Mężczyźni nauczyli się wyrażać i okazywać zainteresowanie seksualnością kobiet. Ale co z nimi samymi? Czy to dobrze że nie okazują tego względem nas? TAK SAMO PRAGNIEMY CZUĆ SIĘ POŻĄDANI.
Moderator: modTeam
Thejungle pisze:czy ona nie ma obowiązku czynić podobnie?
Thejungle pisze:Czy to dobrze że nie okazują tego względem nas? TAK SAMO PRAGNIEMY CZUĆ SIĘ POŻĄDANI.
Thejungle pisze:No właśnie, nie słyszałaś o tym, że samce też potrzebują ciepłych słów i komplementów na temat urody.
Thejungle pisze:Nie muszę krzyczeć
Thejungle pisze:Czy kobiety tak samo chętnie mówią swoim mężczyznom o ich urodzie
?
Thejungle pisze:Wejdź na interię
Thejungle pisze:Wejdź na interię, kliknij dział 'Mężczyzna' --> zobaczysz same piękne kobiety. Wejdź na dział 'kobieta', i zamiast ładnych mężczyzn zobaczysz... piękne kobiety ;-)
Thejungle pisze:Masz dziwne spostrzeżenia
pani_minister pisze:Ja bym się raczej zapytała, dlaczego mężczyźni nie chcą patrzeć na mężczyzn
pani_minister pisze:Taki los, jak się na to pracowało wiekami, nie ma się co teraz żalić
Otoz to.Dzindzer pisze:To, że Ciebie żadna nie pożądała, nie komplementowała nie znaczy, że innych spotkał taki mizerny los
Mi tak. A Ty masz jakies kompleksy czy cos? Ja nie slyszalem o przymusie komplemenotwania kobiet. Ktos w ogole slyszal?Thejungle pisze:Czy kobiety tak samo chętnie mówią swoim mężczyznom o ich urodzie? Zewsząd tylko buczy o komplementowaniu kobiet.
Ja umiemDzindzer pisze:Ja też, ja to bardzo dawno nawet temat założyłam czemu mężczyźni nie umieją ocenić urody innego mężczyzny, a jak to robią to dyskretnie pełni obaw, ze ich od pedałów wyzwą zaraz
Thejungle pisze:Kolego, umiesz czytać, tak?
Thejungle pisze:nie mam problemów ze sobą, i nie o mnie mi chodzi
Thejungle pisze:Dziewczynom wystarczą, jak to wiele mówi 'ładne oczy'
Thejungle pisze:Czasem mam wrażenie, że kobiety wobec mężczyzn takie nie są.
Thejungle pisze:Jeśli tak to się cieszę,
Tak. I dlatego posądzają Cię tutaj o bycie ułomnym.Thejungle pisze:Mylę się? Tylko mnie się tak wydaje?
Z tego co mi dziewczyny mowily to na komplementowaniu oczu sie nie konczylo. Potem bylo jeszcze sexi cialo, meskie dlonie, tylek i ze ogolnie slodki jestemThejungle pisze:Kolego, umiesz czytać, tak? Napisałem wyżej, co musiałbyś chcieć przeczytać - nie mam problemów ze sobą, i nie o mnie mi chodzi. Chodzi mi o to jak mówi się i patrzy na piękno kobiet, a jak na piękno mężczyzn. Dziewczynom wystarczą, jak to wiele mówi 'ładne oczy'. U kobiet się patrzy to na pupę, to na nogi, wszystko się zachwala itp. Czasem mam wrażenie, że kobiety wobec mężczyzn takie nie są. Mylę się? Tylko mnie się tak wydaje? Jeśli tak to się cieszę, może miałem dziwne złudzenie.
Haha do C-y nie dojechalme. Jestem na C-iDzindzer pisze:On nie umie, uczy się, na literce C jak cycki stanął, a może to jemu stanął
Ooo fakt. Rozne mowia ;]Dzindzer pisze:Skąd wiesz jakie komplementy mówia kochankom, mężom, narzeczonym, samcom tylko od dymania.
Thejungle pisze:Od pewnego czasu zastanawia mnie jedna rzecz. Co powiedzieć o tym, że to kobiety uznaje się za 'płeć piękną'? Czyżby to oznaczało, że my mężczyźni, nie mamy w sobie piękna? Dlaczego uznaje się (także Pani Agnieszka, że np. podczas łóżkowej miłości to mężczyzna ma wyrażać swoją fascynację pięknem ciała kobiety? czy ona nie ma obowiązku czynić podobnie? Czyżbyśmy nie chcieli czuć się atrakcyjni?
Mężczyźni nauczyli się wyrażać i okazywać zainteresowanie seksualnością kobiet. Ale co z nimi samymi? Czy to dobrze że nie okazują tego względem nas? TAK SAMO PRAGNIEMY CZUĆ SIĘ POŻĄDANI.
Dzindzer pisze:A co niby w tym Cie cieszy
Thejungle pisze:Ja nie podnoszę kwestii co mówią w łóżku
Thejungle pisze:podczas łóżkowej miłości to mężczyzna ma wyrażać swoją fascynację pięknem ciała kobiety? czy ona nie ma obowiązku czynić podobnie?
Thejungle pisze:Mężczyźni nauczyli się wyrażać i okazywać zainteresowanie seksualnością kobiet. Ale co z nimi samymi? Czy to dobrze że nie okazują tego względem nas?
Thejungle pisze:W poradniku pani Agnieszki jest rada, żeby podczas kochania się, mężczyzna świecił oczami na kobiece ciało. Tylko w jedną stronę idzie pożądanie? Co źle rozumiem?
Jak do koni ;]
Thejungle pisze:Ja mówię bardziej o publicznych rozmowach
Thejungle pisze:jakby kryją to i na pewno nie powiedzą że jest piękny do nowo poznanego mężczyzny wprost!
Thejungle pisze:To się nazywa wnikliwy, czasem na tyle, że niewielu potrafi pojąć o czym do nich mówię.
"A skąd wiesz jakie są?" - mędralo, bo je obserwuję.
Thejungle pisze:Zauważyłem, że cię bardzo język świerzbi.
Dzindzer pisze:I na podstawie zasłyszanych publicznych rozmów budujesz teorie o braku komplementów ze strony pań w stosunku do swoich facetów. Coraz bardziej naciągane te twoje teoryjki
Thejungle pisze:Mężczyźni nauczyli się wyrażać i okazywać zainteresowanie seksualnością kobiet. Ale co z nimi samymi? Czy to dobrze że nie okazują tego względem nas? TAK SAMO PRAGNIEMY CZUĆ SIĘ POŻĄDANI.
Thejungle pisze:Jak do koni ;]
Thejungle pisze:Chłopak jak widzi ładną dziewczynę, zaraz leci i wychwala jej urodę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 209 gości