Utrata atrakcyjności u dziewczyny

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 paź 2010, 17:37

Andrew pisze:ZARAZ SIE OKAZE BOWIEM ze wszystkie grubasy to sa chore albo maja problemy <diabel> <diabel> <hahaha>
W tym przypadku nie wiemy jak jest. Dziewczyna może mieć słabość do Wieśmaków i chipsów, a może i mieć problem ze zdrowiem. Mnie brzydzą ludzie grubi i też uważam, że w większości to lenistwo ich i zaniedbanie, ale nie oceniam z góry i nie wyśmiewam. (No przynajmniej się staram. ;) )
Andrew pisze:Mam sasiadke po urodzeniu dziecka torba sie zrobiła , ale po dwuch latach coś sie stało , bo zaczeła biegac ! dzis wyglada ze uwierzyc trudno - bez siłowni !
Ten niezrozumiały dla Ciebie w innym topie postęp technologiczny przyniósł też m.in. bieżnię. Też tam można biegać. ;)

A problemem tu nie jest waga dziewczyny, a autor, który z braku laku się związał i teraz ma problem na własne życzenie.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2010, 17:38 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alamakota
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Alamakota » 28 paź 2010, 01:27

Maverick pisze:Generalnie oplaca sie popatrzec jak wyglada matka dziewczyny. Cos mysle ze coreczka poszla w jej slady - mam racje? A jak jest o niej szczuplejsza mimo wszystko to wiedz ze raczej wczesniej niz pozniej do wagi mamuski dobije.
<banan>

Cholera, i przez takie teksty ja się muszę tłumaczyć, że moja mamcia ma tarczycę chorą, a przed tym była szczupła jak trzcina :)
Także ostrożnie z tym porównywaniem ;)
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 28 paź 2010, 02:00

Wy jacyś dziwni jesteście. Czy to, że ona jest otyła znaczy, że trzeba patrzeć na jej przypadek inaczej niż na inne? A czy nie mogło być po prostu tak, że wypaliła się namiętność, tak jak to czasem bywa w związkach z nieotyłymi dziewczynami? Spędzali ze sobą mnóstwo czasu, z opisu wynika, że zaczęło wiać nudą i rutyną, więc cóż dziwnego jest w tym, że zniknęło to coś, co autora urzekło w tej otyłej dziewczynie na początku związku? Poza tym, okres 3 lat to taki czas, w którym kończy się wiele związków - z różnych powodów. Tym bardziej, że to jego pierwszy związek. Jak dla mnie to normalna reakcja.

Misiek87 pisze:Ale troche martwi mnie to, że zostawię obecną dziewczynę, znajdę kolejną ładną SZCZUPŁĄ tylko trzeba będzie długiego czasu na akceptację mnie przez jej rodzinę

A Ty co? Masz na ciele mnóstwo kolczyków/tatuaży, tiki nerwowe, wykrzykujesz niekontrolowane przekleństwa czy może masz trzy ręce? (to ost. nawet mogłoby być +, o ile wszystkie byłyby prawe <szczerbaty> ).
Jedno z najdurniejszych zmartwień na tym forum w odniesieniu do sytuacji.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 28 paź 2010, 13:48

Nemezis pisze:Misiek87 napisał/a:
Ale troche martwi mnie to, że zostawię obecną dziewczynę, znajdę kolejną ładną SZCZUPŁĄ tylko trzeba będzie długiego czasu na akceptację mnie przez jej rodzinę

A Ty co? Masz na ciele mnóstwo kolczyków/tatuaży, tiki nerwowe, wykrzykujesz niekontrolowane przekleństwa czy może masz trzy ręce? (to ost. nawet mogłoby być +, o ile wszystkie byłyby prawe ).
Jedno z najdurniejszych zmartwień na tym forum w odniesieniu do sytuacji.
To prawda. Wiele zależy od osobnika i rodziny partnerki, ale nie dajmy się zwariować. Mam znajomego, który po pierwszym kontakcie zgarnął wielokrotnie więcej sympatii i akceptacji u ojca wybranki niż lubiany szwagier zdołał przez cztery lata. Co zrobił? Zbudował z teściem budę dla psa.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”