeśli było to podaj linka, a nie tak ucinasz temat
Najlepsza w tym wszystkim jest satysfakcja, że robisz partnerce coś przyjemnego.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Mysiorek pisze:co jest przyjemnego dla faceta w robieniu minetki
Przyjemność z przyjemności
Przyjemność dawania przyjemności

Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Hardcore pisze:Andrew pisze:Było ...dokładnie taki sam temat
Krzysiu, jeśli było to podaj linka, a nie tak ucinasz temat
Najlepsza w tym wszystkim jest satysfakcja, że robisz partnerce coś przyjemnego.
Nie ucinam , tylko minformuje ze juz było , co nie oznacza wcale ze macie tego nie kontynuować ? od zadawania linków są moderatorzy <browar> ! lenie jedne

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- milenka112
- Entuzjasta
I love milenka112
Cześć chłopaki:)0 co chodzi z tą sympatią do mnie?
długo mnie nie było tutaj,bo komputer mi się zepsuł,ale już jestem...no i takie miłe zaskoczenie:)
ps.przepraszam za zmianę tematu;)
mój facet lubi sprawiać mi przyjemność i tak samo jak mnie podnieca go to,że jest mi dobrze
- Sir Charles
- Weteran
- Entuzjasta
Milenko to nie jest sympatia do Ciebie tylko do kazdego forumowicza. Kazdy widzi tam swoj nick! To taki skrypt zeby ludzie sie nabierali.
Naprawde nie wiem jak ludzie ktorzy wchodza na forum od czasu do czasu i to jeszcze po przerwie moga sie spodziewac ze ktos kto ich wlasciwie nie zna umiesci ich w swoim opisie... Ludzie myslcie!
Nie poruszajcie juz nigdzie tego tematu
Naprawde nie wiem jak ludzie ktorzy wchodza na forum od czasu do czasu i to jeszcze po przerwie moga sie spodziewac ze ktos kto ich wlasciwie nie zna umiesci ich w swoim opisie... Ludzie myslcie!
Nie poruszajcie juz nigdzie tego tematu
Heheh co do tego skryptu to jak ktoś siedział na "przemie" to sie nabrać nie da
Swoją drogą dzieki mojemu opisowi dostałem tyle PW że aż miło ...
Ale do tematu. Ja minetki dziele na przed moim orgazmem i po moim orgazmie. W czasie gry wstępnej jest to po prostu przyjemne i podniecające, po prostu podniecający jest fakt ssania kobiecej łechtaczki i lizania całej cipki ... i jest fajnie
A minetka po nie wywołuje żadnych głębszych odruchów - robie to dla dziewczyny i tylko dla niej
Wskakuje między nogi chlast plast 5 minutek i już
Ani mnie to wtedy nie grzeje ani nie ziębi 

Ale do tematu. Ja minetki dziele na przed moim orgazmem i po moim orgazmie. W czasie gry wstępnej jest to po prostu przyjemne i podniecające, po prostu podniecający jest fakt ssania kobiecej łechtaczki i lizania całej cipki ... i jest fajnie

Plesers czemu nie kochasz już mnie ...
tr3sor pisze:cieszysz sie jaki z ciebie kozak ze potrafisz ja na szczyt doprowadzic -.-
nie nie to nie jest tak... po prostu miałem kidyś dziewczyne, która nic nie czuje... cokolwiek bym nei robił mówiła, że nie ma różnicy... Nie jestem kozakiem, bo myśle, ze całkiem skromnym chłopakiem... Ciesze się, ze jej potrafie zrobić dobrze i jej wystarczam...
You don't need a reason to help people, it's a VIRTUE!
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran