Czy jezeli......
Moderator: modTeam
Czy jezeli......
Dziewczyna mowi ze nie szuka chlopaka to tak jest czy tylko chce zeby sie od niej odczepic?
- ksiezycowka
- Weteran
jak ja znasz i ona sie ladnie usmiecha itd do czasu az mowisz ze chcesz cos wiecej, to zacznij ja olewac i nie mysl ze nic z tego nie bedzie:) ja kiedys kochalem jedna 3 lata i przez te 3 lata nie umialem zrobic tak, zeby to ona za mna latala
jak juz sie zaczynalo to z powrotem robilem zle, ze znow ona "uciekala" a tak naprawde to bylo banalne - olewac ja
powiedziala mi to po tych 3 latach jak sie z pol roku nie widzielismy w ogóle. Teraz bym wiedzial co robic
a wtedy moze tez wiedzialem ale nie umialem 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
castrolek pisze:eh.......... jak ja się ciesz eże nie mam takich problemów, ale sądze.. że.. jeśli laska mói że nie chce miec chłopaka to znaczy zazwyczaj że po prostu nie chce z tobą byćtakie jest moje zdanie przynajmniej ja tak robiłam...
Ej a jak bys tego kogos lubiala to jak bys sie czula gdyby ci poweidzial o co chodzi a ty mu odmowila? BO nie chce zeby sie zle czula a tak mi powiedziala.
- ksiezycowka
- Weteran
Jejku!Ile już takich sytuacji było!Każdy cos takiego przechodzi.Ej a jak bys tego kogos lubiala to jak bys sie czula gdyby ci poweidzial o co chodzi a ty mu odmowila? BO nie chce zeby sie zle czula a tak mi powiedziala
Moim zdaniem nie masz nawet po co wprost z nia gadać, bo ona ci już jasno pokazała że nic z tego.Gdybyś teraz do niej poszedł i powiedział wprost co czujesz to by była niezręczna i przykra sytuacja dla Was obojga.
A skad mam wiedziec ile masz lat. Trudno wywnioskowac.
Ja podchodze do sprawy w taki sposob:
Jezeli podoba mi sie jakaś dziewczyna to spotykam sie z nia po to aby ja poznać i ewentualnie kiedyś z nią byc. Jeżeli jednak mowi nagle ze nie szuka chłopaka, to wszystko jasne nie chce i już. Idę i zyję dalej a nie zawracam sobie głowy czymś co i tak niczego nie daje. Jeszcze nieraz bedziesz w takiej sytuacji. Tak ze przyjmij to za coś normalnego.
Ja podchodze do sprawy w taki sposob:
Jezeli podoba mi sie jakaś dziewczyna to spotykam sie z nia po to aby ja poznać i ewentualnie kiedyś z nią byc. Jeżeli jednak mowi nagle ze nie szuka chłopaka, to wszystko jasne nie chce i już. Idę i zyję dalej a nie zawracam sobie głowy czymś co i tak niczego nie daje. Jeszcze nieraz bedziesz w takiej sytuacji. Tak ze przyjmij to za coś normalnego.
- ksiezycowka
- Weteran
Stoo pisze:Dziewczyna mowi ze nie szuka chlopaka to tak jest czy tylko chce zeby sie od niej odczepic?
Zachęcam cię do lektury postu który kiedyś napisałem:
LINK
jaTOja pisze:Albo taka dziewczyna ma juz faceta i koniec.
Ja jak mówie ze nie chce poznac nikogo to nalezy to odebrac- PANI JUZ PODZIEKUJE : D twardo ale zdecydowanie
Faceta nie ma chyba bo by mnie nie kłamała zresztą skoro traktuje mnie jak kolege to po co by miała kłamać? Pozatym ja jej nie muszę poznawać bo ją znam ;]
Mr freeze pisze:Znowu temat opisów. A może się bawi opisami itd.
Jeżeliby miała opis, że kocha ATB też byś uwierzył:P
Zastanawiałbym się wtedy czyje to inicjały
BTW: Wlasnie wrocilem i w takich miejsach jest nikla szansa poznania kogos ;[
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Lady_Jesika pisze:dla mnie sytuacja jest dosc jednozaczna.Dziewczyna lubi Cie i szanuje wiec powiedziala Ci w bardzo delikatny sposob ze nic z tego.
Nie pzrejmuj sie :564:
Heh juz sie nie przejmuje odpuszczam sobie moze za jakies 2tygodnie cos sprobuje, bo caly nastepny weekend bede miec zajety
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”