Skorpioniczka pisze:Może dlatego jak kogos poznam i polubie, to od razu mysle , ze moze wreszcie mi wyjdzie, ze może to TEN?
Masz prawo tak myśleć, ale nie myśl tak szybko

Powodzenia <browar>
Moderator: modTeam
Skorpioniczka pisze:Może dlatego jak kogos poznam i polubie, to od razu mysle , ze moze wreszcie mi wyjdzie, ze może to TEN?
pracocholik pisze:Nie zgadzam się z twierdzeniem, jakoby to panowie chętniej i częściej prowadzili jakieś gry w sferze uczuciowej, wszak od zawsze była to domena kobiet.
Dzindzer pisze:pracocholik pisze:Nie zgadzam się z twierdzeniem, jakoby to panowie chętniej i częściej prowadzili jakieś gry w sferze uczuciowej, wszak od zawsze była to domena kobiet.
A gdzie Shaman napisał, ze częściej i chetniej gierki prowadza faceci
kopagabana pisze:pracocholik pisze:Nie zgadzam się z twierdzeniem, jakoby to panowie chętniej i częściej prowadzili jakieś gry w sferze uczuciowej, wszak od zawsze była to domena kobiet.
nie napisalam gry w sferze uczuciowej. Chodziło mi o pogoń za króliczkiem właśnie bez mieszania do tego uczuc, o zabawę. Dlaczego gdy ja się wycofuję on strasznie się stara, jest bardzo czuły itd.? Dlaczego ciągle do tego wraca skoro to dawno moglo byc skończone.
Moja odpowiedź nie dotyczyła postu Shamana.
kopagabana pisze:Czy związki nigdy nie rodzą się z relacji, która była wcześniej dosyć luźna?
shaman pisze:Facet powie wszystko o sobie właściwej osobie. To będzie silniejsze od wszelkich durnych konwenansów, nieufności, głupich gierek.
Pipol get fak icz ader.kopagabana pisze: I zastanawiam się jak to zazwyczaj jest. co powoduje, że relacja przeradza się w coś głębszego?
Pół biedy, że niedoświadczona, gorzej że głupia. Czy mądra osoba szuka w Internecie odpowiedzi na pytania typu "Jak to jest jak się z kimś jest"? Ba, kto w ogóle stawia takie pytania? Spójrz na siebie z boku czasem.kopagabana pisze:W kwestii uczuć jestem bardzo niedoświadczona.
kopagabana pisze:W kwestii uczuć jestem bardzo niedoświadczona
kopagabana pisze:I zastanawiam się jak to zazwyczaj jest. co powoduje, że relacja przeradza się w coś głębszego?
Kobietom to się zdarza, wg mnie to patologia. Albo coś jest od początku, albo tego nie ma.kopagabana pisze:Czy związki nigdy nie rodzą się z relacji, która była wcześniej dosyć luźna?
Nic mu nie pisz. Albo ma jaja i postawi sprawę jasno, albo nic mu nie pomoże.fernandez pisze:napisz mu, że Cię fascynuje
Golly Gee pisze:Słuchaj faceci są prości. Bardzo prości. Zresztą wy też. Niekomplikuj. Masz trzy opcje, albo chodzi o kasę (jeśli masz super nadzianych rodziców i nie jesteś atrakcyjna a on jest ciotą). Dwa może chodzić o seks - po prostu i koleś nie umie się do tego zabrać. Trzy - jest nienormalny. Innej opcji nie widzę. Bo gdyby był w Tobie po prostu zakochany już dawno byś o tym wiedziała ( o ile jest normalny). Z tego co piszesz obstawiam opcję drugą.
Golly Gee pisze:Kobietom to się zdarza, wg mnie to patologia. Albo coś jest od początku, albo tego nie ma.
a to tak, ale nie wycofuje tylko traci chec, to nie to samo:)Joasia pisze:że emocje trzeba tłumić bo jak facet zobaczy że zabardzo Ci zależy to się wycofuje.
hahahahMona pisze:Nie kochasz rodziców, a może kiedyś jakiegoś pieska, kotka, no rybek chociaż, nie kochałaś?
:Dkopagabana pisze:I tak najczęściej kończymy w łóżku ale juz nie ma odwagi by o tym porozmawiac.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 209 gości