Maverick pisze:Nie jestem pewien ale dieta glownie bialkowa jest szkodliwa
Nie mam szans by samo białko stanowiło większość mojej diety, nawet nie próbowałabym. Podstawa sa produkty bogate w białko
Maverick pisze:A poza tym chcac schudnac to trzeba jednoczesnie stosowac dobrze ulozona diete redukcyjna plus cwiczenia i aktywnosc fizyczna
No ja od ćwiczeń zaczęłam. W domu nie bardzo lubię ćwiczyć, więc staram się być codziennie w klubie.
Maverick pisze:Wazne tez by nie jest za malo, trzeba jesc mniej niz potrzebuje organizm ale tylko troche mniej, a nie polowe mniej.
Tu się zgadzam, nie mam zamiaru sie głodzić, bo to niezdrowe, a ja nie lubie być głodna
Maverick pisze:Na pewno nie mozna panierowac bo sie panierka opije tluszczem
To wiem, lubie panierowane, ale z racji zmiany nawyków nie jadam już, no chyba, ze od czasu do czasu w małej ilości u kogos, a tak to staram się wystrzegać takich rzeczy.
Maverick pisze:Bo pamietaj ze dobrze ulozona dieta redukcyjna to taka podczas ktorej nie jestes glodna
To moja o dziwo jest chyba dobra, bo głodna robię się przed posiłkami, między nimi nie myślę nawet o jedzeniu
Maverick pisze:I nalezy mocno unikac weglowodanow. Tluszcze i bialka.
Tak mocno unikać tych węglowodanów to nie mogę, bo warzywa czy owoce to tez węglowodany. ale unikam maki, pieczywa jasnego ( jem ciemne ale tez niewiele).
O i słodyczy staram się nie jadać