Matura - trzymajcie kciuki!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
:564: hejże :!:
to że poszło dobrze to już wiedzieliśmy bo jak inaczej mogło pójść naszej Monalizie
Pytanie tylko jak BARDZO dobrze?
Jutro dalszy ciąg zmagań
to że poszło dobrze to już wiedzieliśmy bo jak inaczej mogło pójść naszej Monalizie
Pytanie tylko jak BARDZO dobrze?
Jutro dalszy ciąg zmagań
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Witam!Sorki,że tak późno!
Zaczęliśmy pisać o 15:50,a ja skończyłam o 19:20.Napisałam 11 stron i myślę,że dobrze mi poszło.
Wybrałam temat 1-wszy:W towarzystwie jakich książek(lektur szkolnych) chciałabyś się znaleźć w odniesieniu do cytatu,że książka,to najlepszy przyjaciel?Dokładnie nie pamiętam treści tematu,ale o to chodziło.Wiem,banalnie prosty temat,ale mogłam się przynajmniej rozpisać.Wybrałam "Lalkę" i "Mistrza i Małgorzatę".Naprawdę utkwily mi w pamięci.
Jutro dalszy etap zmagań:matma.Bardzo podoba mi sie to,że komisja nie ma prawa chodzić po klasie,bo to zabronione ustawą
Wierzę w to,że gdy tyle osób trzymało za mnie kciuki,to musi być dobrze!Jutro poproście sąsiadów o te kciuki
Jesteście niesamowici,ludzie!
Dziękować będę po ustnych,które najprawdopodobniej zaczynają się 17-go.
:564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564:
Zaczęliśmy pisać o 15:50,a ja skończyłam o 19:20.Napisałam 11 stron i myślę,że dobrze mi poszło.
Wybrałam temat 1-wszy:W towarzystwie jakich książek(lektur szkolnych) chciałabyś się znaleźć w odniesieniu do cytatu,że książka,to najlepszy przyjaciel?Dokładnie nie pamiętam treści tematu,ale o to chodziło.Wiem,banalnie prosty temat,ale mogłam się przynajmniej rozpisać.Wybrałam "Lalkę" i "Mistrza i Małgorzatę".Naprawdę utkwily mi w pamięci.
Jutro dalszy etap zmagań:matma.Bardzo podoba mi sie to,że komisja nie ma prawa chodzić po klasie,bo to zabronione ustawą
Wierzę w to,że gdy tyle osób trzymało za mnie kciuki,to musi być dobrze!Jutro poproście sąsiadów o te kciuki

Jesteście niesamowici,ludzie!
Dziękować będę po ustnych,które najprawdopodobniej zaczynają się 17-go.
:564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564:
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Sir Charles
- Weteran
:564: ja napisalem na swojej maturze 8 i dostalem bdb wiec moze masz na cela szanse
co prawda wyszedlem poltorej godz przed czasem...
a jak to jest nawet jak dostaniesz piatke to musisz ustny zdawac? chyba nie !
trzymaj sie Mona cieplutko i nie czytaj teraz forum tylko sie wyspij przed jutrem
:564:
a jak to jest nawet jak dostaniesz piatke to musisz ustny zdawac? chyba nie !
trzymaj sie Mona cieplutko i nie czytaj teraz forum tylko sie wyspij przed jutrem
soul of a woman was created below
No to wyśmienicie
Czekamy na wyniki matmy!
Ja z polskiego napisałem z 7 stronek i 3
Z matmą z której zawsze byłem dobry wyszedłem tak wkurzony, że poszedłem się najebać
Ja z polskiego napisałem z 7 stronek i 3
Z matmą z której zawsze byłem dobry wyszedłem tak wkurzony, że poszedłem się najebać
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

- Mroczny Piskacz
- Maniak
Mona gratuluje dobrze napisanego polskiego, matematyka też na pewno ci dobrze poszła. Zobaczysz zdasz i wszystko będzie dobrze.
:564: :564: :564: - to jest na poprawienie nastroju.
Nie jestem pewna czy dzisiaj też piszesz ale jak tak do nadal będe trzymała kciuki.
PS- Ty zdajesz nową mature czy starą, bo się zagmatwalam?
:564: :564: :564: - to jest na poprawienie nastroju.
Nie jestem pewna czy dzisiaj też piszesz ale jak tak do nadal będe trzymała kciuki.
PS- Ty zdajesz nową mature czy starą, bo się zagmatwalam?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Pisemną maturę mam już za sobą.Mnie obowiązuje stara matura.
Wiecie co,ale to co działo się na sali,to po prostu profanacja matury!Ściagi kursowały w tę i z powrotem.Nauczyciele to widzieli i nic!Podobno na geografii było jeszcze lepiej,bo ludzie ściągali nawet z napisanych już prac innych.
Popieram - matura,to jedna wielka ściema !
Wiecie co,ale to co działo się na sali,to po prostu profanacja matury!Ściagi kursowały w tę i z powrotem.Nauczyciele to widzieli i nic!Podobno na geografii było jeszcze lepiej,bo ludzie ściągali nawet z napisanych już prac innych.
Popieram - matura,to jedna wielka ściema !
Ostatnio zmieniony 12 sty 2005, 12:04 przez Mona, łącznie zmieniany 1 raz.
Joe Cocker
Joe Cocker
Właśnie?Co jest tak naprawdę na tym świecie w porządku?
Ja tylko wiem,że chcę skończyć wymarzoną resocjalizację i porządnie wykonywać swój zawód.Wiem,że będę to robić dobrze.Jakie będą efekty?Pewnie moje siwe włosy,ale i tak warto "popracować nad" choć jedną osobą,jeżeli moja praca ma odnieść skutek.
Ja tylko wiem,że chcę skończyć wymarzoną resocjalizację i porządnie wykonywać swój zawód.Wiem,że będę to robić dobrze.Jakie będą efekty?Pewnie moje siwe włosy,ale i tak warto "popracować nad" choć jedną osobą,jeżeli moja praca ma odnieść skutek.
Joe Cocker
Joe Cocker
Jeżeli bardzo tego będziesz chciała i będziesz robić coś w tym kierunku to na pewno ci się Mona uda. Resocjalizacja fajny nawet kierunek, zastanawiałam się w 4 klasie liceum czy by nie iść właśnie na ten kierunek ale ostatecznie wygrała u mnie turystyka.
Czyli teraz czekasz na wyniki. A kiedy będą?
Czyli teraz czekasz na wyniki. A kiedy będą?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Mona: trzymam kciuki bo to dzisiaj już wyniki. Ale nie przejmuj się na pewno nie będzie nic gorszego niż 4. :564: :564:.
A do obecnych maturzystek i maturzystów: zobaczycie nie będzie tak źle. Dacie sobie rade i pare miesięcy po maturze będziecie same się śmiać jakie to łatwe. :564:
A do obecnych maturzystek i maturzystów: zobaczycie nie będzie tak źle. Dacie sobie rade i pare miesięcy po maturze będziecie same się śmiać jakie to łatwe. :564:
- ksiezycowka
- Weteran