nie umiem...
Moderator: modTeam
nie umiem...
Ostatnio zauważyłem ze moim problemem jest nieumiejętnosć rozmawiania z kobietami. Po prostu sie ich boje. Obawiam sie tego, ze powiem coś nie tak, albo ze zrobie coż źle.
Co mam robić. Jak przezwyciężyc ten strach i obawy??
Co mam robić. Jak przezwyciężyc ten strach i obawy??
Ostatnio zmieniony 08 lut 2005, 13:26 przez hopeless, łącznie zmieniany 1 raz.
A może napiszesz ile masz latek?
Bo nie wiadomo co odpowiedzieć, czy masz poruszać temat lektur szkolnych czy tez gotowy jestes do flirtowania na zupełnie innym poziomie.
Ale...dużo więcej Ci nie podpowiemy jak tylko to aby być sobą. Nawet nieśmiałe osoby mają dar przyciągania. Albo nie przejmuj sie tym, że nie wychodzi i podrywaj. 99 razy nie wyjdzie a ten jeden w setce znajdziesz.
Poczytaj forum, tu jeden kolega zaczął brać życie pełnymi garstkami, wychodził z domu i zaczął nawiązywać znajmości.
Bo nie wiadomo co odpowiedzieć, czy masz poruszać temat lektur szkolnych czy tez gotowy jestes do flirtowania na zupełnie innym poziomie.
Ale...dużo więcej Ci nie podpowiemy jak tylko to aby być sobą. Nawet nieśmiałe osoby mają dar przyciągania. Albo nie przejmuj sie tym, że nie wychodzi i podrywaj. 99 razy nie wyjdzie a ten jeden w setce znajdziesz.
Poczytaj forum, tu jeden kolega zaczął brać życie pełnymi garstkami, wychodził z domu i zaczął nawiązywać znajmości.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

- Mroczny Piskacz
- Maniak
fish pisze:Poczytaj forum, tu jeden kolega zaczął brać życie pełnymi garstkami, wychodził z domu i zaczął nawiązywać znajmości.
o kim mowisz

bo tak jak mi sie zdaje [calosci tematow nie czytalem] to albo o Mariuszu albo o Mavericku

a co do rozmawiania z kobietami, mam lat ile mam i tez sie boje, nie potrafie, czuje sie skrepowany, walnij sete albo od razu "lunete z meduza" i bedzie lepiej :okulary:
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak
hopeless pisze:Mam 22 lata. Ale nie powiedziałbym abym był osoba niesmiała. Własnie tego nie rozuymiem. Z facetami rozmawiam bez problemów, a z kobietami coś jest nie tak (tylko zeby ktos nie powiedział ze jestem gejem) :564:
wiesz, zazwyczaj latwiej sie gada z osobami nie-interesujacej nas plci :-) dlaczego

nie jestem Mavem ale czuje sie lekko obraznona... ech Gorgonie nie podpadaj mibo tak jak mi sie zdaje [calosci tematow nie czytalem] to albo o Mariuszu albo o Mavericku mam racje
co do temtu.. wkoncu zalezalo Ci na kontakatch damsko meskich? szkukasz kogos...hmm z tego co widze to boisz sie tych kontaktow. kazdy umie rozmawiac , coprawda jednym rozwiazuje sie jezyk po kieliszku a inni sa tacy od zawsze ..ale to mozan nabyc. byc moze nie spotkales jeszcze kobiety ktora Cie rozkrecila??
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
- Mroczny Piskacz
- Maniak
lizaa pisze:nie jestem Mavem ale czuje sie lekko obraznona... ech Gorgonie nie podpadaj mibo tak jak mi sie zdaje [calosci tematow nie czytalem] to albo o Mariuszu albo o Mavericku mam racje
nie powinienem ale...

- Mroczny Piskacz
- Maniak
Qzik pisze:a może masz kumpla, który ma dziewczynę i warto by było na niej potrenować trochę
pamietaj ze to troche inna sytuacja gdy rozmawiasz z dziewczyna kumpla [pewnie Twoja znajoma] a inna gdy probujesz jakas kobite poderwac :okulary:
sadze ze po prostu facet potrzebuje mocnego motywujacego kopa w tylek, ja swojego dostalem jak dziewczyna ktora mi sie podobala poszla sie bawic z innym facetem [tanczyc :!: zbereznicy

Gorgon pisze:Qzik pisze:a może masz kumpla, który ma dziewczynę i warto by było na niej potrenować trochę
pamietaj ze to troche inna sytuacja gdy rozmawiasz z dziewczyna kumpla [pewnie Twoja znajoma] a inna gdy probujesz jakas kobite poderwac :okulary:
sadze ze po prostu facet potrzebuje mocnego motywujacego kopa w tylek, ja swojego dostalem jak dziewczyna ktora mi sie podobala poszla sie bawic z innym facetem [tanczyc :!: zbereznicy] bo on sie nie bal zagadac a ja tak stalem jak osiol i dalej sie na nia gapilem, ale ona na mnie sie juz nie patrzyla... Tobie tez taki "motywniak" by sie przydal
taki "motywniak" nie każdego chyba zmotywuje,
a z tą koleżanką to zależy bo może problem polega na tym, że ktoś po prostu boi się dziewczyn zawsze i wszędzie, a nie że podrywać ich nie umie, mój kumpel tak miał no i wyleczył się właśnie w taki sposób- nauczył się że kobiety to tacy sami ludzie jak faceci (no prawie
- Mroczny Piskacz
- Maniak
KOBIETY to też istoty ludzkie. Najczęściej kierują nimi podobne pobócki!
Nie ma co się bać nie ugryzą przy pierwszym spotkaniu (wiem wiem oczywiście istnieje odsetek wampirzyc od całej grupu;).
Myślę, że nie możesz traktować kobiet bezpostaciowo, bo wyczują to w oka mgnieniu...
Hmmm a czy twoje obawy tyczą się jakiegoś wysublimowanego przypadku??
Czy przed walentynkami chcesz uderzyć do kogoś...
Nie ma co się bać nie ugryzą przy pierwszym spotkaniu (wiem wiem oczywiście istnieje odsetek wampirzyc od całej grupu;).
Myślę, że nie możesz traktować kobiet bezpostaciowo, bo wyczują to w oka mgnieniu...
Hmmm a czy twoje obawy tyczą się jakiegoś wysublimowanego przypadku??
Czy przed walentynkami chcesz uderzyć do kogoś...
- Sir Charles
- Weteran
wg mnie przy flirtowaniu ma zastosowanie jedna arcywazna umiejetnosc (a moze talent?
) - mam na mysli strzelanie z rekawa (jest taki zw frazeologiczny w ogole?
) humorem sytuacyjnym... pare takich drobnych zarcikow a nastawienie dziewczyny od razu zmienia sie z neutralnego na pozytywne - po prostu ktos inteligentny zazwyczaj jest rowniez interesujacy...
soul of a woman was created below
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Kobiety są barzo przyjazne i mają duze poczucie humoru. Trzeba zażucic wędkę i czekać. Ażktóraś złapie się na przynete
Nie można się bać kobiet no chyba ze się coś przeskrobło :p A tak szczeże kobiety potrafią słuchać i bardzo często się zdaża ze ośmielaja rozmówce jeżeli zabłyśnie czymś w toważystwie
POZDRO Charle :564:
POZDRO Charle :564:
Ostatnio zmieniony 08 lut 2005, 16:57 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
hmm, nie jestem do konca pewienKOBIETY to też istoty ludzkie
na niesmialosc nie ma jednej uniwersalnej rady, musisz sie wziac i przelamac, a jak gadasz z jakas laska i sie tremujesz, to wez normalnie sie usmiechnij i powiedz jej cos w stylu " kurde ale sie denerwuje jak z Tobą rozmawiam" Tobie bedzie sie potem inaczej gadalo, a i kobitka sobie pomysli ze jest wyrozniona skoro sie przy niej denerwujesz
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
- Sir Charles
- Weteran
- Maniak
o chodzi o to ze ja nie bylem generalnie tak niesmialy aby nie umiec rozmawiac z dziewczynamiGorgon pisze:lizaa pisze:nie jestem Mavem ale czuje sie lekko obraznona... ech Gorgonie nie podpadaj mibo tak jak mi sie zdaje [calosci tematow nie czytalem] to albo o Mariuszu albo o Mavericku mam racje
nie powinienem ale...![]()
:-) ;-) czemu urazona
:
:551:
- Mroczny Piskacz
- Maniak
hopeless pisze:Jak przezwyciężyc ten strach i obawy??
alkohol - to jedna możliwość (mało efektywna)
ecstasy - pozwala się otworzyć na ludzi i na cały świat, rozmawiasz o wszystkim z ludzmi, których nawet nie znasz
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Ja nikogo do niczego nie namawiam.... wiem, że dropy to gówno, ale bardzo je lubię właśnie za to, że otwieram się dla innych. Właściwie to wczoraj szamałem na imprezie i było zajebiście
a o co Ci chodzi z tymi pomocami naukowymi? nie czaję...
a o co Ci chodzi z tymi pomocami naukowymi? nie czaję...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

- Krzych(TenTyp)
- Weteran
WIELKI OFF/ HC ma rację :564: Obejżcie sobie teledysk The streets- Blind by the lightnes......Tam jest dużo pomocy naukowych
Ale razcja najlepiej na początku poznawania tego ze kobieta też jest człowiekiem [tylko ze zaczyna sie prędzej] lepiej sie odużyć i nie zwracać uwagi na fakt ze to płec przeciwna. I moze być obiektem poządania.
Weś wżuć człowieku na looz totalny looz kobiety lubią szczerość tylko nie przesadź.
:564:

Ale razcja najlepiej na początku poznawania tego ze kobieta też jest człowiekiem [tylko ze zaczyna sie prędzej] lepiej sie odużyć i nie zwracać uwagi na fakt ze to płec przeciwna. I moze być obiektem poządania.

:564:
Ostatnio zmieniony 09 lut 2005, 19:36 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”