Komunikator z jakiego korzystacie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Komunikator z jakiego korzystacie
Jak w temacie, z jakich komunikatorów korzystacie, korzystaliście, jakie jest Wasze zdanie na ich temat. Które uważacie za najgorsze, a które są najlepsze i dlaczego. I dlaczego korzystacie akurat z tego komunikatora.
Ja póki co korzystam z Tlena i Skype'a. Myślę nad AQQ, bo za korzystanie są dodatkowe wapstery. Czekam na Wasze opinie...
Ja póki co korzystam z Tlena i Skype'a. Myślę nad AQQ, bo za korzystanie są dodatkowe wapstery. Czekam na Wasze opinie...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Tradycyjnie gg dlatego ze kazdy je ma i dzieki temu moge sie z kazdym porozumiec
Tlen - do rozmow z blizszymi mi ludzmi i po to zeby znali oni moj faktyczny status bo na gg zawsze jesem niewidoczna. Pozatym tlen jakos bardziej mi pasuje. Wole go od gg.
Bylo pelno komunikatorow z ktorych korzystalam ale przez krotki czas wiec juz praktycznie nie pamietam ktory byl dobry a ktory badziewny i dlaczego.
Tlen - do rozmow z blizszymi mi ludzmi i po to zeby znali oni moj faktyczny status bo na gg zawsze jesem niewidoczna. Pozatym tlen jakos bardziej mi pasuje. Wole go od gg.
Bylo pelno komunikatorow z ktorych korzystalam ale przez krotki czas wiec juz praktycznie nie pamietam ktory byl dobry a ktory badziewny i dlaczego.
- ksiezycowka
- Weteran
Wolę gg. Tlena mam tylko na sytuacje, w których gg pada.
Nie wiem. Nie lubię tych emotek, nie lubie tych okienek i trawię tego, że kiedy klikam na "x" to mi się cały program wyłancza <zly1> Poza tym ma jakieś postrane opcje i jak dla mnie ich za dużo.
Ja wolę rzeczy proste i użyteczne jak gg
Wolę gg. Tlena mam tylko na sytuacje, w których gg pada.
Nie wiem. Nie lubię tych emotek, nie lubie tych okienek i trawię tego, że kiedy klikam na "x" to mi się cały program wyłancza <zly1> Poza tym ma jakieś postrane opcje i jak dla mnie ich za dużo.
Ja wolę rzeczy proste i użyteczne jak gg
Jak dla mnie to gg jest obciachowe, takie kanciaste. A co do tego, że przy wciskaniu krzyżyka wyłącza się cały program-to można zmienić w ustawieniach. A i używam tlena, bo prostota gg uwłacza inteligencji rodzaju ludzkiego...
"Miarkuj złość.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Lubie gg bo jest standartem przez tlena nie można przesyłąc plików[ oczywiście jak ktoś niewie jak to ustawić
]
GG---->>> Rula
Pozatym z kumplami już kłuciłem sie tyle razy co jest leprze ze już mam tego dość
GG---->>> Rula
Pozatym z kumplami już kłuciłem sie tyle razy co jest leprze ze już mam tego dość
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- megaziomek
- Entuzjasta
hmmm korzystam z tlenu i przy tym z tlenowego gg. Uważam ten program za najmniej zawodny z tych z jakimi pracowałem. A przerobiłem już chyba wszystko w swojej karierze internetowej. Emotki da się zmienić i nie stanowi to większego problemu. Z gadulcem (oryginalnym programem) zbyt często miałem jakieś problemy natury technicznej. Za to z tlenem ostatnio miałem jakąś awarię. Ale co to jest jedna awaria na rok kiedy na tym gadulcu była jedna na tydzień. Całkiem niedawno zacząłem również korzystać ze skype'a. Rozmawiam praktycznie tylko ze swoją lubą 
ech...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Leszczynka pisze:A i używam tlena, bo prostota gg uwłacza inteligencji rodzaju ludzkiego...
no przecież cały rozwój polega na upraszczaniu wszystkiego coraz bardziej...
po co mam klikać 10 razy, skoro moge tylko raz?
tlen mnie wkurza, wole gg
jestem proste dziewcze, więc i prosty komunikator
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
- pani_minister
- Administrator