Gdzie najczęsciej masturbują się kobiety?
Moderator: modTeam
Gdzie najczęsciej masturbują się kobiety?
Myśle ze wielu facetów z ciekawości chciało by usłyszec od płci przeciwnej w jakich miejscach to robią. Prosze o odpowiedzi Drogie internautki.
Xavier pisze:Hmm... Ciekawe jakby to było... przy pomocy prysznica... No jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Kurcze ile woda może dać człowiekowi radości...
Oj moze... :twisted: Cos o tym wiem mimo ze kobieta nie jestem :twisted: Ach te 11 lat "praktyki" - jestem Master :twisted:
A gdzie to robia? Tam gdzie faceci
Tak wiec czy probowala ktoras robic to w jakims mniej typowym miejscu??

ten wywolany prysznicem jest lechtaczkowy a penisem raczej pochwowy. A ze tego drugiego jeszcze w stosunku nie doswiadczylam wiec nie wiem.
Wiem ze jest roznica miedzy orgazmem lechtaczkowym z prysznicem a orgazmem lechatczkowym po pieszczotach mezczyzny - ten drugi jest duzo lepszy i dlatego wlasnie nie zamieniamy was na prysznic
Wiem ze jest roznica miedzy orgazmem lechtaczkowym z prysznicem a orgazmem lechatczkowym po pieszczotach mezczyzny - ten drugi jest duzo lepszy i dlatego wlasnie nie zamieniamy was na prysznic
Co wplynelo wiec na zmiane Twojej decyzji? W jakich okolicznosciach zaczelas sie masturbowac i kiedy odkrylas ze sprawia ci to przyjemnosc? I jesli to nie jest zbyt osobiste pytanie: jak czesto to robisz?
Wlasciwie spodobalo mi sie to bardziej odkad odkrylam zalety prysznica
Jak czesto to robie? ostatnio nawet codziennie kiedy nie mam mozliwosci spotkania sie z moim chlopakiem. Ale to tez zalezy od mojego nastroju.
Wy kobiety macie dobrze jezeli chodzi o samozaspokajanie sie bo mozecie przezyc kilka orgazmów pod rząd i nie zostawiacie po sobie zandego swiadectwa ze to robiłyscie
przynajmniej ja wlasciwie nigdy nie pasturbuje sie kilka razy pod rzad poniewaz jak gdzies bylo juz napisane lechtaczka jest po orgazmie strasznie podrazniona i boli przy kazdym nastpnym dotyku a kiedy poczekam pare minut zeby "odetchnela" to napiecie juz opada pozatym wole sie wtedy rozkoszowac tym błogim doznaniem.
sarah pisze:Nie wiem jak to dziala na mezczyzn ale gdzies czytalam ze dla niech mocny strumien wody to tez niezly sposob na urozmaicenie masturbacji. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Pozostaje tylko wam sprobowac
Przeciez juz pisalem ze facet tez moze to z prysznicem robic
-
- Uzależniony
A jeśli nie...to panowie sami powinni pokombinować, spróbować. Każdy sam według własnych upodobań na pewno znajdzie miłe doznania...
Może dla was też prysznic okaże się czymś szczególnym, nie tylko jeśli chodzi o kąpiel...
Jeśli się już zdecydujecie opowiedzcie jak było?... My też jesteśmy ciekawe...
Życzę udanych poszukiwań 

Jeśli się już zdecydujecie opowiedzcie jak było?... My też jesteśmy ciekawe...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”