Jak NIE pieścić dziewczyny
Moderator: modTeam
...i tak w koło Macieju, jedna woli to, a druga tamto:p Dlatego trzeba powolutku odkrywać upodobania i potrzeby partnerki, nikt Ci na forum nie powie, co lubi Twoja kobieta, sam musisz to wiedzieć najlepiej
Ostatnio zmieniony 24 maja 2009, 23:34 przez Ziomus, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
Zmien partneraJoasia pisze:Tylko Mojemu się nie chce
Zgadza sie ale rzadko wychodzi:)księżycówka pisze:Ja jakiś czas temu odkryłam, że odpowiedni masaż dłoni i palców potrafi doprowadzić do wrzenia
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
-
- Zaglądający
Mi nie sprawiają przyjemności bezpośrednie pieszczoty palcem samej łechtaczki... językiem owszem, ale na palec jest chyba za wrażliwa. Masowanie jej okolic, nawet mocna stymulacja, przez ułożenie jej pomiędzy dwoma palcami, tak, ale nie bezpośrednio na niej. Dzindzer pisała o traktowaniu jej jak guzik od pilota
tego właśnie nie lubię.
-
- Początkujący
porcelanowa pisze:Mi nie sprawiają przyjemności bezpośrednie pieszczoty palcem samej łechtaczki...
Ahhh każda lubi cos innego. Ja widocznie jestem mało "wrażliwa", bo lubię mocne pieszczenie mojej łechtaczki. A co mnie irytuje? Pieszczenie piersi - tej czesci mojego ciała kompletnie nie sprawia to przyjemnosci

Re: Jak NIE pieścić dziewczyny
quebec pisze:Hej.
Nie trudno znaleźć informacje (na tym forum, czy w internecie) na temat tego, co robić, by sprawić dziewczynie przyjemność. Trudniej wygrzebać to, czego w czasie pieszczot, czy stosunku, nie robić. W związku z tym mam pytanie (ze względu na temat raczej do pań, jednak chętnie usłysze też informacje od facetów): jakie rzeczy w czasie pieszczot czy seksu was denerwują, są nieprzyjemne, irytujące?
Calowanie z jezyczkiem i ogolnie calowanie w usta. Tego nie lubie.Wole od razu przejsc do rzeczy. Usta-usta tylko mnie dekoncentruje w negatywnym znaczeniu.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Re: Jak NIE pieścić dziewczyny
tarantula pisze:Calowanie z jezyczkiem i ogolnie calowanie w usta. Tego nie lubie.Wole od razu przejsc do rzeczy. Usta-usta tylko mnie dekoncentruje w negatywnym znaczeniu.
Ohh... wręcz przeciwnie. Czasem w przypływie romantyzmu nasze usta się w ogóle nie rozklejają.
Mówię o całowaniu w trakcie, a nie przed jako gra wstępna, więc nie ma to nic do "przechodzenia do rzeczy", bo do rzeczy już się przeszło.
Poza tym, jestem dość głośną osobą, więc jest to sposób na zamknięcie mu ust

Zresztą, mój ma taaak wspaniale całuśne usta, że mogłabym się całować z nim cały dzień.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”