Jak podejść do domatorki
Moderator: modTeam
Jak podejść do domatorki
Mam problem poznałem fajną dziewczynę ale jest totalną domatorką.
Nie mam pomysłu jak do niej podejść. Wiem że mnie lubi ale nie chce się prawdopodobnie
zaangażować ja się staram lecz idzie to wszystko jakoś powoli.
dobre rady mile widziane.
Nie mam pomysłu jak do niej podejść. Wiem że mnie lubi ale nie chce się prawdopodobnie
zaangażować ja się staram lecz idzie to wszystko jakoś powoli.
dobre rady mile widziane.
Moze i domatorki sie zdazaką , ale ja w to nie wierze , to kwestia przyzwyczajenia do tego ze nigdie nie wychodzi bo nie ma z kimi po prostu siedzi w domu , Człowiek jest takim zwierzeciem co to jest tak zadny przygód i przebywanie wsód innych , ze jak tylko pokażesz jej jak wygląda zycie , co mozna robic gdzie pujsc , co zwiedzic , zobaczyć ! to na pewno nie bedzie chiała siedzieć w domu Moze natomiast ale byc strasznie wybredna w tym co jest dla niej dobre i jakie towazystwo , albo miejsca lubi , bo moze nie lubiec np dyskoteki ale na operetke bedzie czy film bedzie juz pozytywnie nastawiona , albo spacery po jakim s fajnym parku np w Pszczynie , czy w Chorzowie , pewnie tam gdzie mieszkasz jest cos podobnego ,
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
KRZYS nie zgaadzam sie z tym co powiedziałes!! oczywiscie pewnie sa takie osoby które siedza w domu bo po prostu nie maja gdzie i z kim isc ale sa inne!!
ale do tematu: kazda kobieta nawet domatorka jak pozna kogos interesujacego to chetnie wyjdzie z domu
musisz jej pokazac ze jestes osoba z która mozna mile spedzic czas poza domem
trzymam kciuki!!!!!!!!
ale do tematu: kazda kobieta nawet domatorka jak pozna kogos interesujacego to chetnie wyjdzie z domu
Nie zgadzam się z tobą. Każdemu należy dać szanse. Co z tego że lubi siedzieć w domu. Może jeszcze nikt nie pokazał jej jak wygląda i jakie zalety ma świat poza domem. Założę, się ze ten kto wyciągnie taką z domu na poewno nie pożałuje. Taka dziewczyna może być bardzo dobrze rozinięta intelektualnie. Ja za takimi przepadam. Jednak nie łatwo na taką trafić. Po prostu wszystko ma swój urok, zarówno siedzenie w domu jak i chodzenie do kina.
pozdrawiam...
pozdrawiam...
slayer bardziej luzacka??? o co ci chodzi ze ktos lubi spedzac czas w domu to znaczy ze jest sztywny itp???? w takim razie zycze ci baaaaaaaaaaaardzo luzackiej dziewczyny a potem zony zeby była wszedzie tylko nie tam, gdzie ty bys yego chciał i zeby w ogóle miała takie luzackie podejscie do zycia i ciebie ze bys ja nic nie interesował
pasuje ci to?????
Jak coś powiem to mnie zliczujecie więc nie powiem :553:
Agata a co ty wolisz być kuchtą przywiązaną przez swojego męża smyczą do piecyka wielkie dzięki ale ja codzienie jak wracam z budy robie sobie przebieżki albo na rower(coś dla siebie) ide na siłownie
Tak maveric może i masz racje kiedyś kogoś kochałem lecz sie mocno poparzyłem.
Więc może już nie wierze w miłość i w sumie nie wierze zę z Agatą zostaniemy więcej niż przyjaciółmi.
Jak to mówi mój kolega:Jeszcze Pan Bóg nie stworzył mi dziewczyny jest w produkcji super doskonała z 3-trzech żeber
{A propos nie uwierzycie mi!
Miłość nie jest w życiu najważniejsza}
Agata a co ty wolisz być kuchtą przywiązaną przez swojego męża smyczą do piecyka wielkie dzięki ale ja codzienie jak wracam z budy robie sobie przebieżki albo na rower(coś dla siebie) ide na siłownie
Więc może już nie wierze w miłość i w sumie nie wierze zę z Agatą zostaniemy więcej niż przyjaciółmi.
Jak to mówi mój kolega:Jeszcze Pan Bóg nie stworzył mi dziewczyny jest w produkcji super doskonała z 3-trzech żeber
Slayer pisze:Jak coś powiem to mnie zliczujecie więc nie powiem :553:
Cóz Ty 17-to latku mozesz wiedziec co jest w zyciu najwazniejsze
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jeszcze Pan Bóg nie stworzył mi dziewczyny jest w produkcji super doskonała z 3-trzech żeber
- To ta dziewczyna będzie od Ciebie młodsza o co najmniej 17 lat. (ale może sie czepiam
{A propos nie uwierzycie mi! Miłość nie jest w życiu najważniejsza}
- Nie wierze Ci:) CO w takim układie jest wg. ciebie ważniejsze od miłości????
ale kto Cie przytuli , pocieszy , jak bedziesz w biedzie , kto Cie wysłucha ? kto bedzie trzymał Cię w koncu za rękę jak juz bedziesz u kresu swego zycia????
- Zgadzam się.
- Dziki Wilk
- Pasjonat
- Pasjonat
- Pasjonat