Gra planszowa ROZKOSZ :)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

=ANIOLECZEK=

Postautor: =ANIOLECZEK= » 11 lut 2005, 16:33

sciagnelam ta gierke i zapowiada sie ciekawie =] dzisiaj sprobuejmy z Misiem.... =]
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 11 lut 2005, 21:17

a czy warto ja kupic? no bo generalnie my jeszcze nie wspolzyjemy... a zabawy przed nami co niemiara bez tej gierki... jednak z drugiej strony to by bylo cos moze nie nowego ale mysle ze ekscytujacego i byc moze latwiej wprowadzalolby nas w swiat seksu? jak myslicie?:D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 12 lut 2005, 07:19

Nie grałem w tę grę i jej nie kupię. Bo goła babka na grze mi się nie podoba :) A w necie znalazłem instrukcję obsługi:

Akcesoria: GRA EROTYCZNA "ROZKOSZ 1"

Opis rozszerzony: Gra składa się z:
- pudełka
- dużej planszy A3
- pionków
- piórka J
- kostki do gry
- tali kart
- instrukcji do gry

Gratis dostajecie Państwo :
- 2 zapachowe ¶wieczki które wprowadz± was w niesamowity nastrój
- firmow± zapalniczkę
- oraz różyczkę któr± będziesz mógł wręczyć swojej partnerce.

ZASADY GRY:

Zaczynamy od rozłożenia kart i piórka na planszy, oraz od wypisania na zał±czonych kartkach swoich 6 marzeń i my¶li erotycznych, które by¶cie chcieli aby partner wykonał. ( każdy osobno wypisuje, przydadz± się podczas gry )

Pierwszy rzut kostk± wykonuje oczywi¶cie kobieta. Ilo¶ć pól o jak± przemieszcza się gracz zależy od ilo¶ci wyrzuconych na kostce oczek i pól na których staje. Specjalnie oznaczone pola pozwalaj± przesun±ć się kilka pól do przodu lub do tyłu a nawet cofn±ć się na START. Jest 89 pól , a 44 pola to pola akcji , czyli albo jaka¶ gra po której dostaniesz zadanie , albo z góry narzucone zadanie. Do realizacji tych zadań będzie potrzebne doł±czone do gry piórko lub twoja dłoń, usta, język itp. S± też pola nie zwi±zane z erotyka ale jest ich mało. Jest mnóstwo ciekawych zadań które na pewno Wam się spodobaja. Do gry podchodzicie w ubraniu i z u¶miechem na twarzy. Czytajcie polecenia na głos, zmagajac przekornie podniecenie partnera.

Celem gry jest głównie dobra zabawa i dostarczenie niesamowitych doznań o jakich wcze¶niej nawet nie marzyli¶cie.

Na 100 % nie będziesz żałował kupna tej gry .
Tylko kilka osób będzie miało możliwo¶ć kupić ta grę planszow± po tak niskiej cenie, następne będ± już o wiele droższe !! Także nie zwlekaj kto ten lepszy !
Chyba warto jest za tak nie wiele osi±gn±ć tak dużo...???

Gra nadaje się idealnie na prezent na 18-nastkę, pod choinkę , na rocznicę ¶lubu b±dĽ narzeczeństwa. Praktycznie nadaje się na prezent na każda okazje.
Chcesz zaskoczyć dziewczynę ,żonę a może kochankę...???
Chcesz przeżyć niesamowit± noc wrażeń...???
Chcesz żeby kobieta powiedziała ci że była to najlepsza noc w jej życiu... ???
A może chcesz uczcić jak±¶ okazje , ale nie masz kompletnie pomysłu jak zaskoczyć partnerkę... ???

Ponad 1000 sprzedanych gier w Polsce !!
Już mnóstwo osób zagrało w t± grę, wszyscy zadowoleni , nie czekaj !! KUP grę już teraz !
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 lut 2005, 10:24

No i w rozkoszy jest jeszcze ta ultra tandetna plastikowa rozyczka nie wiadomo blizej dlaczego.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 12 lut 2005, 10:46

Ja nie widze nic fajnego w tej IMPCE!
Tam sa takie zadania jak zrobic koci grzbiet, czy pograc w kalambury, nie podoba mi sie taka erotyczna sceneria :549:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 lut 2005, 18:54

A widzialas rozkosz?
Anusiaaa
Początkujący
Początkujący
Postautor: Anusiaaa » 11 maja 2005, 01:24

;;;;;;;;Grupowy heheeh ciekawe;;;;;;;;?!?!
tyle jest facetów na ziemi a my co ?? NAM TO ZAWSZE LOTTO :D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”