Aga pisze:A skąd Ty wiesz o czym 17-latki marzą, 21-letni chłopczyku, co?
A Ty co sie czepiasz
Moderator: modTeam
Aga pisze:A skąd Ty wiesz o czym 17-latki marzą, 21-letni chłopczyku, co?
Zresztą Poza tym Wy faceci jesteście i tak opóźnieni w dojrzewaniu psychicznym w stosunku do dziewczyn (wg badań 2 lata)
Maverick pisze:Zresztą Poza tym Wy faceci jesteście i tak opóźnieni w dojrzewaniu psychicznym w stosunku do dziewczyn (wg badań 2 lata)
A kto prowadzil te badania? Sfrustrowane kobitki? Faceci wcale nie sa mniej dojrzali, tylko po prostu inaczej mysla, a za wg schematu dojrzaly jest tylko ten co mysli tak a nie inaczej to juz wychodzi ze facet dojrzewa pozniej, choc tak wcale nie jest.
sarah pisze:croner a Ty ile masz lat? moze dodal bys to do profilu.
Czy masz 10-15 letni staż małżenstwa i znasz to z doswiadczenia czy moze jestes jasnowidzem i wiesz jak bedzie wgladac nasze zycie seksulane po 15 latach malzestwa?
Dla mnie duzo bardziej wartosciowa sa wypowiedzi Krzysia w ktorych pisze ze uprawiaja seks z partnerka praktycznie codziennie i ja mam nadzieje ze moje zycie seksualne bedzie wygladalo tak samo.
Czy aby na pewno przykre?croner przykre jest to co piszesz, jednak prawdziwe.. i to jest jeszcze bardziej przykre
No to ja jestem wyjatkiemoczywiscie są wyjatki
Mam 33 lata i 11 lat malzenstwa za soba.
JA ciupciam swą panią 20 lat i nie jest to dla mnie zadna rutyna !!
Jeszcze dodaj ze przez te 20 lat za kazdym razem kiedy kochasz sie ze swoja pania to jest tak jak bylo przez pierwsze pol roku. Wasz seks jest wolny od roznych fantazji a sexshpop jest be, to bede uwazal cie za bozyszcze seksu.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 246 gości