jeśli dwie strony sie naprawdę kochają
ale gdzie była ta wielka miłość, gdy on zdradzał dziewczynę
Moderator: modTeam
moon pisze:Każdy błądzi. Nie można oczekiwac, że jak prawdziwa miłośc to od razu cud związek i ideał.
Miłóść to uczucie, ale związek to już nie to samo. W związku trochę pracy potrzeba żeby było dobrze.
Kiara pisze:Mrt, widzisz to wszytko zależy od wieku danej osoby , bo ja np mam niecałe 19 lat i jak narazie podchodzę do tej sprawy tak,że nie wybaczyłabym mojemu facetowi. Jestem młoda i mam dużo czasu na związki i na pewno nie chce być z facetem, który mnie zdradził. Co innego jak bym była starsza, wtedy inaczej się do życia podchodzi
tyle, ze jak by pocalował inną to kochanie by sie skonczyło??? i taka to jest ta twoja wielka miłosc !
A co ty, Kiara, myślisz? Że jak Ci się wielka miłość trafi, to już nic robić nie trzeba?
Nie można oczekiwac, że jak prawdziwa miłośc to od razu cud związek i ideał.
kocham mamę i to prawdziwie więc bym się z nią nigdy nie pokłóciła
Można kogoś kochac i jednocześnie sprawiac mu ból.
Ale przespanie się z kimś (jednorazowe) to jak dla mnie to błąd, który można naprawić i nie kłóci się z uczuciem
Tralalala. Gdyby Cię zdradził i powiedział: "Odchodzę", to pewnie wszystko byś zrobiła, żeby został
moon pisze:Ale przespanie się z kimś (jednorazowe) to jak dla mnie to błąd, który można naprawić
szopen pisze:zdrada zdradzie nie rowna, dluzszego romansu bym raczej nie wybaczyl, ale pocalunek czy nawet i jednorazowy skok w bok, to w zaleznosci od okolicznosci oczywiscie, jeszcze jest do wybaczenia. Przeciez kazdy popelnia bledy.
moon pisze:Ginąłbys przez miesiąc. Przeciągałabym śmierc żeby Ci zadac dużo bólu
Kiara, wez ty dojzej a dopiero potem sie zabieraj za milosc
Kiara pisze:prawdziwa miłość nie przewdiuje zdrady, a jak zdrada jest to to juz nie jest prawdziwa miłość
Kiara pisze:można walczyć i ją odbudować
Kiara pisze:jeżeli jedna z stron zwątpiła
milosc nie ale to ze jestesmy TYLO ludzmi juz takKiara pisze: prawdziwa miłość nie przewdiuje zdrady,
ale moge cie ocenic po tym co piszeszKiara pisze:Nie znasz mnie
to ty nie pisz bzdur bo jak widzisz nikt sie nie zgadza z tym co piszeszKiara pisze: więc nie pisz takich rzeczy! ! !
Hmmm no nie wiem czy człowieka można ocenić po jednej rzeczy:| żebyś chociaż wiedział jakie mam zdanie na inny temat...chyba, że jesteś człowiekiem, który odrazu szufladkuje ludzi, to niestety bardzo się mylisz co do mnie....o prawidzwej milosci mowi sie ze na dobre i za złe wiec jezeli milosc jest prawdziwa i ktos jest ze sobia dlugo to mysle ze i zdrade da sie wybaczyc i zapomniec i kochac nadal pomimo wszytsko!
Tak jeżeli to jest wieloletnia miłość to można wybaczyć ale to wszytko zależy od warunków i sytuacjiNie miłość chyba tylko związek można odbudowywać. Jak uczucia odbudowywac niby?
Kiara pisze:Pisałam już wcześniej, że jestem bardzo DUMNA i nie pozwolę nikomu igrać moimi uczuciami...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 396 gości