O co jej chodzi??
Moderator: modTeam
O co jej chodzi??
A wiec jest taka sytuaca ze dziewczyna z ktora chodze zrobila mi wczoraj taka probe ze mowila ze zrywa za chwile powiedzial ze zartowala i mnei przeprasza. Wczesniej jeszcze specjalnie pytala sie o jekies takie flirty itd. Wiem ze ona lubi takie zagrywki, ale z tyn to juz przesadziala. Oczywiscie mnie przepraszala jeszzce pozniej itd. obiecala ze to sie uz wiecej nie powtorzy. Ale sie zastanawiam czy to moze miec jakies ukryte znaczenie??? Doradzcie mi co mam zrobic bo ja kocham(ona mnie tez) i nie chce konca tego zwiazku. Czy sie obawiac najgorszego??
19 za miecha, obawiac sie czegos
Czy jak??
Ostatnio zmieniony 23 maja 2005, 12:00 przez Itsubari, łącznie zmieniany 2 razy.
Albo sprawdzała czy na pewno ją kochasz, bo nie jest pewna twoich uczuć, albo... sprawdzała, bo nie jest pewna swoich. I jesli ją próbowałeś przekonac, żeby nie zrywała, a ona potem (jak napisałeś) przepraszała, to chyba chwilowo osiągneła spokój umysłu/serca
Ale niestety, nie wiadomo na jak długo. Nie znam jej, sytuacji, ciebie - nie potrafię określić...
Ale niestety, nie wiadomo na jak długo. Nie znam jej, sytuacji, ciebie - nie potrafię określić...mi sie wydaje ze zartowala, chciała zobaczyc twoją reakcje czasmi tak laski robią jak sie zmartwisz to bedzie happy a jak powiesz no to zrywaj mała to znizysz ją do parteru, ale róznie z tym bywa moze cos w tym jest ukryte, to zalezy tez jaka była wasza relacja tak mi sie wydaje
:)
takie słowa to powazne słowa według mnie, nawet na zarty tak sie nie mówi bo róznei to moze ktos odebrac no chyba ze znacie sie juz na tyle i Luzik jest miedzy wami wszechobecny
myksam po wareczke <bicz1><obcalowany>
takie słowa to powazne słowa według mnie, nawet na zarty tak sie nie mówi bo róznei to moze ktos odebrac no chyba ze znacie sie juz na tyle i Luzik jest miedzy wami wszechobecny
myksam po wareczke <bicz1><obcalowany>- ksiezycowka
- Weteran

Heheheh - no to cię ostro człowieku pojechała...
A tak poważnie;jeśli młoda jest to mogła to w jakimś filmie zobaczyć albo podczas pogaduszek w koleżankami któraś się pochwaliła że tak swojego chłopa testowała a twojej się to spodobało...
Może być różnie, bez względu na wszystko jednak strzeż się
Może być różnie, bez względu na wszystko jednak strzeż się

Nikt mnie nie zachęca, gadać jednak będę, bo mi się tak chce, że wytrzymać nie zdolen jezdem.
- ksiezycowka
- Weteran

Gdyby mi facet takie próby odstawiał i powiedział, że żartował, to ja bym odrzekła, że ja nie żartowałam. Trzeba ponosić konsekwencje swoich decyzji, a nie chciałabym być z taką osobą. W sumie nigdy nie wiesz, co Jej do głowy przyjdzie. Może niedługo powie, że już Cie nie kocha, a potem, że to był żart. Chyba bym nie wytrzymała słysząc coś takiego!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”