Dzindzer pisze:Z wiekszościa byłam związana emocjonalnie. Ja szybko ulegam fascynacji facetem ( nie mylić z zakochaniem) więc tworze więzi emocjonalne, z uczuciowymi jest trudniej, szybciej i silniej wiążą mnie emocje
To bardzo dobrze, bo na emocjach ten sposob sie opiera. Z kobietami jest tak ze nie warto ich przekonywac do niczego. Wystarczy spowodowac powstanie odpowiednich emocji, a kobieta przekona sie do wszystkiego sama. Nawet do tego ze ten niski i gruby facet jest atrakcyjny.
pani_minister pisze:Mav, widzisz, do jakich maksymalnie uprostaczonych wniosków dochodzi się na podstawie Twoich porad?
Nie uprostaczonych a uproszczonych. Uproszczone porady, uproszczone wnioski.
SaliMali pisze:Mój były przyjął od razu po rozstaniu taką taktykę, próbował od stycznia do maja. Ja jakaś chyba popsuta jestem, że nie zadziałałam, bo nie chciałam do niego wrócić.
Skoro wiesz ze probowal od stycznie do maja to znaczy ze nie stosowal tego sposobu badz robil to zle. Naprawde sprzeciwiam sie porownywania prostackich prob wzbudzenia zazdrosci z tym co kilka postow wczesniej opisalem.
SaliMali pisze:Albo takie triki działają na totalne desperatki, których nikt, poza ich byłymi nie chce?
Zdumiewajaco proste rozumowanie bez glebszej analizy. Czlowiek nie patrzy na to ile osob go chce tylko na to kogo on chce.
tak zrób to - ale z nią - inaczej po co Ci kobieta ?
No wiesz, ktos to piwo do konsoli musi przyniesc

JohnyBravo pisze:Przemyślałem wszystko, czas na zmiany, wiem o co tak na prawdę chodziło i to moja wina, bo gdybym był trochę inny to dalej by ze mną była,
Eee tam. Wina zawsze lezy po obu stronach.