petting = ciąza?
Moderator: modTeam
petting = ciąza?
Jaka jest mozliwość zajscia w ciąże jesli niewielka ilosc płynu ejakulacyjnego (przedwytryskowego) zostanie przeniesiona na dłoni w okolice warg sromowych kobiety?- oczywiście uprawiając petting.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2005, 15:15 przez Monika19, łącznie zmieniany 2 razy.
Czytałem niedawno że w gabinetach ginekologicznych notuje się niewielki odsetek młodych dziewcząt które już nawet jako dziewice zaszły w ciążę. Spowodowane to było najprawdopodobniej tym, że młodzi chcieli się fajnie pobawić i chłopak oblał dziewczynie całe krocze, co w połączeniu z obfitym wytryskiem mogło spowodować spłynięcie części nasienia do pochwy, a co za tym idzie zapłodnienie.
Krystian pisze:Czytałem niedawno że w gabinetach ginekologicznych notuje się niewielki odsetek młodych dziewcząt które już nawet jako dziewice zaszły w ciążę. Spowodowane to było najprawdopodobniej tym, że młodzi chcieli się fajnie pobawić i chłopak oblał dziewczynie całe krocze, co w połączeniu z obfitym wytryskiem mogło spowodować spłynięcie części nasienia do pochwy, a co za tym idzie zapłodnienie.
oblanie krocza nie wystarczy, dziewczyna musialaby chyba swoje narzady ostro rozwierac. w innym przypadku nie wiem z jaka sila ta sperma musialaby uderzac w kobiece uda zeby sie tam dostac... pzdr
- Sir Charles
- Weteran
- Entuzjasta
to jest 184 topic na ten temat :!: Proszę Was, myślcie co piszecie :!:
Jak można zajść w ciążę przez coś takiego :!: Masz 19 lat! Kobieto! To woła o pomstę do nieba... rozumiem, że jakbyśmiała 13-14 lat ale nie 19 :!:
ps.
nie gniewaj się, że reaguję ostro, ale bardzo mnie to razi, bo to jest oczywiste
Jak można zajść w ciążę przez coś takiego :!: Masz 19 lat! Kobieto! To woła o pomstę do nieba... rozumiem, że jakbyśmiała 13-14 lat ale nie 19 :!:
ps.
nie gniewaj się, że reaguję ostro, ale bardzo mnie to razi, bo to jest oczywiste
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”