Dziwny problem :\
Moderator: modTeam
Dziwny problem :\
Witam wszystkich to moj pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje ze wasze rady beda pomocne.
Jestem ze swoja dziewczyna od 2 miesiecy i od pewnego czasu zaczelismi sie piescic dotykac itp. Jednak kiedy to sie dzieje moj penis w ogóle rzadko twardnieje, najczesciej staje ale jest miekki i na dodatek wydobywa sie z niego wydzielina ale nie mozna chyba tego zaliczyc jako przedwczesnego wytrysku. To jest bardzo wkurzajace szczegolnie kiedy moja dziewczyna chce mnie tam dotykac. A moje bokserki sa wilgotne. Nie wiem w czym tkwi problem.
Jesli chodzi o masturbacje to robie to rzadko i z tym tez mam problem bo nie umiem doprowadzic do wytrysku podczas niej. Jeszcze nigdy mi sie to nie udalo.
Licvze na wasza pomoc z gory dziekuje.
Jestem ze swoja dziewczyna od 2 miesiecy i od pewnego czasu zaczelismi sie piescic dotykac itp. Jednak kiedy to sie dzieje moj penis w ogóle rzadko twardnieje, najczesciej staje ale jest miekki i na dodatek wydobywa sie z niego wydzielina ale nie mozna chyba tego zaliczyc jako przedwczesnego wytrysku. To jest bardzo wkurzajace szczegolnie kiedy moja dziewczyna chce mnie tam dotykac. A moje bokserki sa wilgotne. Nie wiem w czym tkwi problem.
Jesli chodzi o masturbacje to robie to rzadko i z tym tez mam problem bo nie umiem doprowadzic do wytrysku podczas niej. Jeszcze nigdy mi sie to nie udalo.
- Sir Charles
- Weteran
adam86 pisze:wydobywa sie z niego wydzielina ale nie mozna chyba tego zaliczyc jako przedwczesnego wytrysku. To jest bardzo wkurzajace szczegolnie kiedy moja dziewczyna chce mnie tam dotykac. A moje bokserki sa wilgotne. Nie wiem w czym tkwi problem.
W niczym - wszystko funkcjonuje prawidlowo... Wydzielina jest normalna - spelnia role nawilżającą, bo jak wiadomo tarcie nalezy minimalizowac
Staje ale jest miekki? Tzn masz wzwod, ale taki niepelny? No to nie przerazajcie sie tylko pieśćcie się dalej - z czasem powinien sie Twoj interes usztywnic
Natomiast - jak to nie miales wytrysku przy masturbacji? Tzn masz orgazmy bezwytryskowe? Czy po prostu nie dochodzisz? No ale po co sie wtedy masturbowac?
soul of a woman was created below
charlie81 pisze:Czy po prostu nie dochodzisz? No ale po co sie wtedy masturbowac?
Nie zadawaj takich filozoficznych i trudnych pytań.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Moim zdaniem to za mało dokładnie opisałeś swój problem. Opisz dokładniej.
Jeśli nigdy w życiu nie miałeś wytrysku to jak dla mnie masz jakieś zaburzenie funkcji sexualnych.
Dorzuce pytanko. Czy podczas masturbacji potrafisz doprowadzić swojego członka do pełnego wzwodu (czyli penis jest bardzo twardy)
Jeśli nigdy w życiu nie miałeś wytrysku to jak dla mnie masz jakieś zaburzenie funkcji sexualnych.
Dorzuce pytanko. Czy podczas masturbacji potrafisz doprowadzić swojego członka do pełnego wzwodu (czyli penis jest bardzo twardy)
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
a moim zdaniem to sie nie znacie charlie mowi dobrze piesccie sie dalej a bedzie ok...pozatym pzred seksem jest troche inaczej nie pzrejmuj sie tez tak czasmai mam:)
napisz tylko czy chodzi o to czy twoj wzwod jest niepelny czy jak..co dowydzieliny to tak jakcharlie powiedzial...chodzi o nawilzenie ja i wszyscy mamy tak samo
napisz tylko czy chodzi o to czy twoj wzwod jest niepelny czy jak..co dowydzieliny to tak jakcharlie powiedzial...chodzi o nawilzenie ja i wszyscy mamy tak samo
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Dzieki za wasze rady mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej. Postaram sie opisac to troszke glebiej moze to pozwoli mi jakos lepiej doradzic co i jak. A wiec kiedy sie masturbuje to potrafie doprowadzic penisa do pelnego wzwodu i jest wtedy bardzo twardy. Ale jeszcze nie mialem w takiej sytuacji wytrysku podczas masturbowania. Tak miewam polucje nocne.
Czyli mowicie ze ta wydzielina to normalka?? mi sie wydaje to troce dziwne bo czesto mi sie to zdarza czasami wystarczy jakis blachy szczegol i juz jest np. jakis namietny pocalunek To chyba dziwne??
Jeszcze wracajac do tematu to przy mojej dziewczynie jest tak jak mowil charlie czyli mam wzwod ale niepelny tzn penis nie twardnieje. Z gory dzieki za wasze rady!
Czyli mowicie ze ta wydzielina to normalka?? mi sie wydaje to troce dziwne bo czesto mi sie to zdarza czasami wystarczy jakis blachy szczegol i juz jest np. jakis namietny pocalunek To chyba dziwne??
Jeszcze wracajac do tematu to przy mojej dziewczynie jest tak jak mowil charlie czyli mam wzwod ale niepelny tzn penis nie twardnieje. Z gory dzieki za wasze rady!
adam86 pisze:Jeszcze wracajac do tematu to przy mojej dziewczynie jest tak jak mowil charlie czyli mam wzwod ale niepelny tzn penis nie twardnieje. Z gory dzieki za wasze rady!
no to już postaraj się takiego użyć i migusiem stwardnieje jak będziesz dobrze używał
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

adam86 pisze: A wiec kiedy sie masturbuje to potrafie doprowadzic penisa do pelnego wzwodu i jest wtedy bardzo twardy.
W takim razie Twoja dziewczyna również po dłuższych pieszczotach powinna doprowadzić go do takiego stanu.
Ale jeszcze nie mialem w takiej sytuacji wytrysku podczas masturbowania. Tak miewam polucje nocne.
Tutaj mam jedno pytanie: czy nie masz problemów natury "mechanicznej" ze swoim członkiem, tj. czy możesz bez problemu odsłonić cały żołądź.
To, że miewasz polucje nocne to znaczy, że jest ok. Możesz być po prostu, jak już ktoś napisał "długodystansowcem".
Wierz mi, to całkowicie normalne - jesteś ze swoją dziewczyną krótko, każde zbliżenie Cię podnieca, nawet namiętne pocałunki. Z czasem podczas pocałunków będzie wilgotniał nieco mniej, bo wiadomo - "przyzwyczai się", ale za to podczas kolejnych pieszczot to samo
Proponuję, aby dziewczyna pieściła Cię dłużej, "masując go" (nie wiem, czy dotyka go nagiego, czy przez ubranie/bieliznę) albo po prostu stymulując w inny sposób. To, że Twoje bokserki są wilgotne - no cóż, myślę że ją to podnieca
Pozdrawiam.
Re: Dziwny problem :\
adam86 pisze:Witam wszystkich to moj pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje ze wasze rady beda pomocne.
No wlasnie ja mam podobny problem.Przezylem pare dni temu swoj pierwszy raz i zareagowalem tak ze za slabo sie podniecilem czy co nie wiem. po prostu moj interes mnie zadziwil spodziewalbym sie przedwczesnego wytrysku ale ja sie musialem sam przy niej masturbowac zeby mi stwardnial bardziej. w ogóle ten caly 1 raz byl taki jakis prymitywny owszem w gumce ale lepsze doznania mialem z masturbacji.No i przezylem pozniej nie wiem cos w rodzaju szoku nie wiedzialem czy jestem normalny !
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”