Czego kobiety szukaja u su******ow?
Moderator: modTeam
- pani_minister
- Administrator
W ogóle szkoda z toba dyskusji; kreujesz sie na mądrzejszą ode mnie
Jak to szło? Drzazgę w oku bliźniego?
Na proste i klarowne pytanie nie umiesz po ludzku odpowiedzieć, tylko wykorzystujesz je po raz kolejny do osobistych rozliczeń. Od onetu nawet Ty jesteś mądrzejszy. Do La Strady się nie porównywałam - wytknęłam, iż wrzucanie podobnych linków do podobnego tematu nietrafne. Ba, powiem więcej teraz - jest z gruntu idiotyczne. Dorzuć jeszcze Amnesty International i Greenpeace do kompletu, będzie już zupełnie od rzeczy.
A ja nadal jestem ciekawa, kto zna su***sunów. Bo to wszystko ładnie brzmi w ogólnikach, że kobiety są takie, a nie inne, lecą na to czy tamto... a bardzo mnie interesuje, na ile to się na praktykę przekłada. Bo ja, podobnie jak księżycówka, znam paru. I żaden nie cieszy się nadmiernym powodzeniem. A co więcej - niekórzy są su***synami tylko pozornie, bo w głebi duszy to albo pozytywne wrażliwce - albo egoistyczne łazęgi, twierdzieli tylko udające.
- kot_schrodingera
- Weteran
pani_minister, niby taka mądra a nic nie rozumiepani_minister pisze:A ja nadal jestem ciekawa, kto zna su***sunów

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
pani_minister pisze:A ja nadal jestem ciekawa, kto zna su***sunów.
Wszyscy dyktatorzy mieli i mają wielkie powodzenie u kobiet. Clara non sunt interpretanda.
pani_minister pisze:bo w głebi duszy to albo pozytywne wrażliwce - albo egoistyczne łazęgi, twierdzieli tylko udające.
No bo to są tylko marne podróbki mężczyzn pokroju Saddama, Hitlera, Putina czy też innego Wielkiego Brata.

[ Dodano: 2010-03-08, 21:35 ]
Blazej30 pisze:a potem wychodzi na to że kobiety gustują w kryminalistach
Wiesz ile sławni seryjni mordercy listów od kobiet dostają?
Ostatnio zmieniony 08 mar 2010, 21:33 przez PFC, łącznie zmieniany 2 razy.
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
- pani_minister
- Administrator
http://www.youtube.com/watch?v=MmJM8Ur5sE8 ...O, tu jest dobrze pokazane jak działają opisywane w temacie mechanizmy.
Tylko, że to o czym mówię sprawdzało się również wtedy, gdy nie istniała jeszcze popkultura i nawet prądu nie było. Wówczas taki Pattison mógłby sobie najwyżej brylować na miejskim straganie lub robić za trefnisia. Innymi słowy - moje podejście jest bardziej uniwersalne.
pani_minister pisze:Taka cena popularności
Tylko, że to o czym mówię sprawdzało się również wtedy, gdy nie istniała jeszcze popkultura i nawet prądu nie było. Wówczas taki Pattison mógłby sobie najwyżej brylować na miejskim straganie lub robić za trefnisia. Innymi słowy - moje podejście jest bardziej uniwersalne.
- pani_minister
- Administrator
Moim zdaniem pytanie z tematu jest zupełnie chybione. Nie sądzę, żeby kobiety szukały w draniach" czegokolwiek. One racze szukają cech takich jak asertywność, zdolności przywódcze (w sensie znanym z literatury, czyli charyzma, pomysłowość, charakterność i zawieranie rozejmów), pewność siebie, pewnie i błyskotliwość i cięty język nie szkodzą jeśli w umiarze.
Niestety niektóre kobiety kopia zbyt płytko, przez co trafiają nawet na skrajności przeciwne do pożądanych lub okupione nieakceptowalnymi.
I bardzo obok meritum: jeśli warunkuje się spontaniczność środkami pieniężnymi,oznacza to co najmniej zupełny brak pomysłowości.
Jeśli zaś brak pomysłów tłumaczy się brakiem czasu, świadczy to o słabo rozwiniętej wyobraźni. Co z kolei oznacza nudę.
Niestety niektóre kobiety kopia zbyt płytko, przez co trafiają nawet na skrajności przeciwne do pożądanych lub okupione nieakceptowalnymi.
I bardzo obok meritum: jeśli warunkuje się spontaniczność środkami pieniężnymi,oznacza to co najmniej zupełny brak pomysłowości.
Jeśli zaś brak pomysłów tłumaczy się brakiem czasu, świadczy to o słabo rozwiniętej wyobraźni. Co z kolei oznacza nudę.
shaman pisze:One racze szukają cech takich jak asertywność, zdolności przywódcze (w sensie znanym z literatury, czyli charyzma, pomysłowość, charakterność i zawieranie rozejmów), pewność siebie, pewnie i błyskotliwość i cięty język nie szkodzą jeśli w umiarze.
Wywalić asertywność i rozejmy i może być... W tym właśnie tkwi od jakiegoś czasu wielkie oszustwo wobec świata mężczyzn, których jednak poprzez kulturę masową zindoktrynowano, że mają być mili, wrażliwi, troskliwi, itp i że to w zupełności wystarczy. Wielu ten kit kupiło, czego efekty widać w wielu tematach na forum... Tymczasem kobiety nie wyszły jeszcze mentalnie poza "epokę łupieżczą". Weźmy chociażby takie zachowania seksualne jak odgrywanie scen gwałtu, bicie pasem po dupie, czym bardzo wiele z nich się delektuje, itp.

W żadnym wypadku. Jak jest spór nie do ogarnięcia - wybaczcie sformułowanie - przez kobietę, to samiec ma przyjść i zażegnać. Jak natrafi na opór, przypieprzyć pięścią w stół i "Ma być tak!" wrzasnąć. I po sporze.PFC pisze:Wywalić asertywność i rozejmy
A kobiety akurat dokładnie tak jak meżczyźni, biorą z każdej epoki to, co ich kręci w danej chwili. Na tym polega zabawa i komfort życia w naszych czasach.
A że niektórych zabawa potrafi zdominować, to inna sprawa
Witam jestem tu nowy. Przez przypadek trafiłem na stronę Agnieszki no i na forum.
No i dzisiaj z rana zobaczyłem ten wątek. Od razu mi się spodobał. Jestem facetem koło 40 i troszkę życia już znam dlatego postanowiłem się udzielić w tym temacie.
Dlaczego kobiety uwielbiają s.... dobre
Nie jestem kobietą i trudno mi powiedzieć ale mam trochę obserwacji z życia. Znam dość dużo ludzi i to z różnych środowisk. No jako facet też lubię pogadać na te tematy w realu. Opiszę przypadek skrajny ale prawdziwy. Facet dla ściemy napiszę Piotruś były zapaśnik postury goryla jakieś 170 wzrostu twarz poobijana uszy poszarpane ogólnie paskudny jak diabeł. Figura też goryla wielki brzuch potężne łapska i głos super niski bas. I uwaga! Ten gość wcale nie przejmuje się tym że jest jaki jest. Uwielbia kobiety i one jego też (oczywiście nie wszystkie). Jest bezpośredni długo nie czaruje. Po kilku minutach rozmowy zagaja. "Te mała podobasz mi się jedziemy pobrykać trochę w hotelu?" A podobają mu się wszystkie! Nie ważne ile ma lat i jak wygląda. Może być śliczną 15 lat-ką lub przechodzoną 40 tką. I tu działa statystyka. Najczęściej dostaje kosza. Wtedy z moich obserwacji próbuje trochę na siłę. Czyli gada. EEEE co tam jedziemy i ciągnie za rękę prawie na siłę. Jak się wyrwie to nic z bara bara ale wiele odpuszcza i lekko zbaraniałe idą z nim do hotelu lub na kwadrat.
Pytam się go. Piotruś wielu facetów z twoim ryjem to wstydziło by się z domu wyjść nie mówiąc już o wyrywaniu kobitek. Jak ty to robisz? A on. A co ja robię. Szczery jestem walę prosto z mostu i czasem się jakaś trafi. A że zaczepiam dziennie kilka to i mam efekty
Pytałem się ile miał kobiet? On nie wie. Setki może tysiące? Pamiętam rozmowę Piotrusia z dobrym kolegą. Kolega się zakochał i przy Piotrusiu powiedział w kim. A on. No co ty ośle to stara coorwa (sorry za słowo cytat) zaraz ci pokarzę. Nie chajtaj się z nią bo będzie źle. Normalnie ci pokarzę. Zaraz zadzwonię powiem że przychodzę a ty otwórz drzwi bez pukania i to co zobaczysz będzie końcem twojej miłości. No i Piotruś miał rację ślubu nie było
Teraz wnioski. Myślę że część kobiet lubi takich brutali. Co ciekawe miło wspominają takich facetów. Odskocznia od grzecznego normalnego sexu. Totalna odmiana, wariactwo, dominacja, samcza siła itd.
Ale się rozpisałem. Na dzisiaj starczy. Pozdrawiam
No i dzisiaj z rana zobaczyłem ten wątek. Od razu mi się spodobał. Jestem facetem koło 40 i troszkę życia już znam dlatego postanowiłem się udzielić w tym temacie.
Dlaczego kobiety uwielbiają s.... dobre
Pytam się go. Piotruś wielu facetów z twoim ryjem to wstydziło by się z domu wyjść nie mówiąc już o wyrywaniu kobitek. Jak ty to robisz? A on. A co ja robię. Szczery jestem walę prosto z mostu i czasem się jakaś trafi. A że zaczepiam dziennie kilka to i mam efekty
Teraz wnioski. Myślę że część kobiet lubi takich brutali. Co ciekawe miło wspominają takich facetów. Odskocznia od grzecznego normalnego sexu. Totalna odmiana, wariactwo, dominacja, samcza siła itd.
Ale się rozpisałem. Na dzisiaj starczy. Pozdrawiam
shaman pisze:Jak jest spór nie do ogarnięcia - wybaczcie sformułowanie - przez kobietę, to samiec ma przyjść i zażegnać. Jak natrafi na opór, przypieprzyć pięścią w stół i "Ma być tak!" wrzasnąć. I po sporze.
Nic tylko szukać pretekstów do sporu
Smirnow pisze:EEEE co tam jedziemy i ciągnie za rękę prawie na siłę.
Fajnie
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
no i znowu trzeba jak krowie łopatą na rowieSmirnow tylko co przykład Twojego bezpośredniego aż szpetnego kolegi ma wspólnego z tym czeko kobiety szukają w sukin****ch

Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 21:54 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Ostatnio zmieniony 09 mar 2010, 22:02 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- kot_schrodingera
- Weteran
Jeśli się ma tak słabe cele, jak bezuczuciowe sypianie z kimkolwiek, choćby dla nas nieatrakcyjnym, to pewnie tak. Fajnie, że masz klarowne cele przynajmniej.Blazej30 pisze:Czyli sposób Piotrusia jest najlepszy łapać wszystko co biega i na drzewo nie ucieka i wsadzać łapsko pod bluzkę i zaraz ciągnąć do wyrka.
shaman pisze:Jeśli się ma tak słabe cele, jak bezuczuciowe sypianie z kimkolwiek, choćby dla nas nieatrakcyjnym, to pewnie tak. Fajnie, że masz klarowne cele przynajmniej.
O nie. Spanie z kimś nieatrakcyjnym dla mnie, byle spuścić nadmiar życiodajnego płynu nie dla mnie. Bezuczuciowe też. Seks bez emocji to tylko takie śmieszne ruchy, nic więcej.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- kot_schrodingera
- Weteran
ale jak widać są zwolennicy bardziej mechanicznego podejścia do seksu. I zdaje się że są lubiani przez płeć piękną. Czyli najlepiej przymknąć oko na kobietę i potraktować ją jako "świnię ćwiczebną".Imperator pisze:Spanie z kimś nieatrakcyjnym dla mnie, byle spuścić nadmiar życiodajnego płynu nie dla mnie.
Blazej30 pisze:Czyli najlepiej przymknąć oko na kobietę i potraktować ją jako "świnię ćwiczebną".
to jest do zrobienia, ale powiedz mi, po co?
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Nie wierze , ze ktos kogoś - czy podrywa , czy tez ciagnie do łózka na sex , jesli mu sie dana kobieta nie podoba ! NIE MA TAKIEJ OPCJI
A to ze jednemu sie nie podoba wcale nie znaczy ze drugiemu też - gusta sa rózne .Kazdy też ma skale ładnosci , dla mnie kobieta moze byc ładna , bardzo ładna ! i piekna ! z wszystkimi tymi trzema bez problemu pójdę do łózka .
Po ktores ... poza wyjatkami nie ma brzydkich kobiet
kazda ma w sobie cos ciekawego interesujacego w wygladzie .
Ted ! powiedzenie jest "jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota " ale trzeba sprawic ! by kobieta tej checi nabrała ! Tobie sie to nie udawało - poza jednym przypadkiem

A to ze jednemu sie nie podoba wcale nie znaczy ze drugiemu też - gusta sa rózne .Kazdy też ma skale ładnosci , dla mnie kobieta moze byc ładna , bardzo ładna ! i piekna ! z wszystkimi tymi trzema bez problemu pójdę do łózka .
Po ktores ... poza wyjatkami nie ma brzydkich kobiet

Ted ! powiedzenie jest "jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota " ale trzeba sprawic ! by kobieta tej checi nabrała ! Tobie sie to nie udawało - poza jednym przypadkiem

Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, 15:10 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- kot_schrodingera
- Weteran
na pewno nie chciałbym stać się taki jak Piotruś.lollirot pisze:Pogubiłam się w tym, co chcesz osiągnąć.
czasami nie jest to takie proste. seks to nie tylko kopulacja. poprzez seks można wpływać na własne lub cudze widzenie rzeczywistości. można wpływać na samoocenę. co zyskuje facet seksem z kobietą nie w jego typie? poprawienie samooceny.Andrew pisze:Nie wierze , ze ktos kogoś - czy podrywa , czy tez ciagnie do łózka na sex , jesli mu sie dana kobieta nie podoba !
Blazej30 pisze:czasami nie jest to takie proste. seks to nie tylko kopulacja. poprzez seks można wpływać na własne lub cudze widzenie rzeczywistości. można wpływać na samoocenę. co zyskuje facet seksem z kobietą nie w jego typie? poprawienie samooceny.
Daj spokój. Jakbym się przespał z kobietą nieatrakcyjną dla mnie to by POGORSZYŁO moją samoocenę. I nie inaczej.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”