czy też tak macie??
Moderator: modTeam
czy też tak macie??
Czy tez tak macie ze spotykacie nieraz osoby z ktorymi trudno sie wam rozmawia. Ktore trzymaja was na dystans a mimo to ciągle was coś do nich ciagnie??
Pogosia pisze:ja raczej jestem tą trzymającą na dystans - jak mi się ktoś nie spodoba to potrafie być wredna, i nie ma przeproś
Popieram ja tez taka jestem
Mój były taki jest,ale mnie mimo to ciągnie do niego jak magnes

"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
to ja raczej trzymam ludzi na dystans, jezeli kogos nie polubie to nie mam ochoty z ta osona rozmawiac, ja jakos nie odczułam nigdy takiego uczucia, ze ja do kogos lgne a ktos mnie trzyma na dystans:)
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ksiezycowka
- Weteran
Czasem wydaje się że ktoś nas trzyma na dystans bo jest nieśmiały, albo jak pisze Cajmer sie nas boi
Tyle że zwykle gdy czuję że ktoś mnie trzyma na dystans to raczej nie zabiegam jakoś specjalnie żeby zmienił zdanie, łaski bez i jego/jej strata 
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
- ksiezycowka
- Weteran
mariusz pisze:Czy tez tak macie ze spotykacie nieraz osoby z ktorymi trudno sie wam rozmawia. Ktore trzymaja was na dystans a mimo to ciągle was coś do nich ciagnie??
zdarza się ale rzadko
zazwyczaj wtedy po jakimś czasie się ten dystans przełamuje
wydaje mi się że "dystans" jest spowodowany tym, że się tej osoby za bardzo nie zna
myśli się o niej, że jest zbyt pewna siebie lub zarozumiała a tymczasem ta osoba myśli tak samo o nas
potem się okazuje że jest ok
Re: czy też tak macie??
mariusz pisze:Czy tez tak macie ze spotykacie nieraz osoby z ktorymi trudno sie wam rozmawia. Ktore trzymaja was na dystans a mimo to ciągle was coś do nich ciagnie??
Ja tak kiedyś miałem, próbowałem poderwać dziewczynę z którą nie rozmawiało mi się bez przeszkód (straszna panikara, nerwuska, czepia się o każde wypowiedziane słowo, komentuje je bez powodu). W sumie to czułem że obydwoje "coś ciekawego mieliśmy do siebie", ale ona pozwalała tylko na flirtowanie ze sobą, nie chciała ze mną być, pewnie dlatego że czuła pociąg fizyczny, ale nie mogła się zakochać. W sumie ja czułem do niej to samo - tak, to był tylko pociąg fizyczny, nic poza tym. Dlatego często bywa tak, że chociaż między dwoma osobami nie rodzi się prawdziwe uczucie, pozostaje pociąg fizyczny, który może trwać do końca życia. Niektórzy są ze sobą kupę lat i wcale nie jest powiedziane że między nimi wszystkimi jest prawdziwa miłość. Czasami jedynym czynnikiem który podtrzymuje "życie" związku jest miłość fizyczna. Ale chyba lepiej żeby była chociaż tylko miłość fizyczna, niż żeby w związku nie było kompletnie nic.
Proszę jakie doświadczenie ma nasza młodzież
A co Wy, chcielibyście tak odrazu?
<aniolek2>
nata pisze:wydaje mi się że "dystans" jest spowodowany tym, że się tej osoby za bardzo nie zna
myśli się o niej, że jest zbyt pewna siebie lub zarozumiała a tymczasem ta osoba myśli tak samo o nas
potem się okazuje że jest ok
A co Wy, chcielibyście tak odrazu?
<aniolek2>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”