Alkohol to zgubny hedonistyczny nałóg, ludzie po alkoholu stają się agresywni i nerwowi.
No więc uważam, że najsłabszym ogniwem jest ZTF, gdyż w poprzedniej rundzie nie odpowiedział poprawnie na żadne pytanie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Qzik pisze:Alkohol to zgubny hedonistyczny nałóg, ludzie po alkoholu stają się agresywni i nerwowi.
No więc uważam, że najsłabszym ogniwem jest ZTF, gdyż w poprzedniej rundzie nie odpowiedział poprawnie na żadne pytanie.
moon pisze:kiedyś nie potrafiłam ( ateraz mi bardzo cięzko) kłamac.
Orbital pisze:Krzychu 0,7 sam czy na dwóch
Jak sam to masakra, na dwóch 0,7 w pół godzinki - ciężko by było, ale jest to dla mnie wykonalne
ZTF pisze:Alkohol to zgubny hedonistyczny nałóg, ludzie po alkoholu stają się agresywni i nerwowi.
moon pisze:Wymioty - tak, bywało że i krwią
Bender pisze:po matce odziedziczylem slaby zoladek - zanim mi pojdzie w glowe zdaze juz pozbyc sie obiadu
ZTF pisze:Jestem natomiast radykalnym przeciwnikiem sięgania po alkohol przez osoby nieletnie.
Alkohol nie jest dobrym doradcą ani towarzyszem życiowym.
Orbital pisze:...czyli, na wesoło
Orbital pisze: na smutno
Orbital pisze:czy stajecie się agresywni podczas upojenia alkoholowego
Orbital pisze:Lubicie sobie wypić mało, tak na lekką fazkę, czy jak już pijecie to konkretnie?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 223 gości