jak pozbyc sie blokady
Moderator: modTeam
jak pozbyc sie blokady
mam problemy z orgazmem. jeszcze go nigdy nie mialam, ale wiem ze to jest spowodowane jakas blokada w moim umysle... czy wiecie moze jak moge sobie sama z nia poradzic i ja przelamac? podkresle jeszcze ze sex sprawia mi wielka przyjemnosc , tylko po pewnym momencie zamiast miec coraz wieksze doznania dreszcz mnie przechodzi i przyjemnosc sie zmniejsza
.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
czesc Mika =) sprawa nie jest prosta ale zawsze mozna sobie z nia poradzic, orgazm - po pierwsze to Twoj partner powinien sie uprzec i Ci go dostarczyc- stanac na głowie. Ja zeby dac dziewczynie orgazm pierwszy musiałem bawić się Nią - a raczej cukiereczkiem ok 2-3 H ! To prawda to bardzo długo ale sie uparłem bo wczesniej duzo razy probowalem i nic. Uparłem sie i ... udało sie, przyznam ze jezyk miałem nadciety i mnie bolał ale satysfakcja była wieksza.
A patrzac na inne aspekty braku orgazmy i blokady to ...
- bardzo duza role odgrywqa fakt w Twojej głowie czy chcesz tego orgazmy bo jesli nie bedziesz go chciala to za cholere go miec nie bedziesz , ale z tego ze piszesz posta tzn ze chcesz go miec.
- bardzo wazna rzecza jest pozbycie blokady która moze byc zwiazana stresem typu: rodzice wparuja i zobacza co robicie , nalezy unikac takich sytuacji, i psychicznie byc rozluznionym
- bardzo wazna role odgrywa miejsce, najlepiej jakby to było miejsce dobrze znane Tobie, najlepiej Twoj pokój i Twoje luzko na którym sie dobrze czujesz i znasz to miejsce [ja u swojej dziewczyny ostatnio na jej luzku doprowadzilem ja po ok 20 min co jest dobrym czasem, ale jakiego miala orgazma- myslalem ze sie nie skonczy nigdy
]
- moze sie stresujesz przed partnerem, wtedy mozesz zadbac np. o uromantycznienie miejsca- mile widziana noc - tzn ciemnosc.
- i koniecznie musi byc to z facetem ktorego kochasz =)
- i najlepiej jak by Was nikt nie popedzal, zebyscie mieli duzo wolnego czasu a nie mysleli o tym ze za 5 min mama wróci z domu i ma byc po wszystkim- czas jest zły !
POWODZENIA =)
PS> Ja myslalem kiedys o kupieniu magicznych kropli dziewczynie ktore by przyspieszyly orgazm albo brzęczyka : D
PS2> moze Twoj partner nie wie jak Ci dac orgazm- naucz go ktore miejsca sa najbardziej czule i ... spróbuj go nakierowac =)
PS3> moze myslisz wciaz o tym ze mozesz zajsc w ciaze i o zabezpieczeniu a nie koncentrujesz sie na doznaniach. To moze byc barierta nie do przebicia. Moja dziewczyna tez tak ma, ciezko wtedy o orgazm podczas sexu. Duzo lepiej by wpłyneła satysfakcja 100% - ktorej raczej nic nie daje [ale delikatnie mniejsza rowniez jest bardzo skuteczna] .po prostu za duzo myslisz o rzeczach zwiazanych z ... niom PZDR
A patrzac na inne aspekty braku orgazmy i blokady to ...
- bardzo duza role odgrywqa fakt w Twojej głowie czy chcesz tego orgazmy bo jesli nie bedziesz go chciala to za cholere go miec nie bedziesz , ale z tego ze piszesz posta tzn ze chcesz go miec.
- bardzo wazna rzecza jest pozbycie blokady która moze byc zwiazana stresem typu: rodzice wparuja i zobacza co robicie , nalezy unikac takich sytuacji, i psychicznie byc rozluznionym
- bardzo wazna role odgrywa miejsce, najlepiej jakby to było miejsce dobrze znane Tobie, najlepiej Twoj pokój i Twoje luzko na którym sie dobrze czujesz i znasz to miejsce [ja u swojej dziewczyny ostatnio na jej luzku doprowadzilem ja po ok 20 min co jest dobrym czasem, ale jakiego miala orgazma- myslalem ze sie nie skonczy nigdy
- moze sie stresujesz przed partnerem, wtedy mozesz zadbac np. o uromantycznienie miejsca- mile widziana noc - tzn ciemnosc.
- i koniecznie musi byc to z facetem ktorego kochasz =)
- i najlepiej jak by Was nikt nie popedzal, zebyscie mieli duzo wolnego czasu a nie mysleli o tym ze za 5 min mama wróci z domu i ma byc po wszystkim- czas jest zły !
POWODZENIA =)
PS> Ja myslalem kiedys o kupieniu magicznych kropli dziewczynie ktore by przyspieszyly orgazm albo brzęczyka : D
PS2> moze Twoj partner nie wie jak Ci dac orgazm- naucz go ktore miejsca sa najbardziej czule i ... spróbuj go nakierowac =)
PS3> moze myslisz wciaz o tym ze mozesz zajsc w ciaze i o zabezpieczeniu a nie koncentrujesz sie na doznaniach. To moze byc barierta nie do przebicia. Moja dziewczyna tez tak ma, ciezko wtedy o orgazm podczas sexu. Duzo lepiej by wpłyneła satysfakcja 100% - ktorej raczej nic nie daje [ale delikatnie mniejsza rowniez jest bardzo skuteczna] .po prostu za duzo myslisz o rzeczach zwiazanych z ... niom PZDR
- bardzo duza role odgrywqa fakt w Twojej głowie czy chcesz tego orgazmy
jak bym nie chciala to by postu nie bylo
bardzo wazna rzecza jest pozbycie blokady która moze byc zwiazana stresem typu: rodzice wparuja i zobacza co robicie , nalezy unikac takich sytuacji, i psychicznie byc rozluznionym
owszam czasem sa sytuacje gdzie nie jestem pewna ze ktos zaraz nie przyjdzie ale zazwyczaj czuje se bezpiueczna i wiem ze nie musimy sie z niczym spieszyc
bardzo wazna role odgrywa miejsce, najlepiej jakby to było miejsce dobrze znane Tobie, najlepiej Twoj pokój i Twoje luzko
wole jego lozko
o tym nawet nie ma mowymoze sie stresujesz przed partnerem
i nie ma nikogo kogo mocniej bym kochala....koniecznie musi byc to z facetem ktorego kochasz =)
w sumie to pozycja koncowa zalezy odemnie, od tego ktora mi najbardziej pasuje .... ale i tak to nic nie dajenaucz go ktore miejsca sa najbardziej czule i ... spróbuj go nakierowac =)
moze myslisz wciaz o tym ze mozesz zajsc w ciaze i o zabezpieczeniu a nie koncentrujesz sie na doznaniach
to tez nie to....
proszę napisz coś więcej o swoich przeżyciach. ..... .
hymm jak to napisac...moj partner bardzo sie stara, sprawia mi ogromna przyjemnosc, ale w pewnym momecie czuje taki drwszcz jakby zimna <ale to nie zimno> ktory promieniuje na cale cialo i konczy sie u podstawy glowy. pozniej moje podniecenie opada aby z powrotem zaczac wzraztac ale juz nie do takiego stopnia.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Moim zdaniem taki dreszcz można opanować. Tylko trzeba się skoncentrowac na tym gdy czujesz jak ma przyjść to rozluźnić się i zablokowac go. Tak samo jak z czkawką.
Wyciągasz wtyczkę i już. Sadze mimo wszystko ze to poważna sprawa skoro prawie wszystkiego prubowaś. Ale się jeszcze odeqzwe jak będę miał jakis pomysł...
:564:
:564:
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
I jeszcze zadam pytanie - napisałaś że nigdy nie miałaś orgazmu ... nigdy tzn nawet pieszczotami? Bo jeśli chodzi o sex i orgazm to jest zdecydowanie ciezko na poczatku - co przychodzi z czasem i doswiadczeniem, a jesli chodzi o pieszczoty to ... jak ww pisałem po prostu trzeba sie uprzec =)
PS> a czy wczesniej sie masturbowalas? To nie jest nic wstydliwego- ostatnio dowiedzialem sie ze nawet moja dziewczyna to robila ... i mysle ze spora czesc forumowiczow to robi. I pytanie jesli robilas to czy mialas wtedy orgazm . PZDR =)
PS> a czy wczesniej sie masturbowalas? To nie jest nic wstydliwego- ostatnio dowiedzialem sie ze nawet moja dziewczyna to robila ... i mysle ze spora czesc forumowiczow to robi. I pytanie jesli robilas to czy mialas wtedy orgazm . PZDR =)
- Lady_Jesika
- Uzależniony
co to za seks bez orgazmu, co to za noc bez orgazmu ... pracujcie ! Qrcze ! BRAC SIE DO ROBOTY I KONIEC !
tak brac sie do roboty tylko ze nie ma okazji zbyt czesto do tego
czy wczesniej sie masturbowalas? To nie jest nic wstydliwego- ostatnio dowiedzialem sie ze nawet moja dziewczyna to robila ... i mysle ze spora czesc forumowiczow to robi. I pytanie jesli robilas to czy mialas wtedy orgazm .
nie masturbowalam sie szczerze mowiac
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
Widzę, że nie tylko ja mam takie problemy!!DOBRZE WIEDZIEĆ!! mnie tez włancza się..."pani analiza"...a to wsyztsko psuje!!!!
Mam pomysł....obie się uprzemy....i juz niebawem będzie super...tak super...że obie będziemy mogły poisać pod tematem...najlepszy seks w moim zyciu!!:D co TY na to??hheheh
pozdrowionka:D
Mam pomysł....obie się uprzemy....i juz niebawem będzie super...tak super...że obie będziemy mogły poisać pod tematem...najlepszy seks w moim zyciu!!:D co TY na to??hheheh
pozdrowionka:D
Wiele dziewczyn na początku ma takie problemy . Ale nawet nie bedziesz wiedziała kiedy to nadejdzie tylko się nie zrażaj .Na początku często tak jest jakiś opór czy niby taka blokada ale to minie
(niektóre dziewczyny mówią że jakby się czegoś bały ). Najczęściej tak sie dzieje na początku gdy się rozpoczyna doświadczenai z sexem i u nastoletek .Moja dziewczyna też tak miała kiedyś na początku
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”