Problem z dziwczyną w szkole
Moderator: modTeam
Problem z dziwczyną w szkole
Nie wiedzialem jak ten temat nazwac więc nazwałem tak jak widzicie Mam problem z jedną dziewczyną w szkole Ona bardzo mi sie podoba nie chodzi ze mna do klasy ale mamy jedną lekcje z 4 osobami z jej klasy i wsrod tych osob ona jest Nie wiem czy ma chłopaka ale boje sie podejsc zapytac a ona bardzo mi sie podoba ale chyba mnie nie zna powiedzcie mi co mam zrobic ? tylko nie piszcie ze mam podejsc i po prostu zapytac bo i tak sie na to nie odwaze !!!!!
Podejdz, by sie zapytac o cos niezobowiazuajcego, moze byc ze szkola, ze cos slyszales, no cokolwiek. Potem rozmowa sie sama potoczy
Nie zadawaj konkretnych pytan. Lepiej sie spytac co robi wieczorem niz czy z Toba gdzies pojdzie (na to 2 odpowie zapewne "nie"). I nie pytaj sie czy ma chlopaka, mozesz zadac pytanie ktorego odpowiedz np wykluczy to ze go ma. Jakie to wykombinuj z sytuacji.
Popieram - i tak MUSISZ podejść i jakoś zagadać, tak niby mimo chodem
dziewczyna nie pies - nie ugryzie. Porozmawiaj z nią o zwykłych rzeczach... W innym wypadku możesz "zatrudnić" kogoś zaufanego do wywiadu
ale to już trochę dziecinne będzie... Najlepiej spróbuj sam zadziałać!
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Nie ma rady... musisz zrobić ten pierwszy krok. Niedawno był taki temat i dziewczyny zgodnie wypowiedziały się, że jeśli już to będą "dawać znaki" jeśli chcą być przez takiego ktosia zauważone, a nawet jakby bardzo się im podobał, to i tak nie podejdą. Chociaż ja się przekonałem na własnej skórze, że nie jest to regułą.
Możesz też spróbować załatwić od kogoś jej nr telefonu / e-mail / gg / itp. I w ten sposób nawiązać pierwszy kontakt. Powodzenia.
Możesz też spróbować załatwić od kogoś jej nr telefonu / e-mail / gg / itp. I w ten sposób nawiązać pierwszy kontakt. Powodzenia.
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
linkhwdp pisze:Jesli juz o zauwazaniu to nie wiem czy ona chce byc przezemnie zuwazona
Chce, czy nie chce, nie przekonasz się stojąc bezczynnie. Z drugiej strony śmiało możesz mi powiedzieć "I kto to mówi." bo tak się składa, że sam bym nie podszedł. I może to Cię zmotywuje, bądź lepszy, wybij się i udowodnij, że potrafisz!
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
i tymi słowami powieniens sie kierowac, co ci szkodzi zagadac, najwyzej nic z tego nie bedzie, nic nie ryzykujesz a zyskac mozesz duzo, podejdz zagadaj o jakas pierdole, pogadaj chwile, potem drugi raz, trzeci i a nuż widelec za czwartym razem nie bedziecie gadac o pierdołachDo odważnych świat należy
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
Na pewno nie możesz podejść i powiedzieć "CZeść, na imię mam XY, wyskoczymy gdzieś??". Poszczególne kroki:
1.Najpierw się z nią poznaj- to dosyć istotna rzecz!
2. Gadaj
3.Gadaj więcej i więcej ( oczywiście nie wszystko jednego dnia)
4.Jeśli będzie choć trochę zainteresowana to będzie tez szukac kontaktu, a rozmowa sie rozwinie
5. Kiedy będziecie się dosyć dobrze znać, zasugeruj spotkanie
6. Jak się zgodzi, to postaraj sie żeby spotkanie było cudowne
7. Bądźcie razem, weź ślub, spłodź kilka dzieci i zyj długo i szczęśliwie
:)
1.Najpierw się z nią poznaj- to dosyć istotna rzecz!

2. Gadaj
3.Gadaj więcej i więcej ( oczywiście nie wszystko jednego dnia)
4.Jeśli będzie choć trochę zainteresowana to będzie tez szukac kontaktu, a rozmowa sie rozwinie
5. Kiedy będziecie się dosyć dobrze znać, zasugeruj spotkanie
6. Jak się zgodzi, to postaraj sie żeby spotkanie było cudowne
7. Bądźcie razem, weź ślub, spłodź kilka dzieci i zyj długo i szczęśliwie
Wg mnie powinienes zrozumiec najpierw jedna rzecz... powinienes zrozumiec to, ze jesli ci sie nie powiedzie (czyli bedzie miala chlopaka, nie bedzie chciala z toba albo cos) to nic sie nie stanie, nie bedziesz na pierwszych stronach gazet ani nic... 18 lat... to jakos ostatnia klasa liceum... z doswiadczen wynika ze kobieta im starsza bez faceta tym latwiejsza
no i w sumie doklejam sie do poprzednich postow, jesli macie jedna lekcje razem, to co ci szkodzi dwa dni wczesniej podejsc do niej i zapytac 'Ty chodzisz ze mna na zajecia prawda ? ... Mam male pytanko... co bylo zadane na ...' jesli powie ze nic albo ze nie wiem to gorzej, a jak cos odpowie to mozecie nawet podyskutowac na ten temat (to jeszcze zalezy od kobiety, jesli jest tzw 'porzadna' uczennica, to chetnie z toba pogada na temat tego zadania, jesli nie to raczej niechetnie
ale to sam musisz wybadac) i odrazu po zadaniu nie pytaj co robi wieczorem (zreszta i tak sie nie odwazysz :573: ) Mozesz tez sie przedstawic... i co jakis czas zagadywac ja na jakis temat (nie ciagle na temat szkoly, i nie ciagle pytaniami
chociaz teraaz na czasie sa pytania (ktore kobiety lubia bo widac ze sie ktos nimi interesuje) 'czy kupilas juz sobie sukienke i buty na studniowke ? bo moje kolezanki to lataja za tym i lataja i nic znalezc nie moga... TAAAAK ? a jaka ?' no tutaj bys potrzebowal wiedzy troszke na temat damskich ubran a juz brak odroznienia spodnicy od sukienki (co sie zdarza u wiekszosci facetow) odpada
jesli nie ma butow to mozesz zaproponowac ze jak nie ma z kim to przejdzies sie z nia po sklepach, bo lubisz
) no nic.. pomysly mi juz sie wyczerpaly, powiedz mi ktos jeszcze co to za obrazek:
:556:
czy ten dolny emotikonek robi gornemu loda ?
czy to ma jakies glebsze znaczenie ?
czy ten dolny emotikonek robi gornemu loda ?
Dvorak pisze: powiedz mi ktos jeszcze co to za obrazek:
czy ten dolny emotikonek robi gornemu loda ?czy to ma jakies glebsze znaczenie ?
Dvorak,my tu o poważnych sprawach traktujemy,a Tobie tylko jedno w głowie
Ale wyobraźnię to Ty masz :564:
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Re: Problem z dziwczyną w szkole
linkhwdp pisze: boje sie podejsc zapytac a ona bardzo mi sie podoba ale chyba mnie nie zna powiedzcie mi co mam zrobic ? tylko nie piszcie ze mam podejsc i po prostu zapytac bo i tak sie na to nie odwaze !!!!!
To widac musisz jescze podrosnąc.
Albo siadź kiedyś za nia, pogadaj, nie możesz od razu podchodzić do tego, ze bedzie to Twoja dziewczyna. Traktuj ja na poczatku jak kazdą inna koleżankę. Wtedy może nabierzesz odwagi.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran