w moim poście było nawet podkreślone to o co pytałem, sądzę że pytanie to jest zupełnie logiczne i sensowne - może ciebie w szkole uczyli inaczej, widzę że doskonale ją pamiętasz.runeko pisze:Przepraszam ale czy mógłbyś pisać troszkę jaśniej i nie zapętlać się?
zacytuję więc siebie, pytałem o:
cel mojego związania się z partnerem. po co mi związek, czego po nim oczekuję
nikt na to nie odpowiedział, a szukacie tylko u mnie pseudoargumentacji, braku logiki, niezrozumienia próbujecie zrobić ze mnie mądrale który nie ma pojęcia o czym pisze. ponawiam pytanie jaki jest cel waszego związania się z partnerem. po co wam związek, czego po nim oczekuję chyba jasne i przejrzyste. ale dla pewności.
pytanie nr 1 to jaki jest cel związku?
pytanie nr 2 jakie stawiacie oczekiwania?
ps.
myślę że niebawem mi je przybliżycie.runeko pisze:A co Ty wiesz o czyichś poglądach? Co możesz wiedzieć na temat moich, Dzin czy lolli?
powiedzcie powierzchownie na płaszczyźnie forum, ale postarajcie się uchwycić istotę.. nie muszę znać wszystkich elemtntów komputera, żeby powiedzieć ci co to jest komputer. w przeciwnym wypadku w ogóle nie warto tu się wypowiadać..runeko pisze:Możemy Ci powiedzieć powierzchownie, na płaszczyźnie forum. To jednak nie daje nikomu pełnego obrazu człowieka stojącego za słowami.