Skutki onanizmu- samozadowalania...
Moderator: modTeam
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
ja uwazam ze chyba mozna sie czegos nabawic
mozna sie przyzwyczaic do konkretnych bodzcow
cos jak swiatelko i pies pawlowa
wiec problemem moze byc potem to ze partner nie zapewnia bodzcow do jakich przyzwyczailo sie nasze cialo
i potem moze byc tak ze stosunek nie daje pelnej satysfakcji
nawet lodzik nic nie daje - przyjemne ale za slabe - erekcja mi sie zmniejsza w trakcie - a nie ma nic chyba bardziej dolujacego dla partnerki
jedynie jak ona wymolestuje mnie recznie to cos ze mnie wycisnie
ktos napisal ze mozna sie nabawic conajwyzej nadwyrezenia nadgarstka - no coz kobiety sobie moga nadwyrezyc - maja za malo wprawy
no ale czeste treningi moga sytuacje odmienic - zamiast sie slinic po zapaleniu swiatelka przez pana Pawlowa moze zaczne wkoncu szczekac ?
mozna sie przyzwyczaic do konkretnych bodzcow
cos jak swiatelko i pies pawlowa
wiec problemem moze byc potem to ze partner nie zapewnia bodzcow do jakich przyzwyczailo sie nasze cialo
i potem moze byc tak ze stosunek nie daje pelnej satysfakcji
nawet lodzik nic nie daje - przyjemne ale za slabe - erekcja mi sie zmniejsza w trakcie - a nie ma nic chyba bardziej dolujacego dla partnerki
jedynie jak ona wymolestuje mnie recznie to cos ze mnie wycisnie
ktos napisal ze mozna sie nabawic conajwyzej nadwyrezenia nadgarstka - no coz kobiety sobie moga nadwyrezyc - maja za malo wprawy
no ale czeste treningi moga sytuacje odmienic - zamiast sie slinic po zapaleniu swiatelka przez pana Pawlowa moze zaczne wkoncu szczekac ?
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
a bo mam juz dosc sluchania od mojej kici jaka to ona niedoswiadczona i slaba w lozku jeszcze
ja tak nie twierdze i bynajmniej nie jej wina
gorzej ze ona teraz chce sie szybko uczyc i trenowac na mnie
- nawet sobie na piwo nie mozna isc z kumplami
czy na kompie posiedziec (co widac - bo ostatnio ucichlem nieco )
ja tak nie twierdze i bynajmniej nie jej wina
gorzej ze ona teraz chce sie szybko uczyc i trenowac na mnie

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”