Problem :( - "kwiatki" na "wacku"
Moderator: modTeam
Problem :( - "kwiatki" na "wacku"
Mam problem z moim "wackiem" otoz zauwazylem ze wyskoczylo mi cos podobnego do ... pryszcza? nie wiem co to jest moze mnie cos ugryzlo ?
. To jest czerwone i na gorze zolte co z tym zrobic ? wycisnac?

- Lady_Jesika
- Uzależniony
No tak!... ale ja miałem i mam wacka bez "kwiatków"
To co mam doradzić... żeby poczekał co wyrośnie?...żeby pokazał ptaka lekarzowi?...żeby sam go pomolestował?
Nie wiem! cudzych wacków nie oglądałem, za to Wy Kobiety jesteście z nimi bliżej
może coś doradzicie PBoyowi :564:
To co mam doradzić... żeby poczekał co wyrośnie?...żeby pokazał ptaka lekarzowi?...żeby sam go pomolestował?
Nie wiem! cudzych wacków nie oglądałem, za to Wy Kobiety jesteście z nimi bliżej
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Niepamietam jak to sie nazywa ;P ale wystepuje w okresie dojrzewania ;> chormony itp ;> nie u wszystkich ;> jak sie po prostu czasami zaniedbuje higiene malucha ;> chodz niekoniecznie ;] mozna baaaardzo czesto drania szorowac a i tak bedzie ;]. Mozesz spokojnie wyciskac ;> jak pryszcze ;>. Zalecal bym czesciej go pozadnie wyszorowac ;> bo wiesz samo wsadzenie go do wanny to nie mycie ;>. Dodatkowo widzialem gdzies w jakims sklepie plyn do higieny intymnej ;> dziala chyba podobnie jak tonik do twarzy ;P ale tego nieradze probowac ;P chyba ze bezalkoholowy
.
Ogolnie to czesciej go POZADNIE wymyj bo jak juz mowilem same pomoczenie go w wannie niejest myciem
.
PS. Jak bylem w bieszczadach na 2 miesiace pod namiotami ;P dostalem podobnego cholerstwa ;P. pozbywalem sie tego 4 miesiace :O ;].
Ogolnie to czesciej go POZADNIE wymyj bo jak juz mowilem same pomoczenie go w wannie niejest myciem
PS. Jak bylem w bieszczadach na 2 miesiace pod namiotami ;P dostalem podobnego cholerstwa ;P. pozbywalem sie tego 4 miesiace :O ;].
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ja tam miałem takie coś z 2 razy właśnie jakoś między 15-16 rokiem zycia i się już to nie powtóżyło. A tak pozatym to wyrwałem chwasta. Powiedziałem sobie niebędzie mi tu taki brużdziłi. Ale najlepiej nie ruszac samo się zagoi. Bo puźniej trzea ostro dbac o to żeby nić tam się nie wdało
Żyję i muj wacek też....... Nic strasznego tylko lekki dyskomfort :548:
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
skoro się pojawiło ponownie (tzn. kwiatek ci odrósł
), to idź do lekarza, nie zwlekaj.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Lady Jesika pisze:mzoe wlasnie za dobzre podlales tego kwiatka
Hehehe...Czy ty coś mu sugerujesz?
Mysiorek, Czy Ty chcesz żeby zamęczył Pielgrzyma na śmierć?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Nie ma co, Pielgrzym musi swoje odpokutować 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”