Problemy z erekcją (dry seks)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Kono
Początkujący
Początkujący
Problemy z erekcją (dry seks)

Postautor: Kono » 20 sty 2005, 23:35

Siema!
Jestem ze swoja dziewczyna prawie rok, Ona jest jeszcze dziewica a ja prawiczkiem, oboje mamy po 19lat. Nie planujemy sie jeszcze kochac, narazie zostajemy w granicach pieszczot. Jedna z nich bylo symulowanie stosunku plciowego po przez "ocieranie" sie o siebie i tu pojawil sie problem. Pewnego razu bez podowu moj "przyjaciel" nawalil i niestety nie chcial sie podniesc, dziewczyna skomentowala to zartem ale niestety wzielem to za bardzo do siebie. I od kilku prob moj penis przy tego typu zabawach(poceiraniu sie) nie za bardzo jest chcetny na erekcje, chyba ze na bardzo krotka a przy innych pieszczotach zachowuje sie prawidlowo. Co moge dodac od siebie to to ze kiedy pocieramy sie o siebie za bardzo mysle o tym ze ma mi stanac, wiem ze moze w tym jest problem ze musze sie wyluzowac, przestac myslec o tym ale jakos nie umiem. Rozmawialem o tym z dziewczyna i wsyztsko sobie wyjasnilismy, wiec w czym tkwi problem? jak temu zaradzic?
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 20 sty 2005, 23:43

Kolejna osoba preferuje ocieractwo....
macie już po 19 lat, więc może jednak powinniście spróbować :P ale to wasza sprawa

daję tylko 100% gwarancji, że Twój wacek nie będzie miał taki problemów, gdy trafi do miękkich kobiecych usteczek :P
w dodatku w ubraniach chyba ma mniej miejsca do powstania
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 20 sty 2005, 23:53

kiedy pocieramy sie o siebie za bardzo mysle o tym ze ma mi stanac, wiem ze moze w tym jest problem ze musze sie wyluzowac, przestac myslec o tym ale jakos nie umiem.

Dokładnie... tu jest problem i dokładnie go zdefiniowałeś i postawiłeś diagnozę, tak sądzę. To sprzężenie zwrotne, taka pętla "myślenic", a jak wiesz... staje, bo głowa daje mu sygnał, a tu sygnała niet, a raczej jest, ale przeciwny!
Zapomnij o tekstylnym seksie, a jak się zdarzy, mimochodem, będziesz miło zaskoczony. Bawcie się inaczej.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 21 sty 2005, 00:04

Hardcore dobrze prawi, damskie usteczka potrafią zdziałać cuda :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Boberus
Bywalec
Bywalec
Postautor: Boberus » 21 sty 2005, 00:15

Ja tam radziłbym zostawić już za sobą ocieractwo i przejść do pieszczot nago, to przyzwyczai was do siebie i kiedy wkońcu dojdzie co do czego nie zwiśnie ci ze zdenerwowania na amen :D, bo wierz mi rozdziewiczanie potrafi byc stresujące nawet dla doświadczonych graczy. :564:
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 21 sty 2005, 00:17

cuda to JA wykonuje od reki ;)
rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym :P

wiec jak tak bedzie myslal to psinco bedzie nawet w kobiecych usteczkach

Misiorek ma racje
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 sty 2005, 00:22

To ja już Bender wolę chyba nie wiedzieć, jakie Ty robisz cuda od ręki :P
Przepraszam, bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam... Po byciu razem prawie rok, Wy się pieścicie jeszcze w ubraniach? To na co Wy czekacie? ;) Nie ma się co bać własnych ciał ;)
bo wierz mi rozdziewiczanie potrafi byc stresujące nawet dla doświadczonych graczy.
Doświadczonych w seksie czy w rozdziewiczaniu? :diabel2:
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 21 sty 2005, 00:38

Leszczynko - potraktuj to doslownie
cuda=erekcja

kazdy facet to potrafi :D
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 sty 2005, 00:41

No tak, masz rację... Każdy to potrafi... Tzn. facet ;)
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 21 sty 2005, 07:30

ja myślę, że jak zdecydujecie się zdjąć ubranka i popieścić się będąc nago, to twój problem zniknie.
A tak poza tym. Nie bierz tego typu żartów twojej dziewczyny zbyt do siebie. Ona chciała cię wtedy rozluźnić (fakt, że jej się nie udało...) oraz byś się tym nie martwił.
Zatem głowa do góry.... i główka też :) ;)
Powodzenia życzę!!
karol

Postautor: karol » 21 sty 2005, 09:03

Jak było o Dry sexie , to pisałem ze to prowadzi do zachowan chorobowych i tu jest trego zywy przykład , albo sie bawicie jak przystało na ludzi dorosłych albo ocierajscie sie dalej a problemy sie pogłebia ! wyciagnij go biednego z spodni , niech pooddycha swierzym powietrzem a Ona niech na niego spojrzy i sie nim pobawi jakkolwiek chce , ale zadne ocieractwo ! :564:
Kono
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kono » 21 sty 2005, 09:33

Nie chce odpisywac na kazda odopwoiedz po kolei ale...
Pieszczoty nago uprawialismy nie raz i uprawiamy dalej, na sex oralny niestety nie bardzo da sie nakrecic moja dziewczyne. a ocieramy sie o siebie oczywiscie nie ubrani we wszystkie ubrania(kombinezon narciarski,kurta puchowa ;) ) tylko w sama bielizne. Na sex moja dziewczyna jeszcze nie jest gotowa wiec nie bede jej popedzac, narazie ozstaje nam tylko to
karol

Postautor: karol » 21 sty 2005, 09:37

A to ! doprowadza Cie do tego co masz !! wiec masz za swoje , 19 lat i nie gotowa ?? to kiedy bedzie ?? nie obraz sie ale gdy ona bedzie gorowa to Ty bedziesz biegał po lekarzach , bo wpędzi Cie w takiego typu stany !! tyle czy Ona wtedy bedzie czekać az Cie lekarz z tego albo Ty sam wyciągnie :564: :564: :564:
musiałem , normalnie musiałem to napisać , normalnie nadgarstki same zasówały !! :556:
19 lat !???? hmmmm> :566:
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 21 sty 2005, 10:03

hmmm moja pani ocierala sie o mnie ostatnio bez bielizny
niby takie "ocieranie" ale slimaczka mi takiego zrobila ze chyba pomnik z marmuru by sie nie domyslil o co jej chodzi - i zrobilismy to po raz pierwszy
nic strasznego sie nie stalo
no prawie....
odpedzic sie od niej nie moge :D

i bynajmniej nie jestem z nia rok - ale o wiele wiele krocej

no chyba ze planujecie sex po slubie - krzyzyk na droge - serio - powodzenia z takimi problemami jak juz masz :P
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 21 sty 2005, 10:38

Hardcore pisze:w dodatku w ubraniach chyba ma mniej miejsca do powstania

no chyba ze autor jest skatem :D
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 21 sty 2005, 13:25

Karol,chyba troche pzresadzasz...zaraz takie czarne mysli :)

ale zgodze sie,ze majac po 19 lat mogliby sie juz pobawic powazniej,pozniej to tylko trudniej.
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 21 sty 2005, 14:23

Mam czasami podobny problem jak ty też jestem prawiczkiem i moja niunia jest dziewicą i też się ocieramy o siebie w ubraniach ponieważ chcemy mieć pierwszy raz jak się chajtniemy. Czasami też jest mi trudno. Ale chyba częściej są to uwarunkowania psychiczne niż fizyczne. Pamiętaj że odczucia seksualne odbiera sam mózg, członek to tylko część ciała odpowiedzialna za dostarczanie odpowiednich bodźców do mózgu. Tak więc jeżeli w czasie ocierania coś ciebie rozprasza, denerwuje albo niepokoi to możesz mieć problemy z erekcją albo z dojściem do orgazmu. Czasami możesz mieć "gorszy dzień" i wtedy też pojawiają się trudności. Oczywiście w ubraniu jest dużo gorzej, dlatego trzeba się bardziej wysilać jeżeli w danym dniu nie jesteś aż tak podniecony. Spróbujcie mówić do siebie co byście robili jak byście się kochali w realu, to dużo daje. Po prostu podnieccie się jak tylko się da. No i ważne też jest miejsce. Nie może być tak jak czasami jest u nas że my chcemy się poprzytulać a za ścianą jej brat-szpicel słucha i przeszkadza a potem zdaje jej relację z rana i pyta się co myśmy tam robili. To rozprasza. Potrzebny jest spokój i intymność.

PAMIĘTAJ ODCZUCIA SEKSUALNE MAJĄ SWE ŹRÓDŁO W PSYCHICE.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 21 sty 2005, 14:32

PAMIĘTAJ ODCZUCIA SEKSUALNE MAJĄ SWE ŹRÓDŁO W PSYCHICE.

Niekoniecznie i bardziej u kobiet.
Małe dzieci też odczuwają podniecenie.

Seks po ślubie. Gratuluję i życzę powodzenia.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
łobuz
Początkujący
Początkujący
Postautor: łobuz » 21 sty 2005, 14:46

siema kono

Ja z moją dziewczyną też tak zaczynałem . A nawet niekiedy w spodniach byliśmy i zawsze były spodnie mokre :D:D hihi po prostu nie skupiaj sie na tym że ma ci stanąć ale na tym jak jest ci dobrze ,wyobraź sobie że się z nią kochasz a na pewno ci to pomoże , nie poddawaj sie a na pewno będzie dobrze

pozdro
KOCHAĆ I BYĆ KOCHANYM JAKIE TO WSPANIAŁE UCZUCIE> Dziękuje że jesteś karmen :*
karol

Postautor: karol » 21 sty 2005, 15:43

Rany ale sie lubicie sami katować !! MASOCHISCI ! :564:
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 21 sty 2005, 16:09

Seks po ślubie. Gratuluję i życzę powodzenia.

Co za różnica kiedy. Ważne żeby było miło. A będzie na pewno :)
karol

Postautor: karol » 21 sty 2005, 16:16

Oj nie koniecznie , nie koniecznie , ale z Ciebie optymista !! cho cho !! :564:
Kono
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kono » 21 sty 2005, 22:12

Dzieki za rady! Chodz Twoje Karol troche mi sie nie podobaja, dziwi Cie ze moja dziewczyna ma 19lat a nie jest jeszcze gotowa. Powiem CI tylko ze za szybko dajesz osady nie znajac waznych faktow w ktore, wybacz ale Cie nie wporwadze! Mam 19lat i jeszcze sie nie kochalem, hmm straszna rzecz co? Nie czekam na slub, zrobimy to znacznie wczesniej tylko wlasnie czekalem na odpowiednia partnerke, ktora pokocham i wiem ze to jest ona. Swoje prawictwo mogl bym stracic juz dawno, ale czy spieszylo mi sie zeby robic to z pierwsza lepsza dziewczyna? z jakas zwykla szmata? bo takich okazji to juz troche bylo ale widzisz umialem powiedziec NIE! Bo kochajac sie z jakas szmata sam bym sie zeszmacil.
karol

Postautor: karol » 21 sty 2005, 22:19

Skoro nie wprowadzasz nas w fakty , no to masz taka odpowiedz jaką dostałes i co sie dziwisz ! bowiem piszac ja bazuje na uogulnieniach , nie mam podstaw pisac inaczej !słowem ...ile dajesz tyle bierzesz :564:
Czyli wracajac do tematu , wszystkie dziewczyny to szmaty , Twoja jest aniołem !! bez przesady !! a moze Ona nie jest gotowa na sex , bo nie wie czy ciebie kocha ?? jests pewny ze Cię kocha ??/ ja byłem pewnien ze mnie moja kocha 13 lat , a potem sie okazało inaczej :547: nie jest to takie proste , to całe kochanie !! :556: :556:
Kono
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kono » 21 sty 2005, 22:30

Nie twierdze ze moja dziewczyna jest aniolem bo nim nie jest. I nie twierdze ze cala reszta dziewczyn to szmaty bo tak nie jest. Chodzi mi tu raczej o dziewczyny z ktorymi mialem okazje to zrobic, moj blad dokladnie nei sprecyzowalem. Bo jezeli mial bym swoj pierwszy raz przezyc na imprezie z obca dziewczyna do ktorej nic nie czuje a na dodatek jestesmy pod wplywem alkoholu to ja dziekuje. A inne moje partnerki? To raczej krtokie przelotne zwiazki, za krotkie zeby mysles o sexie.

A co do milosci, ze Twoj przypadek pokazal tak jak pokazal to nie znaczy ze tak jest u wszystkich. Jak slysze od swojej dziewczyny "Kocham Cie" to wiem ze mowi prawde, wiem ze mozesz zadac pytanie skad jestem tego taki pewien. Ja po prostu jej ufam.

A niesttey nie moge wprowadzac forumowiczkow we wszystkei fakty, nie przyszedlem tu na spowiedz tylko z pewnym problemem z ktorym narazie nie umiem sobie poradzic.
Boberus
Bywalec
Bywalec
Postautor: Boberus » 22 sty 2005, 17:48

Leszczynka napisala
Doświadczonych w seksie czy w rozdziewiczaniu?

Może dla jakiegoś machera który skacze od dziewicy do dziewicy to nie problem bo ma "technike", ale dla zwykłego ludzia w niektórych przypadkach może to być wyzwanie ;) zresztą sama wiesz :D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”