Kochani nie wnikam czy ona miala ejakulacje czy tez posikala sie podczas orgazmu , bowiem ja przezyłem i to i to , róznica jest cieka do wizualnego obaczenia , albowiem nie oko jest tam wtedy , jest tylko jedna i to znaczaca róznica , mocz jest inny jak i jego zapach i smak , nizli to co kobieta wydobywa z siebie podczas ejakulacji !, ale o tym juz pisalem
A przede wszystkim zachowanie kobiety jest znaczaco inne podczas ejakulacj, rozumiem iz ta kobieta na filmie przezyła to cienko

smiem wiec twierdzic iż to zwykłe posikanie , bowiem gdyby miala orgazm powinna sie zachowac inaczej ! ale .... kazda jest inna ! Ja byłem zaskoczony tym co sie działo z moją Panią podczas ! choc do cichych nie nalezy i orgazmy przezywa buzliwie ! ale ten z ejakulacja , był jak dla mnie niesamowity

to tyle na temat
musze tu jeszcze dodać ! zeby nie było ze sie tu kreuje na super kochanka jakiegoś , przezyłem to tylko raz i tylko raz udało mi sie doprowadzic kobiete do takiego stanu na tyle ile sexu uprawiam to zenujace

ze nie potrafie wiecej tego powturzyć ! ale to były szczegulne okolicznosci wtedy , wiec i przywołac podobne nie sposób , po prostu sie trafiło ! <aniolek2>macie czas ja to pzrezylem w wieku lat 38 wiec mysle ,ze wiele przed wami<aniolek2>