prezenty walentynkowe 2005
Moderator: modTeam
Ale czy tu tak naprawde chodzi o te prezenty i o tego kwiatka
? przeciesz tu chodzi by ta wlasbie druga strona poczóła sie szczegulnie w tym dniu , usłyszała cos szczegulnie milego, słowo kocham przybrane w inne słowa itd. gdyby walentynki trwały cały rok było by jeszcze gorzej , bowiem stało by sie podpolitre to gadanie o miłosci i choć trzeba mówic swej pani iż sie ja kocha , to nie nalezy przesadzac bowiem przeje sie nam ten stan i wrecz stanie sie meczący
wiec dobrze ze są walentynki , tak samo jak dobrze ze jest Boze narodzenie !

Po prostu Walentynki są rzeczą gustu i każdy ma do nich innne podejście. Mnie byłoby przykro, gdybym w żaden sposób nie obchodziła ich będąc z facetem, ale znów widok tych serduszek w każdym sklepie przyprawia o mdłości...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
to ze to komercha to nie ma yba watpliwosci
ale wg mnie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...
nikt ci nie kaze kupowac drogich prezentow czy w ogóle jakichkolwiek...
a zawsze jest dodatkowa okazja i pretekst zeby komus wyznac milosc lub spedzic romantyczny wieczor we dwoje :564:
ale wg mnie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...
nikt ci nie kaze kupowac drogich prezentow czy w ogóle jakichkolwiek...
a zawsze jest dodatkowa okazja i pretekst zeby komus wyznac milosc lub spedzic romantyczny wieczor we dwoje :564:
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
ja kiedys nienawidzilam tego dnia. byl jednym z wielu w ktorych czulam sie ...hmm jalby to okreslic ,..zle. teraz..hmm kojazy mi sie z wystrojem kwiaciarni na czerwono. najbardziej nie lubie tych wszystkich bublow..serduszek , porcelanowych figurek zakochanych swinek.bleee
mi tam wsytarczy w ten dzien kilka chwil z moim Miskiem..
mi tam wsytarczy w ten dzien kilka chwil z moim Miskiem..
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
ojjj nie ladnie i zrobila sie mala awanturka a mi chodzilo po prostu o jais pomysl na prezent wiem ze dla jednych to komercja a dla innych swieto
chce po prostu wiedziec co sie podoba bojsom
a co kupuja dziewczyny .............. jasne ze kazdy prezent cieszy i ze iczy sie pamiec ale ja lubie kupowac prezenty tylko pomysly mi sie skonczyly dlatego zapomnijcie na chwile ze to komercja albo i nie i podpowiedzcie mi cos tylko blagam nie kolacja czy kino to dopada hehe pozdrawiam i z gory dziekuje 
Moze kup... koc? Juz kiedys to na forum przerabialismy
Przepis jest taki:
1. Kupujesz ladny kocyk, z jakims tygrysem albo smokiem.
2. Jak jestescie sami w domku, to wysylasz go zeby Ci herbate zrobil
3. Rozbierasz sie calkowicie i owijasz sie kocykiem
4. Jak przyjdzie to dostaje kocyk wraz z zawartoscia :diabel2:
Przepis jest taki:
1. Kupujesz ladny kocyk, z jakims tygrysem albo smokiem.
2. Jak jestescie sami w domku, to wysylasz go zeby Ci herbate zrobil
3. Rozbierasz sie calkowicie i owijasz sie kocykiem
4. Jak przyjdzie to dostaje kocyk wraz z zawartoscia :diabel2:
a mi się spodobał ten motyw:] z tym kocykiem:] wykorzystam go w tym roku:] (osobiście uważam też że Walentynki to komercha ale miła komercha:) jest okazja by dać drugiej osobie jakiś upominek a że ja lubie obdarowywać ludzi prezentami a szczególnie swego misia:) to Walentynki:] teź wytrzymam:D hehe.. choć nei tylko w walentynki go lubie zaskakiwać:] bez okazji tez się zdarza:D:P
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU!
=-
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”