Inicjatywa w łóżku
Moderator: modTeam
Inicjatywa w łóżku
Moze sie powtarzam ale tym razem mam podobne pytanie do kobiet... hmmm... czy wolicie jesli to facet jest w seksie stroną dominującą czy kobieta
? Lubicie sie oddac swojemu facetowi czy żeby wlasnie on sie wam oddał
?
E tam, jak dla mnie topik bez sensu.
Żaden facet nie lubi jak kobieta nie jest aktywna (tzw. "kłoda"). Seks jest jak żywiołowa dyskusja. A nikt nie lubi monologów.
No
[oczywiście pomijam zabawy w stylu: "zwiąż mnie i wykorzystaj"
]
Żaden facet nie lubi jak kobieta nie jest aktywna (tzw. "kłoda"). Seks jest jak żywiołowa dyskusja. A nikt nie lubi monologów.
No
[oczywiście pomijam zabawy w stylu: "zwiąż mnie i wykorzystaj"
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
- ksiezycowka
- Weteran
Ale lubię też kiedy on się na mnie wariacko rzuca.
Ogólnie myślę, że sama mam temperament i tego też oczkuje od faceta.
Ale lubię też kiedy on się na mnie wariacko rzuca.
Ogólnie myślę, że sama mam temperament i tego też oczkuje od faceta.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2004, 00:37 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm.....
Jak lubię?Różnie!Przecież nie zawsze jest tak samo,bo byłoby to troszkę nudnawe.Zresztą to kto jest tą aktywniejszą stroną,to zależy od wielu czynników przecież:od temperamentu,który może troszkę się wahać,od nastroju,u kobiet od tego jaka akurat jest faza cyklu i wiele innych.
Ogólnie dobrze jest jak obydwie strony mają chęć na wspólną eksplozję
Jak lubię?Różnie!Przecież nie zawsze jest tak samo,bo byłoby to troszkę nudnawe.Zresztą to kto jest tą aktywniejszą stroną,to zależy od wielu czynników przecież:od temperamentu,który może troszkę się wahać,od nastroju,u kobiet od tego jaka akurat jest faza cyklu i wiele innych.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
moze powinienes zmobilizowac swoja kobiete do tego aby zaczela dominowacHardcore pisze:Ja chciałbym aby kobieta dominowała, a to przez to, że żadna nie chciała dominować za często i tak jakoś za moło takich akcji miałem
powiedziec rob dzis ze mna co chcesz

moze powinienes zmobilizowac swoja kobiete do tego aby zaczela dominowac
powiedziec rob dzis ze mna co chcesz na mnie by podzialalo pozytywnie
Na moją działą.
Ostatnio nawet herbaty się nie zdążyłem napić.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Mona Lisa pisze:Hmmm.....
Popieram w 100%!!!!!!!!!
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
- fallensoul
- Początkujący
Nio ja tak samo lubię kiedy mój facet dominuje w łóżku, ale nie zawsze...Czasami mam ochotę pobawić się tak, jak ja chce i wtedy to ja pokazuje mu na co mnie stać! I po wyglądzie jego twarzy w trakcie to raczej mu się to podoba
I chyba o to chodzi, cio? 
Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek.
To chyba zalezy od tego ktora ze stron ma na to wieksza ocohote ... i ktora ze stron juz wie czego tym razem chce ;> jak to zrobic itp ... no ale jak zwykle sie moge mylic
.
Ja tam wole jak dominuje moja myszka ... jakos bardziej mnie to wszystko wtedy podnieca ... niz jak ja "jestem na gorze" ale to chyba tez tylko i wylacznie indywidualna sprawa kazdego z nas ...

Ja tam wole jak dominuje moja myszka ... jakos bardziej mnie to wszystko wtedy podnieca ... niz jak ja "jestem na gorze" ale to chyba tez tylko i wylacznie indywidualna sprawa kazdego z nas ...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”