Mati pisze:no bo policja w tym kraju nic nie robi tylko daje mandaty za złe parkowanie
Nie prawda, za picie piwa też daja
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
kot_schrodingera pisze:missing plug-in
shaman pisze:Nagle masz miniaturki facebookowe przy połączeniach, możliwość pisania maili/dzwonienia/FB z każdego zakątka menu, bardzo wygodne przeglądanie sieci, wbudowane rss z opcją powiadomień, szybkie filtry priorytetów, dobry kalendarz, najnowszy Android z najlepszą wizualnie i użytkowo nakładką interfejsu i nieoceniony Android market.
Andrew pisze:to kup inne
księżycówka pisze:Mam nową pracę. Po całym tygodniu na bezrobociu. Pierwsze miejsce z którego oddzwonili i jedyne gdzie byłam na rozmowie.
Ja w żadnym do 1,5 roku chyba nie dobiłam. Przy rekrutacjach nigdy nie miało to znaczenia. A ja zmienić musiałam po prostu. No albo czekać na upadek firmy i na to jak moje wynagrodzenie przepada na zawsze.Olivia pisze:Ja też chciałabym zmienić, ale jakoś stresuje mnie fakt, że nikt mnie nie zatrudni, bo tak się do tej pory składało, że pracowałam max. 1,5 roku w jednym miejscu...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 323 gości