A to nie jest dzień nauczyciela?Dzindzer pisze:16 października.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
16 października.
Jak mam wydać tyle kasy to też nie chcę byle czego.
Dzindzer pisze:To juz robie, teraz bede broniła radosnych, spontanicznych niczym nieograniczonych mężatek
Joasia pisze:To czemu ja widzę ogłoszenia, gdzie wszystko jest około 2500zł?!
http://www.playback.pl/numer26/pibi/skriny/screen65.jpg tylko nie zakładaj majtek!Mijka pisze:aa, inspiracja Nagi Instynkt, jakby ktoś miał jakiś pomysł, to dajcie znać, bo taki mam temat sesji tematycznej, właśnie się dowiedziałam
alekz pisze:Zaskakuje mnie nieco przebieg całej akcji i towarzyszące temu obrządki.
Blazej30 pisze:http://www.playback.pl/nu...ny/screen65.jpg tylko nie zakładaj majtek!
Dzindzer pisze:Będę myślała
nie zakładaj modelceMijka pisze:modelka będzie pozować, a nie ja
to film o zimnej suczy. powinno być elegancko, prowokacyjnie, polakierowane na wysoki połysk, włosy spięte.Mijka pisze:właśnie wszystko co mi się kojarzy z tym filme, w sensie stylizacji, to bardzo proste połączenia,
wonsz pisze:Cały maj był parszywy, a teraz po 30 stopni.
wonsz pisze:Boli, jak się trzeba przemieszczać poza klimatyzowanymi pojazdami
/biurami
Blazej30 pisze:nie zakładaj modelce
Dzindzer pisze:Nie wiem czemu ale ja jednak bardziej bym poszła w stronę Roxy, według mnie tez była mocno charakterystyczna, a nie wiem czy wiele osób wybierze ten kierunek
Dzindzer pisze:Z majem to się zgadzam, ale gdzie Ty masz te 30 stopni ?
No dzisiaj jak nie padało to było nawet ciepło, ale gdzie ta trzydziestka, bo ja chcęwonsz napisał/a:
Dzindzer pisze:alekz pisze:Zaskakuje mnie nieco przebieg całej akcji i towarzyszące temu obrządki.
Odpowiedź coś więcej
No ponoć tyle w ciągu dnia plus minus teraz jest. Ja tam nie odczuwam, bo cały dzień w klimie siedzę i z pracy pod wieczór jak chłodniej wychodzę. A na noc dziś np zamknęłam wszystkie okna, bo mi zimno byłoDzindzer pisze:Z majem to się zgadzam, ale gdzie Ty masz te 30 stopni ?
No dzisiaj jak nie padało to było nawet ciepło, ale gdzie ta trzydziestka, bo ja chcę
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 271 gości