dlaczego w/w osob odpowiedzi chcialem znac

Moderator: modTeam
Mona Lisa pisze:Skoro tylko 3 lata,to dlaczego nie stworzycie normalnego związku?
Maverick pisze:Bez przesady Gorgon, poki co to jeszcze wiem co to jest wolny zwiazek, tzn taki o jakim pisales
Maverick pisze:A po co sie rozpisywac o wadach i zaletach? Przeciez to sprawa indywidualna. Dla jednego bedzie to cos wspanialego, dla innego nie do zniesienia. To zalezy od czlowieka...
Jezeli ktos np nie chce sie angazowac to to tez jest dla niego zaleta...
Foxy Lady
Gorgon pisze:ta kobieta, spytala mnie co sadze o takiej umowie ze dwojka osob nie jest para, ale sie spotykaja, czasem w jakies pieszczoty bawia [moze cos wiecej jesli sie oboje zdecyduja],czasem jakies kino, ogolnie uprzyjemniaja sobie zycie, ale bez zadnych zoobowiazan, no i gdy jedna z tych 2 osob poznaje kogos bliskiego sercu to ten "uklad" sie konczy i kazdy idzie swoja droga
foxy_lady pisze:Mowisz, że bez sexu...sądze że nie na dłuo a czy chcesz przeżyć swoj pierwszy raz z osobą z którą nie łaczy Cię zadne głębsze uczucie a jedynie pociąg fizyczny ?
Gorgon pisze:własnie dlatego mowie ze bez seksu :okulary:
foxy_lady pisze:Gorgon pisze:własnie dlatego mowie ze bez seksu :okulary:
to se ne da. za kazdym razem bedziecie sie posowac coraz dalej...
Gorgon pisze:wiem, nigdy nie mow nigdy etc itd itp ale to ze tak jest juz sie przekonalem nie raz i nie dwa :-) wiec jestem pewny tego co mowie :okulary:
gdyby to Wam ktos zlozyl taka oferte, to co byscie o tej osobie pomysleli i o takiej ofercie "
mowicie o wadach takiego ukladu, troche ich wymieniliscie, z zalet niestety tylko "poszalejesz sobie"
moze widzicie jakies inne zalety
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 206 gości