Sex a odzywki
Moderator: modTeam
Sex a odzywki
Sex i odzywki czy one w tym nie przeszkadzaja;)?
- passion_flower
- Entuzjasta
Jak autor nie wytłumaczy o co chodzi w tym temacie, to zamykam. Kalambury, rebusy i inne zagadki, to gdzie indziej. 
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
nhes pisze:sorka ze dopiero teraz chodziło mi o odzywki dla sportowców kreatyna białko itp itd:)
Nic ci po nich nie będzie, to są Odżywki a nie STERYDY a to zupełnie co innego, odżywki to tylko sproszkowana wersja składników odżywczych jakie codziennie spożywamy, są ogólnie dostępne i na 100% bezpieczne i nie powodują żadnych efektów ubocznych można je kupić w każdym sklepie dla sportowców każdy jest testowany zanim trafi do hurtowej lub detalicznej sprzedaży więc wsuwaj i nic się nie martw.
księżycówka pisze:nie, tylko bezpłodność powodują.
NO COMMENT! sorki księżycówka ale pomyśl najpierw lub poczytaj trochę o tym nim napiszesz taką głupotę i niepotrzebnie przestraszysz chłopaka.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 20:53 przez Chris1984, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
O matulu, zero poczucia humoru czy co?Chris1984 pisze:NO COMMENT! sorki księżycówka ale pomyśl najpierw lub poczytaj trochę o tym nim napiszesz taką głupotę i niepotrzebnie przestraszysz chłopaka.

Ciii... niech będzie.Maverick pisze:Tylko trzeba je jeszcze odpowiednio stosowac zeby nie przesadzic. Bo wowczas efekt bedzie raczej odwrotny.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 22:41 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
księżycówka pisze:O matulu, zero poczucia humoru czy co?Sory, ale jak ktoś zadaje tak denne pytanie to albo opcją jest się śmiać albo żałować. Wybrałam śmiech
Sama stosowałam odżywki
Też stosowałem odżywki co do poczucia humoru to mam go aż nad to

Maverick pisze:Tylko trzeba je jeszcze odpowiednio stosowac zeby nie przesadzic. Bo wowczas efekt bedzie raczej odwrotny.

Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 22:57 przez Chris1984, łącznie zmieniany 1 raz.
Az w tonach? Przeciez LD100 bedzie zapewne o wiele nizsze. No chyba ze to naprawde slabe herbaty sa... Ale herbata ma teine i kofeine a przekroczyc smiertlena dawke kofeiny jest w noralnym zyciu trudno, ale na pewno nie sa to tony herbaty. raczej kilogramy. W koncu w przypadku kofeiny badz teiny rzchodzi sie o gramy.
Ale tak tam pisało na bank półtorej Tony dość długo się z tego śmiałem więc pamiętam
bo w sumie gdybyś się napił czegokolwiek półtorej tony to raczej byś tego nie przeżył, poza tym jak wypić półtorej tony czegoś tak zwanym "duszkiem" ? chyba nie, cały ten eksperyment był tak idiotyczny że tego się nie da z niczym porównać poza tym ci dziennikarze którzy to opisywali w tym artykule też śmiali się z tego profesorka
ale już nie pamiętam w jakiej to było gazecie i czemu herbata akurat z cytryną? a nie sama herbata?
pamiętam że dużo było do tego pytań...

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Jedyne co bym odradzil to kreatyna w proszku. Dentysta mi powiedzial, ze wspomaga powstawanie prochnicy. Od tamtego czasu stosuje tylko w kapsulkach.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2009, 12:57 przez Fez, łącznie zmieniany 1 raz.
Fez pisze:Jedyne co bym odradzil to kreatyna w proszku. Dentysta mi powiedzial, ze wspomaga powstawanie prochnicy. Od tamtego czasu stosuje tylko w kapsulkach.
eeeee wszystko co jesz powoduje próchnicę wystarczy że po spożyciu tego umyjesz zęby lub choćby wypłukasz usta żeby nic ci między zębami nie zostało i po sprawie.
Ale co do samej Kreatyny raczej bym jej nie polecał, ponieważ trzeba ją brać bardzo umiejętnie, kreatyna właściwie użyta może mieć najlepsze efekty (w postaci przyrostu mięśni) ze wszystkich możliwych odżywek, ale żeby ona w ogóle zadziałała trzeba prowadzić idealną wręcz dietę czyli, wsuwać 3,2 grama białka na każdy kilogram masy ciała do tego odpowiednio przeliczoną ilość węglowodanów i tłuszczów w ciągu każdej doby i pamiętać o tak zwanym transporterze kreatyny czyli glukozie, którą trzeba brać razem z kreatyną żeby rozprowadziła ją po organizmie może to być np. sok winogronowy, jeśli nie prowadzisz idealnie wyliczonej diety to odpuść sobie kreatynie, bo wszystko mówiąc kulturalnie "wysrasz"
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Ostatnio zmieniony 28 sie 2009, 14:08 przez Chris1984, łącznie zmieniany 4 razy.
Chris1984 pisze:ale żeby ona w ogóle zadziałała trzeba prowadzić idealną wręcz dietę czyli, wsuwać 3,2 grama białka na każdy kilogram masy ciała do tego odpowiednio przeliczoną ilość węglowodanów i tłuszczów w ciągu każdej doby i pamiętać o tak zwanym transporterze kreatyny czyli glukozie, którą trzeba brać razem z kreatyną żeby rozprowadziła ją po organizmie może to być np. sok winogronowy
Nieprawda. Samo juz przyjmowanie kreatyny powoduje wieksze nagromadzenie wody w miesniach co skutkuje zwiekszeniem masy. Oczywiscie przy zachowaniu odpowiedniej diety efekty sa o niebo lepsze.
- ksiezycowka
- Weteran