Jak ją namówić do seksu oralnego

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 12 gru 2004, 19:21

Jak mozna sie brzydzic osoby z ktora sie jest i ktora sie kocha?? Mi to sie w glowie nie miescie , a Ci panowie co tak zapewniaja ze im lodzik do zycia nie jest potrzebny i w ogole przezyja to zobaczymy co za 10 lat panowie bedziecie mowic :) Ja tam nie wyobrazam sobie zycia bez lodzika :D
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 12 gru 2004, 19:28

No dokladnie, zgadzam sie student. :D
Albo sie akceptuje partnera w calosci, albo wcale. Jakos nie potrafie sobie wyobrazic, ze sie kogos akceptuje polowicznie. Np. kocham twoje zalety, ale twoje wady sa paskudne, wiec kocham cie czesciowo.
Normalnie absurd.
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 12 gru 2004, 22:31

Oczywiście ze można się brzydzic osoby którą się kocha. Trochę obrzydliwy przykład, ale nie potrafiłabym dotknąć gówna mojego faceta, czy tez brzydziłby mnie pissing. A niektórzy seks oralny traktują w ten sposób. W końcu wziąc do ust penisa, który nie był myty od powiedzmy 10 godzin (nie każdy stosunek może być poprzedzony prysznicem), zgormadziły sie na nim zanieczyszczenia, podczas pieszczenia wydaliło się trochę płynu przedejakulacyjnego (swoją drogą ja nie znoszę smaku spermy) moze być dla niektórych obrzydliwy. Nie mówię tu o sobie, bo nawet lubię takie pieszczoty, ale nie zdziwiłabym się gdyby kogoś brzydziły.
Awatar użytkownika
jolie
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jolie » 12 gru 2004, 22:40

no troche dziwny przyklad, ja swojego gowna nie dotykam, a co dopiero o innym mowic...
nie rozumiem obrzydzenia. moge zrozumiec, ze ktos tego nie lubi, jesli probowal i potrafi to wytlumaczyc.
I would go to heaven cause of the climat, but I will go to hell cause of the company.
Adamo

Postautor: Adamo » 12 gru 2004, 22:52

Hm... Jak dla mnie tak maja dziewczyny w fazach początkowych ;) czyli 14-nawet 20lat :) po prostu Boją sie jak ognia , tak samo jak znam panów co boją sie minetki jak ognia ;/ Są tacy ludzie i jak dla mnie powinno Sie to uszanowac... Czas zmienia ludzi , przyzwyczaja oswaja sie I wtedy żadna z pań nie powie "NIE BO CZUJE SIE JAK DZIWKA" wtedy po prostu bedzie czerpała radość z tego że tak dobrze zaspokaja swojego kochanego ( a on ją ) A :564: dla Jolie Dla 1 dziewczyny która sie wstawiła za Facetów <cmok>
Gość

Postautor: Gość » 12 gru 2004, 23:13

Jesli probowal, no wlasnie jolie! A wiekszosc osob ktore sa tak bardzo anty w ogóle tego nie probowala. To jak mowic ze kawa nam nie smakuje gdy nigdy jej nie probowalismy.
Adamo

Postautor: Adamo » 12 gru 2004, 23:37

:) To jest tak samo jak Dziecko mówi do mamy mamo moge jechac na ROLLCOSTERZE CZy jak to sie tam zwie a matka nie bo to niebezpieczne i bedzie ci niedobrze ... :D Lodzik Minetka Sex Bicie Sie Mordowanie Itd. To wszystko CECHY LUDZKIE WIEC POWINNO SIE JE PRZYJĄĆ ... A nie żyć obok tego i udawać ze tego nie ma :P
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 12 gru 2004, 23:37

Aga, przegielas z tym gownem. Mi chodzilo o cialo faceta, nie "odpady". Uhm :565:
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 12 gru 2004, 23:45

No Aga przyklad w ogole z kosmosu i nie pasujacy do tego tematu! Bo co jest przyjemnego w dotykaniu gowna partnera dla dwoch stron?? A fleta zawsze mozna umyc w zlewie , nie trzeba wcale do wanny wskakiwac :) A dostep do wody to zawsze mozna miec!!
Awatar użytkownika
SANCHEZ
Bywalec
Bywalec
Postautor: SANCHEZ » 13 gru 2004, 00:17

Widze ze rozgorzala ciekawa dyskusja :). Ja chcialbym jeszcze dopisac, ze absolutnie nie zgadzam sie z Maverickiem. Stary, uwierz mi, bez "laski" naprawdę można żyć. A wiem co piszę, bo moja poprzednia dziewczyna obdarzała mnie takimi pieszczotami bardzo czesto, a obecna w ogole. I jakos do tej pory powodu braku takich akurat pieszczot nie zeswirowalem. Po prostu wychodze z zalozenia, ze nie mozna drugiej strony do niczego zmuszac. Jesli sama zrozumie, ze "to" moze byc przyjemne, to w koncu sie przelamie. Najlepiej nie nalegac. Co oczywiscie nie znaczy, zeby w ogole nie rozmawiac. Druga sprawa - ktos tutaj wczesniej napisal cos w stylu, ze uciekl by szybko od dziewczyny, ktora by mu nie "dala". Kurde, to juz jest naprawde godne pozalowania. Nie rozumiem jak mozna zbudowac jakilolwiek powazny zwiazek na seksie. Jesli komus sie udalo, to gratuluje, ale ja w bajki nie wierze. Przeciez gdy poznajesz druga osobe, to nie wiesz od razu czy ten ktos mial kogos wczesniej, czy nie, nie wiesz z iloma osobami sypial, a moze nie sypial w ogole. Dopiero z czasem poznajesz ta osobe i np. zakochujesz sie w niej. I zalozmy, ze po kilku miesiacach bycia z taka osoba dowiadujesz sie, ze ona chce poczekac z seksem do slubu. Co wtedy robisz? Uciekasz? Konczysz znajomosc? Przeciez to jakis absurd. Oczywiscie pomijam tutaj skrajnosci pt. panienka na jedna noc. Ale prosze, nie oceniajmy ludzi tylko na podstawie tego czy ktos zrobilby nam laske albo minetke czy by nie zrobil. To tak naprawde sprawa marginalna.
Adamo

Postautor: Adamo » 13 gru 2004, 00:36

SANCHEZ 20x :564: RACJA RACJA I TYLKO RACJA ! NIE DA SIE ZBUDOWAC ZWIAZKU TYLKO NA SEXIE :)) POPIERAM.......
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 gru 2004, 00:45

No jasne ze sie nie da. Seks to ma byc uzupelnienie. A jesli laska by mi powiedziala ze seks dopiero po slubie i by sie tego trzymala dosc mocno i nie zmieniala by zdania, nie przyjmowala do wiadomosci to: NARA MALA! Trudno sie mowi. SANCHEZ: na seksie zwiazku nie zbudujesz, ale bez seksu go nie utrzymasz!!! A to ze nie tesknisz za lodem, zobaczymy za 10 lat jak bedizesz sobie wspominal, jak to bylo, jak znudzi ci sie juz "po bozemu" i bedizesz odmian szukal, a ona do buzi za cholere nie wezmie. Pogadamy wtedy.
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 13 gru 2004, 00:50

sanchez wg mnie masz w 1000% racje
ja praktycznie nie mam zadnych oporow
widzialem rozne rzeczy robilem tez rozne
z jednych jestem dumny z innych nie
ale dzieki nicm jestem kim jestem
jak znajduje w sobie jakies opory i uwazam ze sa zle/moga mi zaszkodzic przelamuje je

kocham kazdy milimetr ciala mojego kociaka i .
wiem ze ona tez mnie kocha i to mi wystarczy
jak nie kce to nie musi uprawiac ze mna orala
sa ludzie ktorzy jakos zyja bez sexu :P
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 gru 2004, 00:52

sa ludzie ktorzy jakos zyja bez sexu
Sorry - jacy to ludzie? Nie znam.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 gru 2004, 00:57

Maverick pisze:

No np. Ty Maverick :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 13 gru 2004, 00:59

Adamo pisze:SANCHEZ 20x :564: RACJA RACJA I TYLKO RACJA ! NIE DA SIE ZBUDOWAC ZWIAZKU TYLKO NA SEXIE :)) POPIERAM.......

Tez popieram :D :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 gru 2004, 01:05

Student pisze:
Maverick pisze:

No np. Ty Maverick :)

Ale mi chodzilo o kogos kto dobrowolnie cale zycie tak spedzi, a u mnie to stan przejsciowy. Poza tym seks uprawiam, tyle ze oralny :D
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 13 gru 2004, 01:12

mash ksiezy (podobno ;) ), zakonnikow
wiesz co to jest oaza?
pojdz do kosciola na msze wspolnotowa to zobaczysh ludzi wierzacych ktorzy ida do wyrka dopiero po slubie

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 gru 2004, 01:16

Ksiezy i mnisi? No daj spokoj.

Co do oazy czyli fanatykow religijnych - oni beda uprawiac seks, tyle ze po slubie. I czesc z nich zobaczy ze nie masuja do siebie pod wzgledem seksualnym, tyle ze zwiazek beda trzymac, to bo co ludzie powiedza, no bo inaczej nie mozna itd. Poza tym nie nazwalbym ich normlanymi ludzmi, beda niezadowoleni ze swego zycia seksualnego, bedzie to rzutowac na cale zycie itd.

Gdzie do cholery jest w biblii napisane ze seks to tylko po slubie? Nigdzie, czyli to fanatycy, a my mowimy o zdrowych ludziach :)
Adamo

Postautor: Adamo » 13 gru 2004, 01:25

TO JEST GLUPOTA SEX dopiero po ślubie ! :(( I co dopiero wtedy zobacza ze np nie uzupełniają sie w łóżku ani nic :( Zero doświadczen ... Totalna klapa ... Trzeba przeżywac sex z wieloma paniami ... i dopiero jak cos sie żenić :) moje zdanie ... Nikt tak nie robi Nawet wasi rodzicie ! TAK NIE ROBILI :) np. moi robili to najpierw a po 8 latach sie ożenili ... co by było gdyby dopiero po tych 8 latach ? to by chyba umarli ojciec na dziwki by jezdzil a mama na meskie dziwki :D
Awatar użytkownika
SANCHEZ
Bywalec
Bywalec
Postautor: SANCHEZ » 13 gru 2004, 01:56

Maverick pisze: A jesli laska by mi powiedziala ze seks dopiero po slubie i by sie tego trzymala dosc mocno i nie zmieniala by zdania, nie przyjmowala do wiadomosci to: NARA MALA! Trudno sie mowi.

A znasz takie slowo jak milosc? Zostawilbys dziewczyne, ktora kochasz tylko z takiego powodu? No stary, moge tylko wspolczuc twojej przyszlej powaznej partnerce. Zwiazek to takze, a raczej przede wszystkim zrozumienie i akceptacja pogladow drugiej strony. Skoro tego nie rozumiesz i tak stawiasz sprawe, to dyskusja z toba zupelnie mija sie z celem.

Maverick pisze:SANCHEZ: na seksie zwiazku nie zbudujesz, ale bez seksu go nie utrzymasz!!!

Kazdy moze miec swoje zdanie. Ja akurat z obecna dziewczyna jestem 1,5 roku i mam zamiar byc cale zycie. Moim i wielu naszych znajomych zdaniem tworzymy swietna pare i jakos do tej pory nasz zwiazek ma sie bardzo dobrze. Seksu jeszcze nie uprawialismy, z kilku powodow, ale zostawie to juz dla siebie. Oczywiscie nie stronimy od pettingu i innych przyjemnych rzeczy ;).

Maverick pisze:A to ze nie tesknisz za lodem, zobaczymy za 10 lat jak bedizesz sobie wspominal, jak to bylo, jak znudzi ci sie juz "po bozemu" i bedizesz odmian szukal, a ona do buzi za cholere nie wezmie. Pogadamy wtedy.

Nie no, rozbrajasz mnie. Czlowieku ty naprawde oceniasz ludzi na podstawie tego czy moze wezmie do buzi albo nie wezmie? Czyzby tylko to sie liczylo? Poza tym czy ja napisalem, ze moja dziewczyna chcialaby tylko "po bozemu"? Oj mylisz sie, i to bardzo. Az tak radykalnych pogladow to ona nie ma. Co prawda na poczatku twierdzila, ze chce poczekac z tym do slubu, teraz twierdzi, ze jeszcze potrzebuje troszke czasu. I ja jej wierze. I chocby nie wiem co sie dzialo, to uszanuje jej decyzje i poczekam. Chocbym mial czekac i pare lat. A tobie radze dorosnac, bo z tego co widze, to latek masz nieduzo i sporo sie musisz jeszcze nauczyc. To tyle.
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 13 gru 2004, 02:08

mav milosc nie polega na tym ze dziewczyna ma miec ladna dupe duzy biust i dobrze robic loda
wg mnie najpierw powinno sie dobrze poznac a dopiero potem zabierac sie za sex
ja znam malzenstwa ktore uprawiaja sex dopiero po slubie i powiem wam ze sa to jedne z najlepshych par jakie znam :564:

ps.to ze ktos wierzy w boga/kce sexu dopiero po slubie nie znaczy ze jest fanatykiem
!

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 13 gru 2004, 02:41

Ja tam popieram Mavericka :!: Sex musi być, a jak chcecie to żyjcie sobie w celibacie :D
Jak to kiedyś chyba bardzo mądrze mrta powiedziała:
sex bez miłości spoko, ale miłość bez sexu NIE!!!
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 gru 2004, 08:24

A znasz takie slowo jak milosc? Zostawilbys dziewczyne, ktora kochasz tylko z takiego powodu?
Prawdopodobnie tak. Nie mam zamiaru czekac np 7 lat na seks po to by go zaczac uprawiac w wieku 26 lat! No sorry stary ale ja mam swoje potrzeby!!!
No stary, moge tylko wspolczuc twojej przyszlej powaznej partnerce.
Dlaczego? Juz znalazlem wspaniala dziewczyne. Jestem z nia niecale 1,5 roku, rozumiemy sie, jest normalna :) I doskonale wiem co to milosc. Tylko ze ja tez wiem ze milosc. Zdajesz sobie sprawe? :)
Zwiazek to takze, a raczej przede wszystkim zrozumienie i akceptacja pogladow drugiej strony
Skoro tego nie rozumiesz i tak stawiasz sprawe, to dyskusja z toba zupelnie mija sie z celem.
Alez chlopie! Ja to doskonale rozumiem! I dlatego ze za cholere i censored nigdy nie zaakceptuje seksu po slubie to dlatego jak najdalej od takich dziewczyn prosze!
Kazdy moze miec swoje zdanie. Ja akurat z obecna dziewczyna jestem 1,5 roku i mam zamiar byc cale zycie. Moim i wielu naszych znajomych zdaniem tworzymy swietna pare i jakos do tej pory nasz zwiazek ma sie bardzo dobrze. Seksu jeszcze nie uprawialismy, z kilku powodow, ale zostawie to juz dla siebie. Oczywiscie nie stronimy od pettingu i innych przyjemnych rzeczy
Kurde facet, mi chodzi o normlany zwiazek, malzenstwo, gdzie seks np powinien byc a go nie bedzie, albo bedzie kiepski! A nie o poczatek gdzie wiadomo ze ludzie czesto pozno zaczynaja (ale tez nie tak pozno zeby po slubie...). Ja po prostu mam swoje zdanie o ludziach co seks po slubie.... Jak pomysle co moglbym potem z taka dziewczyna przechodzic to dzieki - nie biore.
Nie no, rozbrajasz mnie. Czlowieku ty naprawde oceniasz ludzi na podstawie tego czy moze wezmie do buzi albo nie wezmie? Czyzby tylko to sie liczylo?
Jasne ze nie. Ale zeby miec udane zycie seksualne potrzebuje od czasu do czasu lodzika. Trudno, takie sa moje potrzeby.
mav milosc nie polega na tym ze dziewczyna ma miec ladna dupe duzy biust i dobrze robic loda
No zobaczcie, kolega ameryke odkryl! Czemu uwazacie ze nei wiem co to milosc? Wiem i to doskonale i dziekuje bogu ze zakochalem sie w 100% normalnej dziewczynie!
wg mnie najpierw powinno sie dobrze poznac a dopiero potem zabierac sie za sex
No tak, ale zeby np czekac 9 lat do slubu? Nie dzieki.
ja znam malzenstwa ktore uprawiaja sex dopiero po slubie i powiem wam ze sa to jedne z najlepshych par jakie znam
Znasz PARE takich malzenstw. A ile ich jest?
ps.to ze ktos wierzy w boga/kce sexu dopiero po slubie nie znaczy ze jest fanatykiem
Ja nie mowie ze jak ktos wierzy w Boga to jest fanatykiem. Ja mowie ze jak seksu po slubie chce bo niby religia tak mowi to wtedy jest fanatykiem! Bo religia tak wcale nie mowi i jest to wymysl (cholernie bzdurny) czlowieka! Poza tym sorry mistrze! Ale jak sobie wyobrazacie noc poslubna? Jako rozdziewiczanie i mnie i jej? Oj niee... To ma byc najlepszy seks w zyciu, a nie 1wszy raz.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 gru 2004, 10:15

SANCHEZ widze ze piszesz o rzeczy o ktorej nie masz pojecia! Bo co ma powiedziec czlowiek o glodzie ktory tak naprawde nigdy tego glodu nie czul! Z tego co widac to masz udane zycie seksualne z partnerka. Wiec skad mozesz wiedziec jak bedziesz sie czul i co bedzie z waszym zwiazkiem kiedy ona bedzie calkowicie oziebla?? I majac dziewczyne i mieszkajac z nia pod jednym dachem bedziesz trzepal kapucyna w kiblu?? Milosc?? A jesli chodzi o "loda" to patrzac z perspektywy kobiety milosc nie polega tylko na braniu ale tez dawaniu!! Kobiety lubia jak im sie daje kwiaty , ja tego nie lubie ale mimo wszystko kupuje mojej partnerce kwiaty bo wiem ze jej to sprawia przyjemnosc!! Tak samo jest z innymi sprawami!! Partnerowi ma zalezec na dawaniu przyjemnosci drugiej polowce , na zaspokojeniu jego potrzeb! Przeciez to akceptacja , zaufanie i wzajemne zrozuminie , czyz nie to jest podstawa zwiazku?? Seks jest dopelnieniem , rozkosza , krolestwem dla zmyslow i jezeli jest mi dobrze z kobieta ona mnie kocha ,ja kocham ja to chce go miec i koniec kropka!!
Gość

Postautor: Gość » 13 gru 2004, 18:59

Wlasnie, sprobuj popatrzec na to z innej strony. Milosc to pelna akceptacja - PELNA. Kazdego kawalka ciala partnera. Juz w dwoch watkach schodzimy na jeden temat, czy bez sexu (czy oralu) mozna utrzymac trwaly, szczesliwy zwiazek. Jesli facet ma duzy temperament to po prostu nie wyrobi w takim zwiazku. I ten temperament wcale nie musi byc az taki duzy.

Jak to ktos kiedys powiedzial:
'Bill Clinton klamal. Mezczyzna moze zapomniec gdzie zaparkowal samochod ale nigdy nei zapomni sexu oralnego, nawet jesli byl bardzo kiepski.'
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 gru 2004, 19:04

No chyba ze jest on bardzo czesty :D Ja juz zgubilem rachube dawno temu :D
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 13 gru 2004, 19:05

student->
to ze milosc polega na dawaniu to prawda
ale nie mozesh wymagac od dziewczyny czegos czego ona nie kce
a jak ona bedzie lubila BSM to ty mash sie zgodzic?

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 gru 2004, 19:06

Pisze sie BDSM i ja bym sie bardzo chetnie zgodzil :D
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 gru 2004, 19:09

moron pisze:student->
to ze milosc polega na dawaniu to prawda
ale nie mozesh wymagac od dziewczyny czegos czego ona nie kce
a jak ona bedzie lubila BSM to ty mash sie zgodzic?

A widzisz cos przeciwko :)?? ALe popadasz teraz ze skrajnosci w skrajnosc!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”