Amatorskie prywatne nagrania
Moderator: modTeam
Amatorskie prywatne nagrania
Czy ktoś miał odwage i nagrał sie Partnerką (rem) ? Ja się nagrałem
z dziweczyną ,tylko tak naprawde to nie wiemy po oc
ale to zrobiliśmy .
My też się nagrywaliśmy, nie wiem czy trzeba do tego aż takiej odwagi przecież to tylko dla nas i w żadnym wypadku nie pokażemy tego nikomu z 'zewnątrz'
a po co? dla zabawy, a poza tym potem fajnie jest cos takiego oglądać jak nie możemy się spotkać czy coś <aniolek2> hehe zawsze to jakaś 'namiastka'
a po co? dla zabawy, a poza tym potem fajnie jest cos takiego oglądać jak nie możemy się spotkać czy coś <aniolek2> hehe zawsze to jakaś 'namiastka'

The one I adore
The one i've been looking for
lushness pisze:My też się nagrywaliśmy, nie wiem czy trzeba do tego aż takiej odwagi przecież to tylko dla nas i w żadnym wypadku nie pokażemy tego nikomu z 'zewnątrz'
no tak tylkl dla zabawy, a jakie wrażenia jak siebie z innej perspektywy oglądcie
- ksiezycowka
- Weteran
fajne sa te amatorskie prywatne nagrania ,najlepiej je robic ,gdy jest sie mlodym,bo jak czlowiek sie zestarzeje ,to dzieki takim nagraniom bedzie mogl sobie przypomniec mlode swoje lata i jak je spedzil.najlepiej nagrywac najprzyjemniejsze chwile,np sluby,wesela itd.ja z moim mezem to robimy a potem sobie to ogladamy i komentujemy. <OK2>
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2005, 12:06 przez Wiola, łącznie zmieniany 1 raz.
SET pisze:no tak tylkl dla zabawy, a jakie wrażenia jak siebie z innej perspektywy oglądcie ?
hehe no na początku trochę dziwnie- własny film erotyczny z nami w roli głównej, rzeczywiście inaczej być 'w trakcie' a inaczej oglądać się potem, dla mnie też to było troszkę zabawne jak to od tej drugiej strony wygląda, no ale w sumie to calkiem fajne wrażenia

co to fotek to sie w to bawiłam z moim ex- tylko potem rzeczywiście głupio odbierać zdjęcia od fotografa, dlatego lepiej jak się ma aparat cyfrowy

filmy lepsze
a co do lustra to mój chłopak ma w swoim pokoju szafę na całą ścianę której drzwi to lustra - praktyczna rzecz <aniolek2> podniecająca
i rzeczywiście wrażenia całkiem fajne
The one I adore
My robiliśmy zdjęcia, filmów nie. A zdjęcia cyfrą - nie trzeba wywoływać, można samemu zrobić odbitki <jasne> Mam też lustro blisko łóżka, ale nie za szerokie. A poza tym, przypadkowo się znalazło akurat w tym miejscu <jasne>
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2005, 12:10 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
Nagralam sie z moim exem, ale nie luie sie ogladac wiec nie podoba mi sie ten film. Mial go skasowac.
zdjecia tez robilismy ale te ostre wywalilam, zostawilam tylko sofciki, te sa fajne.
zdjecia tez robilismy ale te ostre wywalilam, zostawilam tylko sofciki, te sa fajne.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- Sir Charles
- Weteran
ja kiedys chcialam nakrecic takie filmik, ale dzien przed popsuła nam sie kamerka
i potem jakos juz nam wypadlo z glowy
moze kiedys...
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
ja mam fim z kamery szpiegowskiej
taka mala 2x2cm czarnobiala - zaleta taka ze zostala zamontowana w .... ksiazce
magnetowid w szafie i jazda
do tej pory raz wykorzystalem
w dodatku z grubej rury - nagrany jest trojkacik <aniolek1>
a fotki sa a jakze - tyle ze ja sie wole bawic w fotografa
bo uwazam ze na fotkach wychodze przewaznie glupio badz fatalnie
co nie znaczy ze mam pare calkiem calkiem
do dobrych fotek przydala by sie osoba trzecia

taka mala 2x2cm czarnobiala - zaleta taka ze zostala zamontowana w .... ksiazce
magnetowid w szafie i jazda
do tej pory raz wykorzystalem
w dodatku z grubej rury - nagrany jest trojkacik <aniolek1>
a fotki sa a jakze - tyle ze ja sie wole bawic w fotografa
bo uwazam ze na fotkach wychodze przewaznie glupio badz fatalnie
co nie znaczy ze mam pare calkiem calkiem

do dobrych fotek przydala by sie osoba trzecia
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
allegro
http://img07.allegro.pl/photos/oryginal ... 2/48624261
prawda ze sliczna ?
jest tego od metra w kategorii RTV i AGD/telewizja przemyslowa
mozna kupic kolorowa
czarnobiala to koszt jakis 80zl z fonia i podczerwienia (ale ta wbudowana w kamerke ma za mala moc i zasieg do 1m
dlatego dodatkowy reflektor IR to od 30 do 100zl (ja sobie zrobilem
bo to zwykle diody LED nadawcze z pilota - przy zasilaniu impulsowym matryca 10x10 LED daje calkiem niezle swiatlo w podczerwieni co rejestruje kamera jako biale badz zielonkawe swiatlo (ot taki ficzer matryc 
http://img07.allegro.pl/photos/oryginal ... 2/48624261
prawda ze sliczna ?
jest tego od metra w kategorii RTV i AGD/telewizja przemyslowa
mozna kupic kolorowa

czarnobiala to koszt jakis 80zl z fonia i podczerwienia (ale ta wbudowana w kamerke ma za mala moc i zasieg do 1m
dlatego dodatkowy reflektor IR to od 30 do 100zl (ja sobie zrobilem

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”