Pierwszy raz
Moderator: modTeam
Mav. nie prosiłam cie o krytyke moich postow ani mnie w ogolnej postaci. Forum chyba nie służy do oceniania postow w sposob wartosciujacy, co własnie zrobiles. wiem ze po czesci masz racje. ja tez sie w 100% nie myle.nigdzie nie napisalam ze to JEDYNY czynnik wplywajacy na 1 stosunek - a chyba ten dosc istotny fakt umknal twojej uwadze. odebrals moj post tak jak chciales, wiec zanim zaczniesz kogos krytykowac najpierw upewnij sie czy masz ku temu podstawy, i czy jestes w porzadku. :567:
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
gosiu
czasem na forum zawsze ktoś kogoś skrytykuje po prostu pisze to co myśli:) przecież jeśli będziesz miała inne zdane na jakis temat to nie będziesz tego ukrywać też powiesz to co myślisz i skrytykujesz jednorazowo osobę która ma inny stosunek w jakiejś tam konkretnej sprawie
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU!
=-
- Mroczny Piskacz
- Maniak
gosia pisze:krytykuje sie post a nie osobe, ktorej sie nie zna, ale ok moze przeinaczam. odpuszcze sobie i tyle, bo pewnie i tak wyjdzie ze nie mam racji....
alez sadze ze masz racje w tym wypadku :-)
oddaje Ci swoje popracie :okulary:
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Maniak
gosia pisze:własnie zauwazylam pomylke, przepraszam , ale mam usprawiedliwienie -mam goraczke od 3 dni i bola mnie oczy, choc w sumie marne usprawiedliwienie -bylo minelo..Gorgon
nevermind, bylo minelo jak piszesz, w takim wypadku bez :564: bo to nie pomaga na goraczke :-)
Ja Ne,
- Motenai Gorgon

- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Weteran
- Maniak
Maverick pisze:gosia wygralas konkurs na najbardziej bzdurny post. Przebilas nawet HC ktory napisal ze w komunizmie wszyscy mieli po rowno.
Technika faceta niewiele ma do tego jak kobiete bedzie bolec. Jedyne co, to zeby kobiete rozgrzal, podniecil aby byla wilgotna. Potem juz niewiele.
To czy bedzie bolec nawet nie zalezy tez od budowy blony. Zalezy od tego jak kobieta jest zbudowana, jaka ma pochwe. Jedna ciasniejsza druga szersza. Co Ty myslisz, ze kazda ma taka sama?
A dzieki temu ze dobrze pozna Twoje cialo to latwiej mu bedzie sprawic Ci przyjemnosc, ale jezeli jestes ciasna, a on bedzie mial wielkiego penisa to chocby byl nie wiem jak technicnzie doskonaly bedize Cie bolec i tyle.
EDIT:
Castrolek:
co ma poznanie ciala kobiety do tego czy ja bedzie bolalo? No kurde to ze znam wszystkie erogenne punkty na jej ciele nie sprawi ze bedzie ja mniej bolec! Pochwa a reszta ciala to co innego przeciez! Tak samo jak technika niewiele tu da. Trzeba wlozyc i tyle.
kurde maveric, ty to mnie oslabiasz,racji masz-zalezy to od budowy
budowa ma znaczenie owszem ale poznanie siebie tez,i ruzne wczesnijesze probu zaspokajania tez,pochwa przyzwyczaja sie do tego ze cos w niej jest,i sie rozciaga,pozatym dluga gra wstepna tez ma ogromne znaczenie, co do ciasnowsci to moze bolec tylko na poczatku mi sie zdaje, bo pochwa sie rozciaga, co do blony to uwazam ze to wlasnie ona ma decydujacy wplyw,wiec "podczas poznawania swojego ciala" zostanie naderwania czy calkowitego przebicia bedzie mniej bolec,i sadze ze to miala na mysli gosia mowiac o poznaniu cial...i zastanow sie zanim zaczniesz kogos krytyko9wac bo moze powie cos co jest polprawda ale w sumie jest w tym duzo racji wiec nie mzoesz tak mowic...masz tyle samo racji co i ona
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Hmmm... to zalezy, ja czekałam 2 dni i nie było fajnie, strasznie bolało i wystąpiło krwawienie jak przy przebiciu błony - nie obyło się bez wizyty u lekarza, bo miałam jakąś infekcje (niekoniecznie z powodu stosunku). Z tego wynika, ze nie ma reguły, ale zawsze jeśli dziewczyna wyrazi zgode warto spróbować, jak będzie żle, przestać.
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Nie nadinterpretuj. Poznanie ciala to nie naderwanie blony, a to ze partnerka jest podniecona i wilgotna to zalozenie wiec co ma poznanie ciala?
Wiecej praktyki mniej teoretyki nasetepnym razem Krzyniu :564:
Wiesz, sciegna tez sie rozciagaja, ale jak bez rozgrzewki albo bez kilkutygodniowego treningu z miejsca szpagata zrobisz to wspolczuje.co do ciasnowsci to moze bolec tylko na poczatku mi sie zdaje, bo pochwa sie rozciaga
Wiecej praktyki mniej teoretyki nasetepnym razem Krzyniu :564:
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Maverick pisze:Wiesz, sciegna tez sie rozciagaja, ale jak bez rozgrzewki albo bez kilkutygodniowego treningu z miejsca szpagata zrobisz to wspolczuje.
cholera, musialem sprawdzic

just kiddin'

- Mroczny Piskacz
- Maniak
Witam ... to moj pierwszy post ale do rzeczy ...
Chciałbym wiedziec jak to było kiedy pierwszy raz kochaliscie sie ze swoja połówka ... tzn w jakiej sytuacji wyszło ze bedziecie kochac sie ten pierwszy raz
u Mnie było tak ze lezelismy wspolnie na łózku , całowalismy sie namietnie a ze oboje bylismy podnieceni , to ja spytałem "ile bedziemy sie jeszcze podnieca" a ona mi na to "to kochaj sie ze mna " no i poszło
Chciałbym wiedziec jak to było kiedy pierwszy raz kochaliscie sie ze swoja połówka ... tzn w jakiej sytuacji wyszło ze bedziecie kochac sie ten pierwszy raz

u Mnie było tak ze lezelismy wspolnie na łózku , całowalismy sie namietnie a ze oboje bylismy podnieceni , to ja spytałem "ile bedziemy sie jeszcze podnieca" a ona mi na to "to kochaj sie ze mna " no i poszło
Madzia pisze:(...) ale niestety nie wytrzymaliśmy i kochaliśmy sie około 15 chyba:)
hehe no nieźle....
U mnie to była akcja smsowa z koleżanką ze szkoły ja miałem 16 lat ona 15.....
Był upalny majowy dzień... Pojechaliśmy do mnie na działkę (którą jakiś rok temu jacyś bezmózgowcy spalili) a się okazało, że starszy brat jest na działce
wypiłem 2 piwka... ona żadnego. Miała być gra wstępna, ale jakoś nam nie wychoziło więc zabraliśmy się odrazu do sedna sprewy. Było śmiesznie... ja nie doświadczony, ona nie doświadczona.... trwało to chyba z godzinę, bo po tym piwie nie mogłem dojść, ale z tego co pamiętam to było fajnie nie tylko dla mnie
Była to dziewczyna z którą nie miałem żadnej więzi emocjonalnej. po prostu jednorazowy seks, nic więcej, zero romantyki, potem przez jakiś czas w szkole omijaliśmy się dużym łukiem
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Krzych(TenTyp)
- Weteran