Samotny mężczyzna
Twoja recenzja przekonuje mnie w 100%
Potrzebuję filmu pięknego, niemal perfekcyjnego, gdzie wszystko tworzy zgrana całość, jest niemal nieodłączne. I z niegłupia fabułą
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mijka pisze:a potem naprawdę miałam
ochotę tylko pić drinki i składać wrażenia
, które we mnie wywołał, i jak się można domyśleć nie byłam specjalnie rozmowna później.
Mijka pisze:Wybierz się Dzin, mi niektóre kadry dalej szumią w głowie.
Mijka pisze:Mav, powinieneś zobaczyć, w kontekście dyskusji, którą ostatnio rozpocząłeś
Dzindzer pisze:Wiesz, ja sobie ubzdurałam, ze najlepsze sa miejsca z tyłu, a w Cinema City mam przez środek przejście az do ostatniego rzeędu i tam najlepsze miejsca dla mnie to te dokładnie na przeciwko tego przejścia, nogi mozna wysunąć. Generalnie nie wiem czy one sa obiektywnie najlepsze, ale zawsze na nie poluję.
Maverick pisze:film jest pozbawiony emocji. A powinien byc nimi przesiakniety.
Scena tak, ale po aktorze tego nie widac. Po prostu nie zauwazam roznicy w jego grze pomiedzy tym jak zyl, a jak juz go nie ma. W tym rzecz.Mijka pisze:widzisz, moim zdaniem jest przesiąknięty, nie w sposób oczywisty, ale to właśnie zaleta dobrych filmów. przykładowo scena, w której oboje siedzą naprzeciwko siebie na kanapie i czytają książki, i cała ta urocza sprzeczka o to, kto ma wstać i przełączyć płytę, świetnie oddaje poczucie bliskości, wzajemne relacje, i to łączące ich uczucie.
Ale jak ktos jest fanem serii (jak ja) to sie spodobaMijka pisze:Saga Zmierzch - Zaćmienie - uwaga, chyba najmniej nudna ze wszystkich ekranizacji mimo wszystko - tylko dla miłośników (mnie tam nawet Robert Pattinson specjalnie nie wzrusza). z trudem też znoszę wzajemne wzdychanie do siebie Edwarda i Belli, na co nie musiałam długo czekać (pierwsza scena).
Maverick pisze:Ale jak ktos jest fanem serii (jak ja) to sie spodoba
Maverick pisze:Nawet ich wzdychania lubie, bo skads je znam...
Jeszcze film rozumiem ze mozna sie przymusic i ogladac mimo braku przyjemnosci. ale ksiazki? Nie rozumiem CieMijka pisze:owszem, moja mama była zachwycona. ja przebrnęlam przez wszystkie książki i filmy, ale nie powiem, że z przyjemnością
Ja tam do chlopcow nie wzdychalem w podstawowce to nie wiemMijka pisze:ja też, za czasów podstawówkowych miłostek tak się własnie do chłopców wzdychało
pani_minister pisze:Ale prawdziwą obelgę usłyszałam od irlandzkiej młodzieży stojąc w kolejce, która utworzyła się do Inception (seans o 20:00). Cała kolejka została obśmiana i posądzona o bycie fanami Edwarda (seans Twilighta: 20:20 ).
Biorac pod uwage fakt ze wampiry nie istnieja to jakie to ma znaczenie jakie sie te wampiry wymyslipani_minister pisze:Błyszczące wampiry-wegetarianie? Ja nie jestem tego w stanie oglądać na trzeźwo
Maverick pisze:Jeszcze film rozumiem ze mozna sie przymusic i ogladac mimo braku przyjemnosci. ale ksiazki? Nie rozumiem Cie
Maverick pisze:ale podoba mi sie w tym ta ich pewnosc co do tego ze to wlasnie on/ona.
księżycówka pisze:Wyszło nas 10,50 zł
Vogel pisze:Ellen Page /nie wiem czym ale czymś mnie ta aktorka cały czas urzeka w rolach ktorych gra/
Vogel pisze:jak to u was sa drozsze bilety? u nas 19 zwykły czyli w srodach z orange wychodzi po 9,50 od osoby
To popier.dalaj na rowerze, komunikacją miejską. Lub na piechotę. Trzeba od razu wozić rzyć wozem?Maverick pisze:Normalny? Raczej nieA poza tym dodac paliwo itd, .
Oczywiście, że są różne ceny. Przecież takie rzeczy zależą m.in. odmiasta gdzie inna cena jest za sam obiekt. Warszawa jest najdroższa. Inne ceny w sieciówkach są nie tylko w kinach, ale we wszystkich praktycznie.Vogel pisze:sądziłem że sieciówki niezależnie od miasta mają zbliżone ceny a tu faktycznie patrze na bemowo to normalny bilet na analoga kosztuje u was 27 zł
Idź stanowczo!Wujo Macias pisze:Jak nie lubię wydawać na kino, to "Incepcja" kusi. Nawet najbardziej krytyczne buce oceniają film pozytywnie, co robi mi smaka.
Mieszkam pod miastem. Rower za ponad 10 tysi mam zostawiac w kinie? Glupis?Wujo Macias pisze:To popier.dalaj na rowerze, komunikacją miejską. Lub na piechotę. Trzeba od razu wozić rzyć wozem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości