Pożądanie... Jak podsycacie?
Moderator: modTeam
Pożądanie... Jak podsycacie?
Pytanie raczej do osób w stałych zwiazkach. Co robicie, żeby być wciąż atrakcyjni dla swojej połówki? Czasem temperatura w związkach spada... I pomimo że czujecie się kochane (-ni), macie wrażenie, że druga osoba nie pożada Was tak mocno jak kiedyś? Niby wszystko jest ok, dbacie o siebie, rozumiecie sie, jest ciepełko, ale to nie to... Chciałoby się wyższej temperatury;) Macie jakieś swoje sekretne "sztuczki"???
Hmmm ? jest wiele takich sztuczek , ale jak sie jest w zwiazku lat 20 juz wszystkiego sie sprubowało i wszystko staje sie rutyną , rzeczą normalną ! stąd i też biorą sie zdrady bo tylko inny partner moze czymś zaskoczyc , a to cos to po prostu innosc partnera i choc w zwiazku dalej w sypialni jest swietnie , to nie da sie tego wytłumaczyc dlaczego
??
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jak to nie wierzysz
a co mozna jeszcze w sexie wymysleć , z tego co mnie oczywiscie interesuje
jak sie jest w zwiazku i nie tylko przez lat 20 i uprawiasz sex dziennie i to też nie tylko raz >? to co cie moze jeszcze zaskoczyć
?? no chyba ze dewiacje i zboczenia , ale mnie to akurat nie pasi

Maverick pisze:Nie wierze ze przez dwadziescia lat mozna wszystkiego sprobowac
Pytanie tylko na co kto sie odwaza...
Ja sie z tym zgadzam. Dziesięć lat temu, kiedy poznałam mojego męża wielu rzeczy w łóżku bym nie zrobiła :563: , a teraz uwielbiam te je robić

krzys pisze:Jak to nie wierzysza co mozna jeszcze w sexie wymysleć , z tego co mnie oczywiscie interesuje
jak sie jest w zwiazku i nie tylko przez lat 20 i uprawiasz sex dziennie i to też nie tylko raz >? to co cie moze jeszcze zaskoczyć
?? no chyba ze dewiacje i zboczenia , ale mnie to akurat nie pasi
Oprócz samego bzykania jest jeszcze cała otoczka, nastrój, miejsce...itd. i to można zmieniać, tworzyć, czy robicie coś żeby było fajniej?
E tam, zawsze mozna wymyslic cos nowego lub chociaz troche innego. No chyba ze ma sie duze opory przed wieloma rzeczmai i nic od wyboru nie zostaje
A po co cala kamasutra? Bo jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz czy Ci sie podoba
A poza tym dla wlasnej satysfakcji
A i kondycje trzeba bedzie podreperowac rzeby niektore rzeczy robic 

A po co cala kamasutra? Bo jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz czy Ci sie podoba
Ok, ok, powróćmy do tematu, bo jest naprawdę b.ciekawy. Ja na razie jestem w związku 2 lata ( za 7 dni pełne
:):):) i w sumie to cokolwiek nie zrobię to pobudza mojego nadpobudliwego partnera. Oczywiście super działa seksowna bileizna, masaż, wkrótce będę kombinowac ze striptizem. Kilka dni temu przebiłam sobie pępek, bo mojego faceta to podnieca, a mi się przy okazji podoba
. Mnie osobiście podniecają namiętne pocałunki w miejscach prawie publicznych np. klatka schodowa, a potem do pokoiku...
Ale mam fajny pomysł na podgrzanie atmosfery, szczególnie dla facetów. Kiedy będziecie brali rysznic wyjdźcie z niego, weżcie partnerkę siłą na ręce i zanieście pod prysznic, a potem kochajcie się namiętnie, ściagając z niej ciuchy niecałkowicie. Dobre w lecie bo jakby się miala wygrzebywac z tych mokrych spodni i swetrów...
Ale mam fajny pomysł na podgrzanie atmosfery, szczególnie dla facetów. Kiedy będziecie brali rysznic wyjdźcie z niego, weżcie partnerkę siłą na ręce i zanieście pod prysznic, a potem kochajcie się namiętnie, ściagając z niej ciuchy niecałkowicie. Dobre w lecie bo jakby się miala wygrzebywac z tych mokrych spodni i swetrów...
krzys pisze:Hmmm ? jest wiele takich sztuczek , ale jak sie jest w zwiazku lat 20 juz wszystkiego sie sprubowało i wszystko staje sie rutyną , rzeczą normalną ! stąd i też biorą sie zdrady bo tylko inny partner moze czymś zaskoczyc , a to cos to po prostu innosc partnera i choc w zwiazku dalej w sypialni jest swietnie , to nie da sie tego wytłumaczyc dlaczego??
Wlasnie krzys jest wiele takich sztuczek ze i 20 lat to malo
Pozdrawiam
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

I co Saint ? myslisz ze powiedziałas /es mi cos nowego ? nie ja to wszystko wiem i pewnie ze ma to jekies tam znaczenie i działa ,a le z biegiem lat malucko , no chyba ze sie sex uprawia zadko , ale jak czesto ?, to oczywiscie jest cudownie inaczej by sie go przecież nie uprawiało !ale nie bardzo sie to ma do tego co piszesz , a co do słów i gestów , to oczywiscie kobiety to najbardziej kręci . A co do słów musisz kobiete zdobywac cały dzien by miec upojna noc?? hmmmm
Jezeli tak to dosłownie wyglada jak brzmi w tym zdaniu , zapewniam Cie ze szybko Ci sie to zdobywanie znudzi , No chyba ze Ona tez cos w tym sensie robi , bo jesli tylko TY
:552: Ja bynajmniej nie chciał bym miec takiej kobiety , też pozdrawiam 
Jest to bardzo uproszczone to co napisałem wiec nie czepiajcie sie , bo rozumiem ze mozna ! ale nie sposób tego opisac
Jest to bardzo uproszczone to co napisałem wiec nie czepiajcie sie , bo rozumiem ze mozna ! ale nie sposób tego opisac
Jaga pisze:Dziewczyny o to mi chodziło:):):) Swoją drogą po tych postach widać płeć mózgu, nie da sie ukryć. Ale skoro już tak facieci podeszli do tematu, to może rozwiną i napiszą, jak ich można super "nakręcić" po kilku latach używania
Płec muzgu , az boje sie by to nie by ła prawda

Cóz widać to musi byc w jakims tam procentowym odniesieniu prawda co pisze ja ,skoro zdazają sie zdrady a zdazaja sie one jak po stronie facetów ,tak po stronie kobiet i nie ma co tu dyskutowac na ten temat .A skoro są zdrady ! to wynikają one z braku czegos w zwiazku !i czy sie one dokonają czy tez nie juz samo pomyslenie o odmiane u ktoregos z partnerów swiadczy o jakims niedoborze ,który i w waszych zwiazkach predzej czy puzniej sie pokarze , teraz jestescie ze sobą 5-6 lat , to naprawde mało nawet 10 to mało i obym sie mylił i nie miał racji czego wam wszystkim życze !
Jak mozna nas super nakrecić
Czlowiek jest takim dziwnym stworzeniem ktore docenia wiele rzeczy dopiero jak je straci. Jak sa to icj nie widzi, jest to dla niego standard... - to odnosnie zdrady. Bo po pewnym czasie okaze sie, ze on ze swoja partnerka mial to samo a moze lepiej jak z kochanka, tylko ze do tamtego sie przyzwyczail...
Ja bym proponowal jakas odmiane w postaci nie uprawiania seksu przez pare dni :d
Ja bym proponowal jakas odmiane w postaci nie uprawiania seksu przez pare dni :d
DO KRZYŚKA:
Wierzę, że im bardziej się kocha ,tym więcej się czyni, ponieważ miłości, która nie jest niczym więcej niż tylko uczuciem - nie mógłbym nawet nzawać miłością.
Czyn to też odwrócenie sie od zdrady. Nie nazwałabym przyjacielem kogoś, kto po 10 latach zdradza mnie w ukryciu, bo czegoś mu brakuje. Przyjaciele mówią sobie, czego im brak, nawet jeśli sprawiaja sobie przykrość.
Wierzę, że im bardziej się kocha ,tym więcej się czyni, ponieważ miłości, która nie jest niczym więcej niż tylko uczuciem - nie mógłbym nawet nzawać miłością.
Czyn to też odwrócenie sie od zdrady. Nie nazwałabym przyjacielem kogoś, kto po 10 latach zdradza mnie w ukryciu, bo czegoś mu brakuje. Przyjaciele mówią sobie, czego im brak, nawet jeśli sprawiaja sobie przykrość.
No chyba ze Ona tez cos w tym sensie robi , bo jesli tylko TYJa bynajmniej nie chciał bym miec takiej kobiety , też pozdrawiam
Krzys mozesz mi wyjasnic to zdanie ? Odbieram po tym zdaniu ze ty nie chcial bys kobiety ktora ciebie zdobywa Czy dobrze to przeczytalem ? Jesli tak to wyjasnij mi dlaczego bys takiej nie chcial ?
!!!!!!!!!!!!

Maverick pisze:Krzysiowi chodzilo o to ze niechcialby kobiety ktora by musial caly czas zdobywac, a ona jego nie, i ze ona by miala na niego przyslowiowa zlewke podczas gdy on by sie caly czas staral :d
Starac sie musza dwie strony - o to chodzilo i nie wiem jak mozna to bylo inaczej zinterpretowac :d
A jednak jak widzisz Maverick mi sie to udalo
Pzdrawiam
- Załączniki
-
- zawstydzony_na.GIF (377 Bajtów) Przejrzano 9493 razy
!!!!!!!!!!!!

Ja ciebie też rozumiem po prostu reszta tego forum to są zamaskowane kobiety
hehe
Wiesz krzysiu po tych 20 latach proponuje ci:
A)Zrób trójkąt z psem
{przyda się nutela}
B)Idz znajdz inną
C)Kup sobie kamasutrę
D) podjedz na moje osiedle pokażę ci pare sztuczek : )
E) za 30 lat będziesz mógł zrobić pare sztuczek ze sztuczną szczęką : )
Ps. miłych złotych godów to za jakieś 30 lat
A)Zrób trójkąt z psem
B)Idz znajdz inną
C)Kup sobie kamasutrę
A co zrobiła mama mojej koleżanki, żeby zainteresować sobą, po 20 latach, męża, u którego podejrzewała zdradę? Zaczęła dawać mu powody do zazdrości. Wysyłała do siebie sms-y, czasem facet usłyszał męski głos w słuchawce, zobaczył jakieś kwiaty w i zauważył brak żony w domu późnym popołudniem... Dotąt "grzeczna", czekająca w domu z obiadem kobietka "zaczęła mieć romans" i mąż zaczął wcześniej wracać do domu i niby przeżywają "drugą młodość". Hi, hi!
:):)
Slayer pisze:Ja ciebie też rozumiem po prostu reszta tego forum to są zamaskowane kobietyhehe
A)Zrób trójkąt z psem{przyda się nutela}
B)Idz znajdz inną
C)Kup sobie kamasutrę
Jaki poziom intelektualny , taki tez i post przez ciebie napisany , i jakos sie nikt nie smieje ,kamasutrę mam !a co do przyjazdu to skoro jestes z Sląska to uscislij to gdzie mam na to osiedle podjechac , zobaczył bym chetnie te sztuczki (jak je nazywasz) -czekam na adres ! "znajdż inną "?? przeciesz mam inne i to nie jedną

Ale sie telepiesz czyżby cie bodło w twoją męską dume
A tak a propo nie uznaje więcej niż jednej parterki naraz nie sądzisz że to nie uczciwe wobec tych kobiet!
I nie prawda że sexu nie da sie urozmaicić po prostu jak sie jest mało romantycznym to tak sie ma !
Zrób sobie post może po tym przyjdzie ci ochota na sex
Pozdrowienia nie obrażaj sie tak Krzyś : *
A tak a propo nie uznaje więcej niż jednej parterki naraz nie sądzisz że to nie uczciwe wobec tych kobiet!
I nie prawda że sexu nie da sie urozmaicić po prostu jak sie jest mało romantycznym to tak sie ma !
Zrób sobie post może po tym przyjdzie ci ochota na sex
Pozdrowienia nie obrażaj sie tak Krzyś : *
Slayer - POST TO JEST SPOSÓB:) Niekoniecznie na Krzysia;), ale na pewno na wzmocnienie pożądania. Człowiek już taki jest, że jak coś ma, to nie musi tego zdobywać, a przecież zdobywanie jest najbardziej podniecające... Kobieta, która od 10 lat przytula się do mężczyzny z pożądaniem, spełnia jego erotyczne marzenia, jest cała jego, jest kochana, ale czasem ogarnia NUDA. CZASEM TRZEBA CHYBA DAĆ SIĘ POZDOBYWAĆ.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”