Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Że dziś poniedziałek i w takim klubie, co go ostatnio testuję są dziś fajne zajęcia, ale ja zamiast do niego musiałam się udać do domu, bo co godzinę czy dwie dochodzą mi kolejne 2 kreski na termometrze.
Wkurza mnie to. Zwłaszcza, że ja o siebie dbam, a moi w domu nie. Więc jedno złapało coś, zaraziło drugie, a od soboty mojego już gardło boli, a dziś ja grypę w stawach czuję i fervex piję
Wkurza mnie to. Zwłaszcza, że ja o siebie dbam, a moi w domu nie. Więc jedno złapało coś, zaraziło drugie, a od soboty mojego już gardło boli, a dziś ja grypę w stawach czuję i fervex piję

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
ubezpieczam w AXA jako jedyna forma nie daje zwyzki za wiek , stad syn ma moje 60% znizek na swoje auto ktore jest zarejestrowane na niego i na mnie ! płace na kwartał bo tak wybrałem 132 zł OC I NW, pojemnosc silnika 1800cm
i tak juz dwa lata ... syn nabył jzu swoje 20% , ale dalej kozysta z moich 60% acha + 5% dostałem bo mam wiecej samochodów u nich opłaconych .
i tak juz dwa lata ... syn nabył jzu swoje 20% , ale dalej kozysta z moich 60% acha + 5% dostałem bo mam wiecej samochodów u nich opłaconych .
Ostatnio zmieniony 24 gru 2010, 11:41 przez Andrew, łącznie zmieniany 3 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran
Tak robi jakieś 90% młodych ludzi.Olivia pisze:Dlatego mój kolega zarejestrował samochód na ojca. Nie dość, że płaci mniej ze względu na miasto, to korzysta z ulg przysługujących tacie.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mnie wkurza to, że ja nie mogę mieć SWOJEGO auta na SWOJE dane. Będę musiała mieć na kogoś.
Andrew, jakbym ja miała na siebie to mi kalkulatory pokazują ok. 2,3 tys.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
łapią mnie co srednio około 3 lata , ale w tydzien wszystko mija - co ci lekarz na nie przepisał ?
tyle , by nie było tak jak u mojego brata , ze leczyli go na korzonki lata całe , a w efekcie koncowym mial operacje (zabieg) na biodro

tyle , by nie było tak jak u mojego brata , ze leczyli go na korzonki lata całe , a w efekcie koncowym mial operacje (zabieg) na biodro

Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 13:31 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran
Jaki lekarz? Przewiało mi plery więc maść końska z tydzień czasu i powinno być ok. Niestety po 3 dniach odstawiłam i to był mój błąd. Do lekarza z tym nie chodzę. Drugi raz w życiu to mam i radzę sobie domowoAndrew pisze: ale w tydzien wszystko mija - co ci lekarz na nie przepisał ?

Wkurza mnie wychodzenie z imprezy o 22.30, bo jutro do pracy
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran