po jakim czasie bycia razem - seks?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 kwie 2005, 14:17

xxxxx pisze:( nawet nie byli razem )

Jak to nie byli? Spotkali się, poszli do łóżka to byli ze sobą a na jakich warunkach to już inna sprawa. A tydzień czasu to już i tak długo :)
Coraz częściej dochodzę do wniosku, że swojemu Partnerowi należy mówić jak najmniej o przeszłości bo widzę, że później same problemy tylko.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Naja
Bywalec
Bywalec
Postautor: Naja » 15 kwie 2005, 14:30

oj fishu...jak partnerka będzie chciała to równiutko całą przeszłość z Ciebie wydusi...:) i...prędzej czy później pozna jaki byłeś i jak się zachowywałeś....od A do zet...:) :564:
"Dobrze widzi się tylko serce. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu."
Antoine de Saint - Exupery
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 15 kwie 2005, 15:18

fish pisze:Coraz częściej dochodzę do wniosku, że swojemu Partnerowi należy mówić jak najmniej o przeszłości bo widzę, że później same problemy tylko.

Fish ja tez dochodze do takiego wniosku bo moj chlopak jest nawet o przeszlosc zazdrosny :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 kwie 2005, 15:22

Fish ja tez dochodze do takiego wniosku bo moj chlopak jest nawet o przeszlosc zazdrosny

Bo faceci tak mają :) Niestety.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Luzak
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Luzak » 15 kwie 2005, 15:42

Powinno się wtedy, gdy ty chcesz, ona chce i wszystko. Kwestia tego kiedy oboje będziecie chcieli. Zdarza się, że po godzinie znajomości jesteście tak na siebie napaleni, że można od razu. Ale zdarza się też tak, że jedna lub obie strony chcą poczekać. Ile, to już zależy od was. Jak oboje będziecie na to gotowi to wlaśnie wtedy "się powinno".

U mnie to bywalo od 1h do miesiąca i zawsze zależalo od dziewczyny. Bo mi się zawsze chce :D
xxxxx
Początkujący
Początkujący
Postautor: xxxxx » 15 kwie 2005, 15:46

ja dobrze wiem ze zalezy od dziewczyny tylko co myslicie o dziewczynie ktora tak szybko pojdzie do lozka?
Awatar użytkownika
Luzak
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Luzak » 15 kwie 2005, 15:57

na pewno nic zlego. Kwestia temperamentu. Kiedyś poszedlem z laską po kilku dniach do lóżka bylem z nią dwa lata i byla mi wierna.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 kwie 2005, 16:02

Ja nic o takiej dziewczynie n ie myślę i się nad takimi rzeczami nie zastanawiam, bo nie ma nad czym.

Dla mnie to normalne.
Poszła do łóżka kiedy miała ochotę a co mi do tego?Jej tyłek jej sprawa. Ale na pewo nie myślę, że jest łatwa.
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 15 kwie 2005, 16:19

poszła do łózka z facetem na ktorego miala ochote, nie ma w tym nic zlego, mógłbys sie zastanawiac nad jej wiernoscia i w ogóle jezeli by takie sytuacje zdarzały sie czesto, ale raz to nic zlego!!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 kwie 2005, 16:22

Nawet jak kilka to co? Była sama to jej wolno i nie ma tu żadnej mowy o wierności bo niby komu miała być wierna?
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 15 kwie 2005, 16:24

mnie nie chodzi o kilka razy tylko o notoryczne wskakiwanie facetom do łóżka....
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma

przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,

ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 15 kwie 2005, 17:21

a mi się wydaje że skoro dziewczyna idzie do łóżka z facetem ledwo go znając, to tak jakby szła wyłącznie dla czystej fizycznej przyjemności, pomijając respekt i uczucia
oczywiście tego nie potępiam
po prostu mając porównanie między sexem a sexem z osobą bliską sercu, wolę ten drugi
a potrzebuję trochę czasu (np 3 tyg), żeby ta osoba stała mi się bliższa
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 kwie 2005, 20:49

a potrzebuję trochę czasu (np 3 tyg), żeby ta osoba stała mi się bliższa

No tak, ta co pójdzie po tygodniu to już puszczalska a ta co po trzech to już nie :)
Śmieszne to :)
Prezcież to od ludzi zależy kiedy mają ochotę się przespać ze sobą.
Awatar użytkownika
Pogosia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pogosia » 15 kwie 2005, 22:56

he he he po 3 tyg ktoś staje się bliski sercu?
przecież nawet nie zdążysz go poznać :-)
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 15 kwie 2005, 23:19

ehhh nigdzie nie jest napisane po jakim czasie idzie sie do łóżka... wiem jedno warto poznac druga osobe dosc dobrze jesli ktos idzie do łozka tylko dla przyjemnosci (choćby po paru tygodniach znajomosci to dla mie to troche nie zrozumiałe) zanim ja kochałam sie po raz pierwszy z moim facetem to upłyneło 2 lata sporo??? No cóż może i sporo ale przynajmniej dziś nie załuje mojego pierwszego razu i wiem ze było to z milosci a nie tylko z przyjemnosci... Ja i moje kochanie mamy plany na przyszłosc i oboje wiemy ze sex nie jest dla nas obojga AŻ tak ważny dlatego potrafimy wszytsko pogodzić... jest świetnie.
Pozdrawiam.

[ Dodano: 2005-04-15, 23:22 ]
ehhh czekam na jakikolwiek komentarz... sex po 2-ch latach bycia razem.......
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 kwie 2005, 15:00

Mój były też był tragicznie zazdrosny o moją przeszłość, a zwłaszcza o to, że przespałam się z jednym kolesiem po pięciu dniach znajomości.
I co?
Nie jestem rozwiązła, jestem od dawna w stałym związku, bardzo poważnym, kocham go.
A to, że raz z kimś się po tak krótkim czasie przespałam jeszcze nic nie oznacza.
Awatar użytkownika
megaziomek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: megaziomek » 16 kwie 2005, 15:04

fish pisze:
Fish ja tez dochodze do takiego wniosku bo moj chlopak jest nawet o przeszlosc zazdrosny

Bo faceci tak mają :) Niestety.

Ja tez tak mam...jestem zazdrosny o przeszlosc mojej kobiety...ale nic juz nie poradzisz...stalo sie.ale moja dziewczyna tez jest zazdrosna o moja przeszlosc :)
"Czy Prezes był zadowolony...?"
xxxxx
Początkujący
Początkujący
Postautor: xxxxx » 16 kwie 2005, 15:39

powiem tak. ja tez nie jestem idealny ale wiem ze moge miec kazda dziewczyne:) dlatego chce zeby moja narzeczona byla idealna.

po moich wlasnych doswiadczeniach z dziewczynami te ktore szly ze mna po paru dniach traktowalem jako latwe szmaty i na pewno tak samo traktowali moi koledzy. dlatego teraz mam taki dylemat bo w koncu spotkalem dziewczyne ktora naprawde kocham a dowiedzilem sie o niej czegos takiego .dlatego to mi nie pozwala sie z tym pogodzic.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 kwie 2005, 17:15

No!
Natasza i xxxxx dostaliście ostrzeżenia rangi:2
Zielony kot rangi:1

I chyba wiecie za co.
Nieładnie, a fe! :569:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
=ANIOLECZEK=

Postautor: =ANIOLECZEK= » 16 kwie 2005, 17:53

bo wlasnie sporo osob mysli w ten sposob ze jak kobieta miala wielu facetow i do lozka szla po kilku dniach to jest puszczalska szmata,a jak facet mial wiele kobiet i szedl "szybko' do lozka,nawet codziennie z inna,to jest godny podziwu dla innych facetow...tez nie rozumiem takiego toku myslenia...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 kwie 2005, 21:49

zielony kot pisze:mysiorku, wydaje mi sie, ze "jestes prymitywny" to subiektywna uwaga, ale nie obelga.

Ale przyznasz, że gdyby ktoś Tobie tak zasunął, to nie czułabyś sie najlepiej?

Dlatego że w taki sposób to wyraziłaś, tylko najmniejsze ostrzeżenie.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 kwie 2005, 23:12

O! :547:
Co wy tu wygadujecie.

Ja się z owymi "szmatami" zgadzam ;)

Poza tym wiesz dobrze, ze o żadnej zdradzie tu być mowy nie może.
A poza tym, że to co było przed Tobą to nie jest Twoja sprawa.
Radzę się dostosować, bo ideału nigdy nie znajdziesz :562:
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 17 kwie 2005, 12:22

siedza tu same szmaty i uwazaja ze pojscie do lozka po krotkim czasie to nic zlego

Ho ho, nie wiedziałam, że jestem szmatą. :551: No ale człowiek się uczy przez całe życie.

Nie podoba ci się jak ona się kiedyś zachowała i masz do niej ale, to zostaw ją. Proste. Po co masz jej i przy okazji sobie życie utrudniać?
Poszukaj ideału, w końcu sam pisałeś, że chcesz dziewczynę idealną. Życzę powodzenia w samotnym życiu...
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 17 kwie 2005, 13:47

=ANIOLECZEK= pisze:bo wlasnie sporo osob mysli w ten sposob ze jak kobieta miala wielu facetow i do lozka szla po kilku dniach to jest puszczalska szmata,a jak facet mial wiele kobiet i szedl "szybko' do lozka,nawet codziennie z inna,to jest godny podziwu dla innych facetow...tez nie rozumiem takiego toku myslenia...

Ogólnie to nie szanuje ani tych ani tych.

Sprostowanie. Myślę ze związął bym się z taką kobietą tylko na 2 3 tygodnie aby skożystać :D. Hipokryzja i jeszcze raz hipokryzja :]
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2005, 14:26 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 kwie 2005, 14:22

Jak to ! a Ja !! pisalem wyraznie , ze wtedy gdy ma sie na to ochotę ! i co Ty na to xxxxxxx??? chyba nie wszystko czytałaś , ja wchodze do łozka ze tak powiem od razu !! a niby na co mam czekać ??? na co ?? kto mi odpowie , to tylko małolaty czekaja i to nie wiem po co i dla czego , a małolaty ...to mam na mysli chłopaków , bo z dziewczynami nie ma trego problemu !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
zielony kot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zielony kot » 17 kwie 2005, 15:44

na co czekaja, andrew? ano ja czzekam, az miedzy nami urosnie cos wiekszego, tak, zeby seks nie popsul zwiazku od wewnatrz. "przylgneli do siebie tak bardzo, ze nie bylo juz miedzy nimi miejsca na zadne uczucie" jak pisze pan lem. ale - wtedy czekam, kiedy mysle, ze sie takie uczucie rozwinac moze. inaczej seks nawet na pierwszej randce- ok, jezeli tylko obie strony chca tego i wiedza, za co sie biora. szmacenie sie? nie. pewnie sie kamienie na mnie posypia, ale uwazam, ze mam cos cenniejszego i bardziej intymnego, niz cialo.
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 kwie 2005, 18:50

No dokładnie !!!! sex jest dla ludzi , tak samo jak inne przyjemnosci , jesli tylko jest na to zgoda i chęć dwóch stron :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
vanwilder
Zaglądający
Zaglądający
po jakim czasie bycia razem - seks?

Postautor: vanwilder » 14 lip 2005, 13:47

mam takie pytanie:

po jakim czasie bycia razem ze swoją partnerką/partnerem zaczęliście współżycie?
chodzi mi o konkretne odpowiedzi-czysta statystyka..
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 14 lip 2005, 13:56

ja po 7-miu miesiącach. chcielismy byc siebie pewni. i jestesmy razem od 5-ciu lat:)
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 14 lip 2005, 13:56

Na poczatku byl seks ;) U mnie akurat to od tego wlasnie sie zaczelo :] A teraz minelo nam juz 3,5 szczesliwego roku :]
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”