A wiec
Za male wejscie do pochwy?
Moderator: modTeam
Za male wejscie do pochwy?
No dobra pisze to durne pytanie w nowym temacie bo tak w innym to je z lekka omijają
A wiec
Czy wejscie do pochwy moze byc za małe?? i zdarzaja sie takie przypadki ze czlonek sie nie miesci?
[help]
A wiec
Zapewne powyzsza wypowiedz zawiera wiele razcji ! Dodam tylko iż musiałaś by miec niezwykłego pecha by miec tak waskie wejscie do pochwy aby sie tam członek nie mógł wcisnać :547: Była aczkolwiek ostatnio w rozmowach w Topku taka Pani co tak miała
ale mi sie wydaje iz raczej to nie jest mozliwe by Cie to spotkał , to tylko i wyłacznie TWOJA SUGESTIA
pamietaj iz tamtedy musi wyjsc dziecko ! a ono jest o wiele wieksze od członka
i choc przy porodach nacinają by mu ułatwic wyjscie na swiat , to jednak nie powinno być problemu przy sexie , no moze za pioerwszym razem gdzu bedzie przerywana błona dziewicza ! ale to też minie i juz tylko pozostaje szalec i kozystac z dobrodziejstwa jakie niesie ze sobą sex ! czyli przyjemnosci
Ale do ginekologa czas sie udać ! nie boli
a wiele wyjasni !
A ile Ty masz lat bo jak 5 no to sie nie dziwie ze masz obawy

A ile Ty masz lat bo jak 5 no to sie nie dziwie ze masz obawy

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jeśli jesteś dziewicą to wejście jest zakryte błoną, która ma dziurkę/dziurki.
Jak kochałem się po raz pierwszy, właśnie z dziewicą, to sam zastanawiałem się jak się do tego zabrać, bo jak w gazetach czy filmach to nie wyglądało
Jak kochałem się po raz pierwszy, właśnie z dziewicą, to sam zastanawiałem się jak się do tego zabrać, bo jak w gazetach czy filmach to nie wyglądało
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Maverick pisze:Nastepnym razem prosze o pisanie konkretniejszego tematu niz "!!!!!!!!!". Juz poprawilem.
Pozdrawiam
No właśnie takie tytuły topików mnie strofują

nata pisze:są przypadki że wejście do pochwy jest za małe
jest to wada budowy narządów kobiecych i niestety potrzebna wtedy chirurgia
to czyli nieciekawie...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

- intriguing
- Zaglądający