Brateczek pisze:a jak Wy odbieracie to co mi powiedziała?
Że się buja... od Iwana do Pogana.
Między Tobą a nim! Niestety.
Moderator: modTeam
i albo to zaakceptujesz , albo nie ! wybór nalezy do Ciebie ! póki sie Ona prawdziwie nie zakocha , tak bedzie robic , a jak bedzie na studiach w Wrocku , .....znowu pojawi sie ktos nowy i tak bez konca , Ona jest smakoszem ciasteczek , musi wszystkie spróbować ! bowiem nie znalazła jeszcze tego ulubionego ! i nie wiadomo czy znajdzie kiedykolwiek , ma strasznie rospiety zakres smakowy ! i tyle !
niech se odbiera jak chce , Tobie to powinno wisiec ! póki nic zlego nie robisz ,,,inaczej ciagle bedziesz w błednym kole !Andrew pisze:Nie mysl za innych , nie w tym temacie i sytuacji ! pewne rzeczy muszą sie zdarzyc !
Brateczek pisze:nie należe do obrażalskich, tyle tylko że każda dziewczyna inaczej odbira różne zachowania... jak zacznę się spotyka z innymi dziewczynami, to ona możę zrozumieć, że już znalazlem sobie pocieszenie w objęciach innej panienki i że mi na niej już nie zależy, a z 2 strony może zacznie być zazdrosna i wóczas zrozumie, że mnie straciła i będzie chciałą wrócić. Samym faktem zakońćzenia związku jestem pogodzony, ale nie umiem się pogodzić, że moze ona by kiedykolwiek z kimś innym...
...teraz rozumiesz
Ja jestem tego zywym przykładem ! tyle, ze trzeba być słodkim draniem ! <aniolek2>
Brateczek pisze:no wlasnie mnie to zawsze zastanawialo, dlaczego dziewczyny chodza z takimi cfaniakami, co pala, pija i zdradzaja... takich "p*****ów" (sorki jeśli kogoś uraziłem), no ale jak ktos mi kiedys powiedzial... - "kobieta jest organizmem uposledzonym"(NIE BIERZCIE DZIEWCZYNY TEGO DO SIEBIE!! )tylko powtarzam to co mi ktos kiedys powiedzial, ale patrząc na zachowanie właśnie większości dziewczyn muszę przyznać rację tej soobie co to kiedyś powiedziała... bo po co one się wiąża z takimi dupkami zamiast z normalnymi, pożądnymi facetami...?
kura domowa
po co ma potem zalować ze miala tylko jednego ! kazdy lubi co innego ! jeden to drugi tamto ! Tez mi wyczyn z tym kwiatkiem ...? to raczej głupota ! wyczynem był by sex na sali , ale na to mało kogo stac , na głupote
ruznica pokolen miedzy nami ...nie dogadamy sie ! <aniolek2>
no nie dogadamy, ale kazdy ma swoje zdanie i po to jest wlasnie to forum aby kazdy wyrazil swoje zdanie na ten temat. Jak mi tutaj niektórzy piszą: "olej ją bo Ciebie nie kochała" to jest tylko ich zdanie oni nie wiedza jaka byla przy mnie, jak sie zachowywala ani co czula wiec to tylko slowa... co nie znaczy ze tych slow nie biore do siebie i nie zastanawiam sie czy tak rzeczywiscie nie jest, dlatego kazde zdanie w tej mojej sprawie jest bardzo cenne Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 567 gości