Koteccek pisze:Według mnie powinnaś się cieszyć, że jeszcze tą błonę dziewiczą masz
Możesz wyjaśnić, dlaczego to taki szczególny powód do radości?

Moderator: modTeam
lollirot pisze:Koteccek pisze:Według mnie powinnaś się cieszyć, że jeszcze tą błonę dziewiczą masz
Możesz wyjaśnić, dlaczego to taki szczególny powód do radości?
Zbiornicki pisze: Czy podczas pierwszego stosunku zawsze czujecie ból?
Koteccek pisze:? A dlatego, że różni mężczyźni różnie to odbierają- niektórzy uważają, że jak dziewczyna jest dziewicą, to znaczy, że jest jak to mówią czysta.
Koteccek pisze:Niektórzy pragną być pierwszymi mężczyznami, z którymi dziewczyna odbedzie stosunek, a jeszcze inni nawet czekają z tym do ślubu, ale to już zależy od obojga partnerów
Koteccek pisze:Jest wiele kobiet, które załują swojej decyzji dotyczącej inicjacji seksualnej przed ślubem, albo z partnerem, którego nie kochały lub z którym już nie są.
Koteccek pisze:Jest wiele kobiet, które załują swojej decyzji dotyczącej inicjacji seksualnej przed ślubem, albo z partnerem, którego nie kochały lub z którym już nie są.
Dzindzer pisze: a co jakies niedojrzałe emocjonalnie maja do tego tematu
Koteccek pisze:Ja też jestem niedojrzała emocjonalnie![]()
![]()
![]()
Andrew pisze:Dokładnie jak pisze Dzin ... Jest wiele wazniejszych rzeczy niz jakies dziewictwo , ja bym był wielce zdegustowany jak nie kontent , gdyby mi dziewczyna powiedziala , ze załuje sexu z byłym, jaki mial miejsce. I chyba nie musze tłumaczyc dlaczego ...
Dzindzer pisze:Koteccek pisze:Ja też jestem niedojrzała emocjonalnie![]()
![]()
![]()
Teraz to nie wiem. Ale kiedy rozłozyłas nózki przed byłym byłas niedojrzała emocjonalnie na tyle by faktycznie ten seks uprawiać.
Jak ktos idzie do łózka swiadomie a potem załuje to znaczy, ze nie miał dośc dojrzałosci w sobie by podejmować taka decyzję.
A to jakieś coś złego jest? To oczywiste, że dziewica czy prawiczek często nie mają wprawy, doświadczenia itd. i seks z nimi jest gorszy. Zwykłe stwierdzenie faktu. To ma być jakaś trauma?Koteccek pisze:No to ciekawe jak Kolega by zareagował na to, gdyby dziewczyna tuż po wszystkim powiedziała "Już nigdy seksu z prawiczkiem" (jeśli wtedy byś nim jeszcze był) , bo ja właśnie usłyszałam coś podobnego od poprzedniego partnera, mianowicie "Już nigdy nie zechcę seksu z dziewicą" więc mam powód, aby żałować...
Dzindzer pisze:Koteccek pisze:bo ja właśnie usłyszałam coś podobnego od poprzedniego partnera, mianowicie "Już nigdy nie zechcę seksu z dziewicą"
Czy jak szedł z Toba do łózka wiedział, ze jestes dziewicą
Koteccek pisze:niektórzy uważają, że jak dziewczyna jest dziewicą, to znaczy, że jest jak to mówią czysta
Dzindzer pisze:Widać masz solidna tę błonę. Facet musi mocno i zdecydowanie wejść w Ciebie.
Andrew pisze:Byc moze , ale moze tez byc tak , ze to moze byc złym pomyslem ! wiele mozliwosci ...niedopasowanie fizyczne , a moze byc to zwykła błachostka
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 300 gości