krzywy czlonek
Moderator: modTeam
krzywy czlonek
Witam
Mam krzywego czlonka, ok 30 stopni w lewo. BEdzie to stanowilo jakas przeszkode w odbyciu normanlego stosunku seksualnego?
Mam krzywego czlonka, ok 30 stopni w lewo. BEdzie to stanowilo jakas przeszkode w odbyciu normanlego stosunku seksualnego?
tr3sor pisze:Osobiscie nieznam/nieslyszalem o facecie ktory mial by prostego ^^. Zawsze w ktoras strone jest krzywy ;] i co w tym zlego ... nic ... A co do tego ze niektore pozycje benda utrudnione ... coz to fakt ... ale z niektorymi bedzie latwiej ^^ :564:
nie warto martwić się, ze penis jest krzywy, może tak jesteś stworzony abys musiał udziwnić swój seks... a to moze baardzo spodobać się dziewczynie (mi sie bynajmniej podobają pewnie udziwnienie z powodu małej niedoskonałości).
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Ale problem ! ja pitole , kazdy jest na swój sposób felerny
byle by nie odbiegało to od normy a wszystko jest OKI niespotkałem jeszcze kobiety by miała obie piersi równe , jak i na tej samej lini polozone , zawsze jedna jest wyzej a druga ciut nizej , ale kto sie tym i innymi rzeczmi przejmował by
? no kto
jakis osioł zapewne
:564:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Ale problem ! ja pitole , kazdy jest na swój sposób felernybyle by nie odbiegało to od normy a wszystko jest OKI niespotkałem jeszcze kobiety by miała obie piersi równe , jak i na tej samej lini polozone , zawsze jedna jest wyzej a druga ciut nizej , ale kto sie tym i innymi rzeczmi przejmował by
![]()
? no kto
jakis osioł zapewne
:564:
A co to byłaby za zabawa gdyby wszystko było równe i wspaniałe. Trzeba zawsze znajdować jakies korzysći w tym, ze nie jesteśmy idealni. Chyhba jest jakiś powód czemu nie jesteśmy idealni - po to żeby pożycie było ciekawsze i zabawniejsze
ps. swoja drogą, mało który chłopak zauważa u kobiet różnice w wielkości piersi, o ile tego się im nie powie
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
czlonek skrzywiony w ktorą by nie bylo strone dla posiadacza takiego penisa jest krepujące wiec moze w bardzo prosty sposob mozna tego problemu sie pozbyc
mozliwe ze po lewej czy prawej stronie masz slabe miesnie i trzeba je tylkko pobudzic masarzem i po jakiego grzyba sie tym stresowac??Idz do urologa i pogadaj
Jeśli to coś poważniejszego napisz tu na foro to pomysli sie nad czyms innym ;p
mozliwe ze po lewej czy prawej stronie masz slabe miesnie i trzeba je tylkko pobudzic masarzem i po jakiego grzyba sie tym stresowac??Idz do urologa i pogadaj
mnie sie tez ta bajka jakos nie podoba, za bardzo troche naciagana, SONGO wszystkich trzepie, lata, fruwa, swieci sie i porusza sie z predkoscia blyskawicy... ciekawe czy lozku tez z niego taki wiracha...
ale Batman - 20 lat pozniej (Batman In the future) to jest baja...hehe
"moim grzechem, ze nie wlaze w dupe innym...sam wiec widzisz ojcze, ze jestem winny..."
Qrcze to pytanie juz mi sie znudzilo, co sie otworzy jakies Bravo, czy forum, czy durex.pl to wszedzie to samo... ten temat mnie zainteresowal bo autor nazwal go KRZYWYM a nie pochylonym na ktora strone
no jakby byl krzywy tak hmm... w odwrocone L sie ustawial to mozna by bylo sie dziwic.. .ale przechylony... mozesz go odchylic do pionu bez zadnego bolu itp ? no to czym sie martwisz ?
a w ogole to gdzies slyszalem (nie mowie ze to prawda) ze jesli onanizujesz sie prawa reka to czlonek sie odchyla w lewo, i odwrotnie
jest tu jakis mankut aby potwierdzil te teorie ? 
a więc to jest tak że człowiek nie jest symetrychny w ścisłym tego słowa znaczeniu, jest jak się mówi lewo symetryczny, noga lewa dłuższa,jajo większe i niżej położone,pierś lewa zwykle większa itp. Skrzywienie członka w lewą strone pewnie od tego że w ciasnych gatkach na lewą strone opada i tak mu z przyzwyczajenia zostało:) Tu widze plus skrzywienia fiutka bo jeśli kobitkę się na odpowiednim boczku się położy to głowka powinna akurat ten magiczny punkt G podrażniać
- Krzych(TenTyp)
- Weteran